Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 

IT-academia sau IT-academy

- - - - -
  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#19
Ciprian__B

Ciprian__B

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.03.2011
M-am înscris la academia IT în toamnă și am început cursurile în noiembrie, la departamentul administrare de rețea (în varianta DL). Scopul meu este să ies la examen pentru MCITP enterprise administrator. Experiența mea cu ei (academia IT) și de asemenea cu platforma DL a fost excelentă. Au existat câteva greșeli care au fost amintite aici, în legătură cu susținerea testelor pe modul dar la sesizările mele acestea au fost corectate într-un timp foarte scurt. Și profesorii dar și suportul tehnic sunt foarte eficace. La fiecare mesaj pe care l-am trimis am primit răspuns în termen de 24 de ore, în afară de weekenduri.

La întrebarea dacă aici chiar se poate învăța ceva și dacă sunt necesare cunoștințe anterioare răspunsul meu este DA.
Depinde și cât de mult sunteți interesați. Eu sunt de profesie inginer mecanic dar având în vedere țara în care trăim a trebuit să mă recalific pentru că nu îmi doream să lucrez ca și agent de vânzări pt angajatori dubioși. M-am decis pentru această academie și cred că nu am greșit. Despre calculatoare știu destul de multe dar aici am reușit să învăț și mai multe. Am avut mici probleme atunci când am început să lucrez cu active directory deoarece nu știam absolut nimic despre asta. Dar învățând un pic mai mult și citind și unele lecturi suplimentare, pot spune că acum este mult mai bine.

Certificatul nu garantează angajarea ci este doar un plus de cunoștințe. Chiar și câțiva ani de experiență nu semnifică că știi și cunoști totul.
Bineînțeles că toate acestea se pot învăța și fără academie dar pe mine m-a ajutat deoarece am economisit mult timp. Lectura primită de la ei e bună.
În concluzie, îi puteți contacta pentru a afla mai multe despre ceea ce vă interesează.

#20
Ciprian__B

Ciprian__B

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.03.2011
Obiectivul meu este diploma MCITP Enterprise Administrator deși programa acoperă și diploma MCITP Server administrator. În afară de asta, avem inclus și un curs pentru PC hardware și un curs pentru Linux. Așa că după terminarea cursului, am pachetul complet. Fără cursul introductiv la rețele de calculatoare, care nu este inclus în programa de la Microsoft, cu greu aș fi putut învăța ceea ce se cere pentru dobândirea diplomei MCITP. Deci cred că programa este adaptată și începătorilor.

Pentru mine este foarte importantă fiecare diplomă din CV, fie că e vorba de diploma primită de la academie sau de la Microsoft. Dacă voi reuși printr-o școlarizare să le primesc pe amândouă -cu atât mai bine.  :OK:

Programa este foarte cuprinzătoare și necesită multă muncă deci dacă nu ești pregătit să înveți, pur și simplu nu poți să faci față ritmului impus. Materia este și ea cuprinzătoare dar dacă iei în considerare recomandările pe care le primești pe parcurs legate de ce și când trebuie să faci, atunci chiar poți să reușești să asimilezi la timp toate cunoștințele.

Consultațiile pe care le avem în fiecare săptămână cu profesorii îmi folosesc deoarece astfel pot pune întrebări legate de ceea ce nu-mi este foarte clar din curs iar pe forum pot purta discuții și schimba păreri și cu ceilalți colegi. La un exercițiu pe care l-am primit, am lucrat împreună cu doi colegi, unul din București și celălalt din Iași, și împreună am reușit să îl promovăm.

Înainte cu 15 zile a început și cel de-al doilea semestru așadar mă voi strădui să mai vin cu noi impresii și păreri pentru că văd că puține persoane de aici au experiență direct de la sursă.

#21
gre_nades

gre_nades

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.07.2007
Mi se pare mie, sau Ciprian_B are acelasi stil de scriere ca cel de pe site? Foloseste diacritice, limbaj oficial nepersonal, text aranjat, are doar 2 mesaje postate in tot forumul, e din Sibiu (nici bucuresti, nici timisoara), la date de contact nu are nici un IM de messenger sau ceva care sa il faca ... real person.

Voua nu vi se pare ca Ciprian_B striga in gura mare .. "Sunt un angajat IT Academia si postez fals pentru a schimba parerea oamenilor?"

PS Sunt unul dintre cei care dupa indelungi discutii cu academia, fiind gata sa platesc cursul prin ianuarie 2011, am renuntat in ultima clipa datorita feedbackului negativ de peste tot. Intre timp, am revenit pe forum, sa vad daca exista opinii de la persoane reale care au participat la curs. Mi se pare foarte tare cursul si daca totul ar fi totul real m-as inscrie in a heart beat. Astept in continuare opinii reale ... dar postul lui ciprian, intareste convingerea mea, ca e ceva putred in ... Timisoara

#22
kios

kios

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 13.02.2007
tot ce se poate. si eu sunt din sibiu dar eu am fost printre primii pe care au vrut sa-i tepuiasca si am renuntat  :naughty:

Edited by Lucian_M, 01 April 2011 - 15:49.


