![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
LG 8330
Last Updated: May 09 2008 17:57, Started by
PiZzLe
, Aug 10 2005 04:12
·
0

Posted 10 August 2005 - 04:12

Am si eu un tel Lg u8330 si a fost resoftat prost (adus din italia) si ne-existand se pare...cica soft de u8330 in romania inca mi-a pus soft de u8130 si nu mai merge nimic la el.
Dati-mi si mie un sfat ASAP!!!! Raz |
Posted 10 August 2005 - 06:58

am si eu un LG U8330, tot adus din italia, care merge bine pentru ca e nou-nout! singurele probleme pe care nu reusesc sa la inteleg la el sunt:
1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". am sunat la connex si mi-au spus ca intradevar asta e problema acestor telefoane si asta poate fi din cauza ca au fost facute pentru reteaua italiana 3 la care, probabil, parola e numerica. ce pot face in acest caz? necesita o resoftare sau ce anume si daca da ce varianta de soft ar fi buna (am gasit pe net ceva) 2. a doua problema e ca nu merge irDA in sensul ca nimeni nu imi poate trimite nimic prin infrarosu. apare pe ecran "connecting" si asa ramane si o juma de ora (atat am avut eu rabdare! ![]() ![]() poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!! multumesc |
Posted 10 August 2005 - 21:37

Au pus IRDA pt a te conecta cu telefonul la calculator pt transfer de imagini, tonuri de apel.... etc.
|
Posted 12 August 2005 - 09:13

paulgsm, on Aug 10 2005, 21:37, said: Au pus IRDA pt a te conecta cu telefonul la calculator pt transfer de imagini, tonuri de apel.... etc. ![]() ![]() |
Posted 13 August 2005 - 12:06

ah printre altele eu nu pot trimite nici sms-uri.. :| tot adus din italia este si telu meu si ma enerveaza chestia asta
![]() |
Posted 14 August 2005 - 10:33

MMS-ul pe Connex nu se poate folosi pe acest model de LG. Nu se poate face nimk.
|
Posted 14 August 2005 - 10:38

paulgsm, on Aug 14 2005, 11:33, said: MMS-ul pe Connex nu se poate folosi pe acest model de LG. Nu se poate face nimk. am incercat ieri sa-l conectez prin irda la un leptop cu vreo 2-3 softuri diferite. dupa un timp se deconecteaza singur... ![]() dupa ce am citit pe aici despre tel asta si dupa ce l-am vazut... va intreb: e bun de ceva? PS: cand il conectez la calculator il vede ca "Ericsson U 8330"... ![]() ![]() |
Posted 15 August 2005 - 19:54

yeu, on Aug 15 2005, 20:16, said: se merita 5 mil sau nu parerea mea e ca nu. si gratis daca il iei tot nu il vei putea folosi (nu merge mms-ul deloc, printre altele) |
Posted 26 August 2005 - 19:55

si eu am acelasi telefon cu soft de lg u 8130 si imi merge atat mms cat si wap, aplicati java si asa mai departe .. adica merge tot ce iti trece prin cap .. sa nu mai zic de videoclipuri si mp3 ... mentionez ca sunt pe orange .. singurul dezavantaz e ca cei de la orange nu au tehnologia 3g .. so pana la urma life`s good
![]() ![]() |
|
Posted 06 September 2005 - 19:07

as vrea sa intreb si eu ceva legat de jocuri pe lg 8330
|
Posted 01 October 2005 - 19:17

[/I]FRATILOR, am gasit site de unde puteti lua joace, utilitare, si cel mai IMPORTANT [I]SOFT PT LG U8330 ORIGINALsi acum nu sariti pe mine sa ma pupati inainte sa va dau site. singura probl e ca am auzit ca e bun softu dar nush dak are protocoalele pt CONNEX poate citesti cineva din domeniu acest msj si ne poate lamuri pt ca eu am luat softu dar mi-e frica sa il bag.
site-u e: http://www.technomat.net vedeti ca e in italiana si programu de bagat soft se num FLASH RW. gasiti acolo de toate p.s si am doar 14 ani ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 19 December 2005 - 22:04

Posted 19 December 2005 - 22:17

am si eu un LG U8330, tot adus din italia, care merge bine pentru ca e nou-nout! singurele probleme pe care nu reusesc sa la inteleg la el sunt: 1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!! multumesc in cimpul parola tine apasat mai mult pe # si , pe ecran, dreapta sus , se schimba din 1,2,3 in a,b,c. |
Posted 14 January 2006 - 10:46

in cimpul parola tine apasat mai mult pe # si , pe ecran, dreapta sus , se schimba din 1,2,3 in a,b,c. ![]()
in cimpul parola tine apasat mai mult pe # si , pe ecran, dreapta sus , se schimba din 1,2,3 in a,b,c. ![]()
am si eu un LG U8330, tot adus din italia, care merge bine pentru ca e nou-nout! singurele probleme pe care nu reusesc sa la inteleg la el sunt: 1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". am sunat la connex si mi-au spus ca intradevar asta e problema acestor telefoane si asta poate fi din cauza ca au fost facute pentru reteaua italiana 3 la care, probabil, parola e numerica. ce pot face in acest caz? necesita o resoftare sau ce anume si daca da ce varianta de soft ar fi buna (am gasit pe net ceva) 2. a doua problema e ca nu merge irDA in sensul ca nimeni nu imi poate trimite nimic prin infrarosu. apare pe ecran "connecting" si asa ramane si o juma de ora (atat am avut eu rabdare! ![]() ![]() poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!! multumesc ![]()
MMS-ul pe Connex nu se poate folosi pe acest model de LG. Nu se poate face nimk. daca tu nu stii sa umblii cu el asta nu inseamna ca nu e bun telefonul,incearca sa-ti introduci cum trebuie setarile si iti garantez ca o sa mearga.mie mi se pare bun si in plus pe mine ma tine bateria 5 zile cu tot cu filmat si vbit la el. ![]() |
|
Posted 19 May 2007 - 16:02

salutare!
Si eu am tot un LG U8330, decodat. problema cu el este ca mu reusesc sa trimit mms-uri cu el. Sunt pe cosmote. Cu orange sau vodafone merge bine. Am setarile pt mms cosmote, dar nu se potrivesc cu meniul telefonului. Cei de la cosmote, mi-au zis sa merg la un dealer sa-mi puna ei setarile, dar aia-s mai prosti ca noaptea. Ma poate ajuta cineva? Deasemenea, LG U8330 este compatibil i-mode?... asa in general, nu neaparat la cosmote, unde stiu ca tre' sa-ti cumperi tel. de la ei. Si l-as putea folosi si pt internet sau wap? Va multumesc mult de tot, tuturor in masura sa ma ajutati. |
Posted 19 May 2007 - 16:17

salutare! Si eu am tot un LG U8330, decodat. problema cu el este ca mu reusesc sa trimit mms-uri cu el. Sunt pe cosmote. Cu orange sau vodafone merge bine. Am setarile pt mms cosmote, dar nu se potrivesc cu meniul telefonului. Cei de la cosmote, mi-au zis sa merg la un dealer sa-mi puna ei setarile, dar aia-s mai prosti ca noaptea. Ma poate ajuta cineva? Deasemenea, LG U8330 este compatibil i-mode?... asa in general, nu neaparat la cosmote, unde stiu ca tre' sa-ti cumperi tel. de la ei. Si l-as putea folosi si pt internet sau wap? Va multumesc mult de tot, tuturor in masura sa ma ajutati. i-mode nu iti merge da poti sa navighezi pe internet sau wap iar in leg cu mms= eu l-am avut pe orange si mergea bine asa ca dute la un dealer ca ei te pot ajuta cu setarile |
Posted 20 May 2007 - 16:37

merci monolos, dar am fost la dealeri si cum am spus sunt mai prosti ca noaptea.
Cat despre i-mode: ... nu pot folosi pt ca nu are serviciul asta telefonul meu sau pt ca trebuie sa aibe setarile? In Italia, pe reteaua 3, aveau si aia parca i-mode, ca-mi aduc aminte ca vedeam tv, sport si alte chestii ca i-mode-ul de la noi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users