![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema~
Last Updated: Nov 22 2010 22:49, Started by
Wuya
, Oct 24 2010 22:54
·
0

Posted 24 October 2010 - 22:54

Am si eu o mare problema si o mare curiozitate... dupa cum sititi sau daca nu stiti aflati acum, Suie Paparude si'au lansat recent noul album. Printre minunatele lor piese
![]() ma dresez fanilor! multumesc! |
Posted 22 November 2010 - 22:49

Wuya, on 24th October 2010, 20:54, said: Am si eu o mare problema si o mare curiozitate... dupa cum sititi sau daca nu stiti aflati acum, Suie Paparude si'au lansat recent noul album. Printre minunatele lor piese ![]() ma dresez fanilor! multumesc! [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2sLZCkpHgbs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users