![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
comanda visual basic
Last Updated: Oct 22 2010 14:29, Started by
credit
, Oct 21 2010 12:08
·
0

Posted 21 October 2010 - 12:08

Am creat un buton in excel care prin apasarea lui imi deschide userform1
Private Sub CommandButton1_Click() UserForm1.Show End Sub userform1 contine o caseta label1 care are codul Private Sub Label1_click() Label1 = "ok" End Sub Astfel ca la apasarea butonului din excel se deschide userform1 cu caseta label1. Caseta label1 va avea valoarea ok la efectuarea unui click pe label1. Eu vreau ca valoarea "ok" a label1 sa fie afisata instant fara a mai da click pe label1. Cu ce pot inlocui randul de cod "Private Sub Label1_click()" ca valoarea label1 sa fie afisata instant?? Multumesc |
Posted 21 October 2010 - 12:44

Pai daca dai click pe label1 si mergi in panoul de proprietati din partea stanja jos la proprietatea Caption si pui ok, nu te ajuta?
Astfel cand apelezi acel userform, label1 are afisat textul Ok. |
Posted 21 October 2010 - 13:22

Cu ce pot inlocui randul de cod "Private Sub Label1_click()" ca valoarea label1 sa fie afisata instant??. Pai vezi care e corect (suportat) "...Label1_text()" sau "_value()" ..etc. sau "_caption()" cum ar fi din ce zice Sandstorm. Oricum nu vei pune o actiune (gen "_click()" ) ci mai degraba o atribuire/afisare de sir/text . |
Posted 21 October 2010 - 13:26

Pai mai simplu decat ce ti-am zis nu e.
Mai ales ca nici nu trebuie cod. |
Posted 22 October 2010 - 12:06

Am gasit greseala.
In locul codului Private Sub Label1_click() Label1 = "ok" End Sub trebuia sa scriu Private Sub UserForm_activate() label1 = "ok" End Sub Practic codul label1 = "ok" trebuia sa-l scriu pentru userform nu pentru label1. Multumesc |
Posted 22 October 2010 - 12:13

Ce bine ar merge uneori un tutorial bun sau chiar o carte decat sa invatam pe pipaite.
|
Posted 22 October 2010 - 14:29

Nu inteleg de ce te complici sa adaugi cod inutil, cand poti sa umblii la proprietatile acelui label.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users