![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
iFrame
Last Updated: Oct 22 2010 21:59, Started by
vvvyyyooo
, Oct 22 2010 19:27
·
0

Posted 22 October 2010 - 19:27

Hei..salut...am si eu un site...in care header-ul este fix...iar de la linia rosie este "iframe".
Site: My WebSite PROBLEMA: :cursing: In Opera merge scrolling,adica atunci cand dau de rotita sa mearga toata pagina,insa in IE 8,Firefox,Google Chrome,Safari,nu numai ca nu merge...se blcheaza, aproape TOATE FUNCTIILE PAGINII,spre exemplu meniul..."Home...etc".Nu merge sa vad nici "footer-ul" site-ului. :thumbdown: NICI SA SELECTEZ TEXTUL DIN PAGINA :death: :worthy: Va rog puteti sa ma ajutati? :deadtongue: Am un termen la site...multumesc din suflet... :console: |
Posted 22 October 2010 - 20:41

Meniul nu se poate accesa deoc indiferent de scrolling
|
Posted 23 October 2010 - 10:22

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users