Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Oferte CASCO - pareri?

PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...
 Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...
 Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

LG 8330

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

PiZzLe

PiZzLe

New Member

• Grup: Members
Am si eu un tel Lg u8330 si a fost resoftat prost (adus din italia) si ne-existand se pare...cica soft de u8330 in romania inca mi-a pus soft de u8130 si nu mai merge nimic la el.
Dati-mi si mie un sfat ASAP!!!!
Raz

valipopa

valipopa

New Member

am si eu un LG U8330, tot adus din italia, care merge bine pentru ca e nou-nout! singurele probleme pe care nu reusesc sa la inteleg la el sunt:
1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". am sunat la connex si mi-au spus ca intradevar asta e problema acestor telefoane si asta poate fi din cauza ca au fost facute pentru reteaua italiana 3 la care, probabil, parola e numerica. ce pot face in acest caz? necesita o resoftare sau ce anume si daca da ce varianta de soft ar fi buna (am gasit pe net ceva)
2. a doua problema e ca nu merge irDA in sensul ca nimeni nu imi poate trimite nimic prin infrarosu. apare pe ecran "connecting" si asa ramane si o juma de ora (atat am avut eu rabdare! :death: ). iar de trimis nici macar nu exista aceasta optiune!!!! de ce l-au mai pus?????? :cursing:

poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!!
multumesc

paulgsm

paulgsm

Member

Au pus IRDA pt a te conecta cu telefonul la calculator pt transfer de imagini, tonuri de apel.... etc.

valipopa

valipopa

New Member

paulgsm, on Aug 10 2005, 21:37, said:

Au pus IRDA pt a te conecta cu telefonul la calculator pt transfer de imagini, tonuri de apel.... etc.

<{POST_SNAPBACK}>

mersi pentru lamurire! crezi ca ma poti ajuta si cu problema nr. 1?  :worthy: se poate face ceva sau nu are rost sa ma agit? <_<

bigsmasher

bigsmasher

Junior Member

stie cienva cum pot mari memoria acestui telefon ?

bigsmasher

bigsmasher

Junior Member

ah printre altele eu nu pot trimite nici sms-uri.. :| tot adus din italia este si telu meu si ma enerveaza chestia asta :(

paulgsm

paulgsm

Member

MMS-ul pe Connex nu se poate folosi pe acest model de LG. Nu se poate face nimk.

Andrei

Andrei

Lume multa, oameni putini...

• Grup: Senior Members

paulgsm, on Aug 14 2005, 11:33, said:

MMS-ul pe Connex nu se poate folosi pe acest model de LG. Nu se poate face nimk.

<{POST_SNAPBACK}>

am incercat ieri sa-l conectez prin irda la un leptop cu vreo 2-3 softuri diferite. dupa un timp se deconecteaza singur...  :death: , apoi iar se reconecteaza...

dupa ce am citit pe aici despre tel asta si dupa ce l-am vazut... va intreb: e bun de ceva?

PS: cand il conectez la calculator il vede ca "Ericsson U 8330"...  :D . nici macar hardware propriu nu au astia de la LG... life's good :))

Andrei

Andrei

Lume multa, oameni putini...

yeu, on Aug 15 2005, 20:16, said:

se merita 5 mil sau nu

<{POST_SNAPBACK}>

parerea mea e ca nu.
si gratis daca il iei tot nu il vei putea folosi (nu merge mms-ul deloc, printre altele)

unuacolo

unuacolo

New Member

si eu am acelasi telefon cu soft de lg u 8130 si imi merge atat mms cat si wap, aplicati java si asa mai departe .. adica merge tot ce iti trece prin cap .. sa nu mai zic de videoclipuri si mp3 ... mentionez ca sunt pe orange .. singurul dezavantaz e ca cei de la orange nu au tehnologia 3g .. so pana la urma life`s good :) si parerea mea e ca merita 500 de lei :D

gabi20

gabi20

New Member

as vrea sa intreb si eu ceva legat de jocuri pe lg 8330

anghelescu_marian2000

anghelescu_marian2000

Junior Member

[/I]FRATILOR, am gasit site de unde puteti lua joace, utilitare, si cel mai IMPORTANT [I]SOFT PT LG U8330 ORIGINALsi acum nu sariti pe mine sa ma pupati inainte sa va dau site. singura probl e ca am auzit ca e bun softu dar nush dak are protocoalele pt CONNEX poate citesti cineva din domeniu acest msj si ne poate lamuri pt ca eu am luat softu dar mi-e frica sa il bag.

site-u e: http://www.technomat.net vedeti ca e in italiana si programu de bagat soft se num FLASH RW. gasiti acolo de toate

p.s si am doar 14 ani :)  :coolspeak:  :rolleyes:  :peacefingers:

badmania98

badmania98

Nenea

View Postunuacolo, on Aug 26 2005, 19:55, said:

si eu am acelasi telefon cu soft de lg u 8130 si imi merge atat mms

Fi dragut si spune-mi setarile cum le ai introduse pentru MMS, pas cu pas. Multumesc

Edited by badmania98, 19 December 2005 - 22:05.

