Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey
 Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...
 Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!
 [General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale
 

Configurare router QUBS QA705401WG ver. 1.0

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010
Salut
am vazut ca ia tot postat raspunsuri la probleme cu routere...
am si eu nevoie de ceva ajutor din partea ta daca se poate...
am un router wireless si nu il pot conecta, sau cel putin nu prea reusesc :)
este marca Qubs model: QA705401WG (vezi foto)

ajuta-ma si pe mine cu vreo idee sau cva ca sa il pot pune la punct...
mentionez ca nu am mai setat un router si nu stiu prea multe, insa am idee nu sunt chiar paralel :-D
ms mult astept raspuns :)

Attached Files



#2
GeorgeGeo

GeorgeGeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,066
  • Înscris: 01.05.2007
Setarile sunt asemanatoare la routere. Meniul si forma de prezentare pot diferi.
Aici gasesti mai multe exemple.

#3
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
ar fi ideal si daca am afla despre ce provider ii vorba si tipul de abonament.

#4
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010

 carmenclara1, on 19th October 2010, 22:53, said:

ar fi ideal si daca am afla despre ce provider ii vorba si tipul de abonament.
ah, scuze, am uitat sa mentionez, am net de la RDS pachetul de 50 Mbps

 GeorgeGeo, on 19th October 2010, 22:37, said:

Setarile sunt asemanatoare la routere. Meniul si forma de prezentare pot diferi.
Aici gasesti mai multe exemple.
ms pt sfat, asta am facut si eu pana sa postez mesajul asta, insa acolo unde mi-ai dat tu linkul sunt de regula postate problemele pe care le intampina utilizatorii in conectarea routerelor si nu numai, adica am refer au postate problemele lor ceea ce tine de cazuri particulare (cu toate ca titlurile subiectelor sunt sugestive si indica altceva). Nu prea vad cum m-ar putea ajuta pe mn lucrurile astea, mai ales ca am vazut ca unii intervin cu unii termeni care, recunosc, ma depasesc....
Ms

#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,003
  • Înscris: 05.01.2006
Pune rezultatul complet al "ipconfig /all" de pe un calculator legat direct (fara router) la net si PE CARE MERGE NETUL.
Pune si un print screen cu pagina de configurare a routerului pe WAN (pentru internet).
...si o sa-ti spunem ce si cum trebuie completat.

Bafta!

#6
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
fiind rds fiberlink 1  ar trebui ca la wan settings sa setezi connectiune tip pppoe.
trebuie  sa introduci username si parola primita de la rds.
sa verifici ca mtu sa fie 1492 si sa nu ai trecut nimica in campu service name.
daca nu reusesti sa faci sa mearga ar fi ideal sa pui aici  print screen cu setarile de pe router

#7
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010
Iti multumesc pt ajutor, sa stii k am reusit sa il setez insa am o problema...
imi merge netul pe cablu Lan, insa pe wireless, ii solicit conectarea, ii bag parola, mi se conecteaza, totul ok.......insa nu face trafic, practic nu merge netul :(
face putin trafic la pachete trimise, dar foarte putin, timp in care in browser da eroare la conectare atunci cand ii soliciti deschiderea unei pagini.
mai precizez k nu inteleg la ce te referi knd imi spui despre: "sa verifici ca mtu sa fie 1492 si sa nu ai trecut nimica in campu service name. "
nu am gasit nimic de genul in setarile routerului
iti trimit un print screen al setarilor....
ms mult
ast raspuns

Attached Files


Edited by Ravy, 22 October 2010 - 16:06.


#8
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
din pacate print screenurile alea nu ma ajuta.

mtu si service name ar trebui sa apara la basic settings > network > wan.

legat de wireless ar fi bine daca ai pune print screen cu setarile din acea sectiune sa vedem ce si cum.

#9
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010
dar asta? te ajuta?

Attached Files


Edited by Ravy, 22 October 2010 - 16:06.


#10
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
mici modificari care le mai poti face    conect on deman max idle time 0.


mtu si service name apar daca dai aici click pe advanced.

lipseste print screenu cu wireless settings

#11
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010
uite aici prt scr cu setarile de la wireless

Attached Files


Edited by Ravy, 22 October 2010 - 16:48.


#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,003
  • Înscris: 05.01.2006
Este posibil sa fie o incompatibilitate a laptopului (sau a sistemului de operare) cu metoda de securitate aleasa de tine. iti recomand pentru o perioada de teste sa scoti de tot securitatea si sa vezi daca mai ai probleme. Daca nu mai ai probleme asa incearca pe rand optiunile ce le are routerul si vezi care se pupa cu laptopul tau.

Bafta!

#13
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010
ms pt sfat....
dar intre timp am facut print screenuri la tot meniul routerului :P
asa k ti le postez aici ca sa nu zic k am muncit degeaba sa le fac :D
poate te ajuta cu cva ;)
ms mult

ps: le-am pus in ordine dar vad k nu le pune la upload in ordine
Attached File  1.JPG   162.04K   51 downloads Attached File  2.JPG   113.62K   40 downloads Attached File  3.JPG   128.53K   33 downloads Attached File  4.JPG   156.15K   26 downloads Attached File  5.JPG   160.07K   27 downloads Attached File  6.JPG   110.9K   27 downloads Attached File  7.JPG   131.93K   29 downloads Attached File  8.JPG   137.12K   25 downloads Attached File  9.JPG   181.38K   26 downloads Attached File  10.JPG   154.42K   22 downloads Attached File  11.JPG   159.57K   19 downloads Attached File  12.JPG   138.79K   19 downloads Attached File  13.JPG   187.66K   21 downloads Attached File  14.JPG   129.55K   21 downloads Attached File  15.JPG   125.44K   23 downloads Attached File  16.JPG   137.78K   29 downloads

Edited by Ravy, 22 October 2010 - 17:02.
rearanjare imagini


#14
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,346
  • Înscris: 08.12.2008
problema este clara din punctu meu de vedere. si anume de la faptu ca setarile la wireless de security option si encryption sunt setate pe auto.

ideal ar fi ca encryption sa alegi wpa2-psk si AES.

nu ar mai trebui sa ai probleme.

Bafta

#15
Ion_Cristoiu

Ion_Cristoiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 846
  • Înscris: 31.07.2008
Nu pune WPA2-PSK si AES pentru ca nu o sa stea nimeni sa-ti sniffuiasca pachete sa vada ce faci tu acolo... asa ca mergi pe WEP :) Asta ca sa nu incarci routerul degeaba pentru ca WPA2 mananca mult procesor, mai ales pe un asemenea router.

#16
ionik_c

ionik_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 03.01.2010

 carmenclara1, on 22nd October 2010, 19:53, said:

problema este clara din punctu meu de vedere. si anume de la faptu ca setarile la wireless de security option si encryption sunt setate pe auto.

ideal ar fi ca encryption sa alegi wpa2-psk si AES.

nu ar mai trebui sa ai probleme.

Bafta
ms mult
am incercat ce mi-ai zis, am incercat si varianta urmatoare pe care a postat-o ion carstoiu, insa degeaba, NU MERGE
se conecteaza si nu face trafic
ba mai mult am dat si un factory defaults, insa nimic....
solutia cred k va fi urmatoarea............ cu toate k avem 3 laptopuri in casa, o sa ne luam cabluri de retea :-p
ms mult

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate