![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cine ma poate ajuta?
Last Updated: Oct 30 2010 21:19, Started by
justmealex
, Oct 23 2010 10:46
·
0

Posted 23 October 2010 - 10:46

Buna! As vrea sa fac un site, am ideea dar nu prea am priceperea. Ideea ar fi un site pentru o firma de turism de exemplu, harta Romaniei, cu regiunile ei. Fiecare regiune sa poate fi selectata cu un simplu clik. De semenea zoom catre harta...
Tot ce vreau sa stiu este de ce program am nevoie, pentru a cauta tutoriale, si a invata sa-l folosesc. Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat |
Posted 30 October 2010 - 21:19

Nu cred ca sunt programe pt asa ceva.. ai nevoie sa inveti foarte mult :P(limbaje de web development).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users