#23
Robrom

Robrom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 11.01.2010
Salut, si eu sunt tentat de a studia un curs la ei, sa zicem ca bani nu e asa mare problema dar nu ar vrea sa pierd timp, mai aveti pareri? studenti reale care au cursat studii ar putea sa ne spuna cum este intradevar ( exclud pe Ciprian_B) ca singure pareri care am gasit sunt doar in site-ul lor  :confuzzled:  .

Edited by Lucian_M, 10 April 2011 - 10:34.
le ai cu romana!


#24
Cofeina

Cofeina

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.04.2011
Salut!
Eu m-am inscris.... la ei, in prima generatie... aia de  2010. Nu am buchisit contractul.... "am zis ca sunt banatzeni de ai mei".
Ce pot sa zic, ... m-am inscris  pe programming.la un profil din cele 4 sectii si am intarziat un pic (2-3luni)cu platile.
Pana luna trecuta nu au fost probleme, desi intarzierea a fost mai mare... Azi am primit un avertisment ca ma trimit in instantza daca in 7 zile nu imi achit obligatiile.
Pana acum au fost draguti, dar avertismentul lor  de acum... nu il inteleg, pentru ca am fost in urma si mai mult cu platile decat acum.

Pana si in avertisment, au avut greseli de ortografie.

In rest ce pot sa zic, sunt punctuali in a trimite lunar dvd-ul. E un dvd cu lectii demonstrative, in nici un caz cu kituri sau tutoriale.
Pdf-urile le dai jos de pe net (nu de pe dvd-uri), sunt cam 20 de lectii la un curs; la fiecare lectie la sfarsit e un test cu 7 intrebari , cu un singur raspuns corect la care iti dau ei si raspunsul si la care daca ai un pic  de tot de habar  de  programare, raspunzi corect fara sa studiezi cursul.

Testul asta de 7 intrebari, de la fiecare lectie,... poti sa il dai de cate ori vrei nu conteaza nici unde.

Mai este inca un test, cam asha tot la fiecare lectie care il poti da o singura data.(nu am ajuns sa il dau); le am practic restanta; adica nu am castigat creditele, si mi -a expirat si timpul ca sa il dau. Fiecare modul din programa are un timp alocat, cam o luna jumate-2 luni; dupa care poti sa prelungesti gratis 20 de zile. cam asha e si accesul la pdf-uri; nu "prea" mai ai accesul la ele dupa ce iti expira timpul. Contra unei sume<parca 20 Euro>; nu am dat inca iti mai prelungesc ei accesul al teste.
Assignement-urile nu le-am facut...la timp. La un moment dat in prima luan, am avut cu unul din profesori intalnire online... dar eram pe la munci... in rest nu prea am avut "socialize" prea mult.

Am terminat Vest-ul, profil de info si lucru in domeniu de 5 ani aprox; nu-i rau materialul lu astia,... dar explicatiile (in romana)  sunt cam greoaie pt cine  stie info cat de cat.
Cel putin mie asha mi se pare.

In nici un caz nu o sa faci toate"subject-urile" care scriu acolo. Tu platesti o mie si ceva de Euro (pe an) in 10 rate; 100 si ceva Euro / luna doar pentru una singura din cele 4 programe. De exprima programa Microsoft Windows Development Program :
http://www.it-academ...Development_527

contine exact materiile care o sa le faci. (la mine s-au potrivit, cu ce e la ei pe site).

Bye the way, dvd-urile au drept de copyright...:P.... dar avertismentul ca ma trimit in instantza, zic eu ca nu confidential....
Inca nu stiu ce o sa fac, daca mai continui cu ei... sau merg pana in instantza sa vad ce ma obliga sa fac... mai mult decat sa ma pun sa le platesc ratele nu cred....

P.S.
Am obsevat, cacaturile de traducere proasta de pe site-ul lor inca de la inceput,... dar am zis sa nu fiu rea ca oamenii sunt inca la ineput si poate pana s-au legalizat o durat ...
pe piatza romaneasca - de fapt in TM sunt inscrishi in registrul coemrtului din iunie 2010,.... ca parca la Bucuresti erau demai mult timp si aveau profit 0, angajati 0
Nu le-am dat prea multa atentie... pana la acest avertisment.... cu in 7 zile pac tzac sa ma duc sa achit...

Dar mi-au lasat un gust un pic amar; Am incercat azi sa intru pe site-ullor  din Serbia. in  varianta <English>; cu dezamagire si acolo au carentze si n-she-pe pagini doar in sarba.

Am sa va tin la curent :confuzzled:

#25
Lucian_M

Lucian_M

    - membru glumeț -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,408
  • Înscris: 09.09.2006
Un pic de atentie la limbaj si nu mai folosi aiurea punctele de suspensie.