badmania98

badmania98

Nenea

View Postvalipopa, on Aug 10 2005, 06:58, said:

am si eu un LG U8330, tot adus din italia, care merge bine pentru ca e nou-nout! singurele probleme pe care nu reusesc sa la inteleg la el sunt:
1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!!
multumesc

in cimpul parola tine apasat mai mult pe # si , pe ecran, dreapta sus , se schimba din 1,2,3 in a,b,c.

liviafcs

liviafcs

New Member

View Postbadmania98, on Dec 19 2005, 15:17, said:

in cimpul parola tine apasat mai mult pe # si , pe ecran, dreapta sus , se schimba din 1,2,3 in a,b,c.
mie mi-au trimis pe mail cei de la connex setarile si parola care trebuie introdusa la acess point nu este in nici un caz connex ci 266639 si crede-ma ca imi merg mms-urile perfect,dar nu-mi merge in schim programul de descarcat in calc ai idee?
:)

View Postbadmania98, on Dec 19 2005, 15:17, said:

mie mi-au trimis pe mail cei de la connex setarile si parola care trebuie introdusa la acess point nu este in nici un caz connex ci 266639 si crede-ma ca imi merg mms-urile perfect,dar nu-mi merge in schim programul de descarcat in calc ai idee?
:)

View Postvalipopa, on Aug 9 2005, 23:58, said:

1. nu pot folosii mms din cauza ca la setarile pentru acces point nu pot baga parola "connex" din cauza ca el nu ia decat numeric si imi apare de forma "******". am sunat la connex si mi-au spus ca intradevar asta e problema acestor telefoane si asta poate fi din cauza ca au fost facute pentru reteaua italiana 3 la care, probabil, parola e numerica. ce pot face in acest caz? necesita o resoftare sau ce anume si daca da ce varianta de soft ar fi buna (am gasit pe net ceva)
2. a doua problema e ca nu merge irDA in sensul ca nimeni nu imi poate trimite nimic prin infrarosu. apare pe ecran "connecting" si asa ramane si o juma de ora (atat am avut eu rabdare! :death: ). iar de trimis nici macar nu exista aceasta optiune!!!! de ce l-au mai pus?????? :cursing:

poate ma puteti ajuta cu niste lamuriri sau chiar cu o rezolvare!!!
multumesc
-_- mie mi-au trimis pe mail cei de la connex setarile si parola care trebuie introdusa la acess point nu este in nici un caz connex ci 266639 si crede-ma ca imi merg mms-urile perfect,dar nu-mi merge in schim programul de descarcat in calc ai idee?

View Postpaulgsm, on Aug 14 2005, 03:33, said:

asta s-o crezi tu
daca tu nu stii sa umblii cu el asta nu inseamna ca nu e bun telefonul,incearca sa-ti introduci cum trebuie setarile si iti garantez ca o sa mearga.mie mi se pare bun
si in plus pe mine ma tine bateria 5 zile cu tot cu filmat si vbit la el. :D

rafikana

rafikana

New Member

salutare!
Si eu am tot un LG U8330, decodat.
problema cu el este ca mu reusesc sa trimit mms-uri cu el. Sunt pe cosmote. Cu orange sau vodafone merge bine. Am setarile pt mms cosmote, dar nu se potrivesc cu meniul telefonului. Cei de la cosmote, mi-au zis sa merg la un dealer sa-mi puna ei setarile, dar aia-s mai prosti ca noaptea.  
Ma poate ajuta cineva?
Deasemenea, LG U8330 este compatibil i-mode?... asa in general, nu neaparat la cosmote, unde stiu ca tre' sa-ti cumperi tel. de la ei. Si l-as putea folosi si pt internet sau wap?
Va multumesc mult de tot, tuturor in masura sa ma ajutati.

manolos

manolos

Junior Member

View Postrafikana, on May 19 2007, 17:02, said:

salutare!
Si eu am tot un LG U8330, decodat.
problema cu el este ca mu reusesc sa trimit mms-uri cu el. Sunt pe cosmote. Cu orange sau vodafone merge bine. Am setarile pt mms cosmote, dar nu se potrivesc cu meniul telefonului. Cei de la cosmote, mi-au zis sa merg la un dealer sa-mi puna ei setarile, dar aia-s mai prosti ca noaptea.  
Ma poate ajuta cineva?
Deasemenea, LG U8330 este compatibil i-mode?... asa in general, nu neaparat la cosmote, unde stiu ca tre' sa-ti cumperi tel. de la ei. Si l-as putea folosi si pt internet sau wap?
Va multumesc mult de tot, tuturor in masura sa ma ajutati.

i-mode nu iti merge
da poti sa navighezi pe internet sau wap
iar in leg cu mms= eu l-am avut pe orange si mergea bine asa ca dute la un dealer ca ei te pot ajuta cu setarile

rafikana

rafikana

New Member

merci monolos, dar am fost la dealeri si cum am spus sunt mai prosti ca noaptea.
Cat despre i-mode: ... nu pot folosi pt ca nu are serviciul asta telefonul meu sau pt ca trebuie sa aibe setarile?
In Italia, pe reteaua 3, aveau si aia parca i-mode, ca-mi aduc aminte ca vedeam tv, sport si alte chestii ca i-mode-ul de la noi.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate