![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
LG 8330
Last Updated: May 09 2008 17:57, Started by
PiZzLe
, Aug 10 2005 04:12
·
0

Posted 16 June 2007 - 21:58

Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme, poate cineva sa-mi trimita datele de pe CD-ul care vine livrat odata cu mobilul? Am o fetita ce 5 ani care a gasit CD-ul si... a avut ea grija sa deseneze pe el.
Am reusit sa citesc partea de drivere si sa-l instalez, LG InternetKit si manualul. Nu-mi mai citeste directoarele Phone Manager si PC Sync. Daca ati reusi sa-mi trimiteti pe e-mail la adresa dtdajma@yahoo.com, arhivate cele doua directoare, v-as fi recunoscator. Va multumesc. |
Posted 09 May 2008 - 17:57

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users