#26
manomm

manomm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.04.2011
ok. in primul rand le multumesc celor care si-au expus experientele aici. si eu m-am inscris, dar nu am dat datele reale. tocmai asupra acestui lucru vreau sa atrag atentia celor care mai sunt tentati sa aplice la aceste cursuri. pe langa aspectele prezentate de colegii de pe forum, doresc sa mai adaug si eu cateva:
1. in momentul in care te inscrii, pagina respectiva nu este HTTPS. deci datele mele sigur nu sunt protejate.
2. IT Academy este afiliata, sau parte a universitatii Cambridge. bun atunci de ce cursul de limba engleza si evaluarea  sunt Teofel, knd toata lumea stie k testele bune de limba engleza poarta numele de Cambridge? adik ai contract cu Cambridge si faci curs Teofel? ciudat
3. program de studiu recunoscut de ECDL? pai scuza-ma dar dupa o fac de electronica si telecomunicatii, dupa o academie pe arma comunicatii militare si informatica, dupa un master in sisteme avansate de telecomunicatii, analiza si transmiterea informatiei, ECDL e apa de ploaie. ce ma invata, sa pornesc calc?
recunosc k am aplicat azi, si poate o sa primesc un rasp, dar clar nu ma mai intereseaza. sigur aceasta IT Academy, nu este altceva, dupa cum chiar ei zic, Cambridge, dar au uitat sa adauge " de Romania", adica un fel de "spiru", pacat de numele celui care a fost Spiru Haret, k l-au murdarit astia.








Nu mai scrie cu limbaj Irc.

Edited by Lucian_M, 16 April 2011 - 10:42.
Irc.


#27
ElenaO

ElenaO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.05.2011
Buna,
Am avut si eu o experienta cu prezenta ,,academie,, dar dupa ce am citit ce s-a postat aici nu am mai vrut sa stiu de ei.
Le-as scris sa imi trimita si mie contractul dar bineinteles ca ,, au avut o problema cu serverul,,
Trebuia sa merg la filiala din Timisoara dar nu am mai fost... oricum la banii care ii cer trebuie sa iti ofere foarte multe informatii si certificarea Cambridge...ceea ce nu prea cred
Oricum, multumesc tuturor ca au postat informatii despre ei.

#28
cretunencu

cretunencu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.05.2011
m-am inscris la IT-academy in noiembrie. Am parcus deja jumatate de an alaturi de ei deci va pot povesti. Sunt de acord cu toate observatiile voastre referitoare la contractul lor, la doamna draguta de la telefon, la dubiile voastre cu privire la acreditarea lor Cambridge, ECDL, Microsoft, Adobe, etc. Am facut acelasi lucru ca si voi: i-am cautat pe net. I-am gasit la Microsoft, dar nu neaparat ca autorizati sa scolarizeze cat parteneri gold la vanzari. I-am gasit la Adobe insa autorizati pentru sediul din Serbia nu pentru cel din Romania. De asemenea, toate incercarile lor de a ma convinge ca intr-adevar sunt ceea ce predind a fi nu m-au convins. La ECDL nu i-am gasit si nici la Cambridge. La fel, nu m-au convins deloc ""marturiile" celor de pe site si care mai pretindeau si ca sunt din Romania si ca au terminat IT_Academy in conditiile in care ea a venit in Romania abia in august 2010. Ok, pana acum sunt de acord cu voi.
Am sa va spun insa ce m-a determinat sa merg totusi mai departe si sa continui si sa declar ca sunt multumita.
Eu sunt de profesie economist cu specializarea contabilitate si informatica de gestiune. Satula fiind de mediul legislativ instabil din economia romaneasca si de schimbarile permanente ce te supun unui risc profesional din ce in ce mai mare ce nu merita, fiind si mama de 2 copii mici, m-am hotarit sa-mi schimb profesia. Si m-am hotarit sa fac ceva in domeniul IT ca tot imi place. Insa era dificil de realizat aceasta noua idee pentru ca nu am cand sa ma duc la scoala sa invat si pentru ca nu exista (sau cel putin eu n-am gasit) in Brasov o scoala serioasa de IT. Exista tot felul de cursuri d-alea de faci 2 sapt si iti da diploma recunoscuta de ministere insa intri bou si iesi vaca. Am experimentat pe pielea mea 2 astfel de cursuri: unul de operator PC si unul de Linux. Luate ambele cu nota maxima.
Buun. V-am creat si cadrul ca sa intelegeti motivatia de a continua cu IT-academy.
In ciuda tuturor nelamuririlor avute (am trecut prin acelesi stari de confuzie ca si voi) am stat si am judecat: totusi unde gasesti in Romania o scoala de web-design? Repet, nu vorbesc de cursurile de 2-3 saptamani de la una din scolile astea ce iau autorizatiile pe baza de spaga. Sa zicem ca ai face o facultate. Insa asta cere cel putin 3 ani, ani pe care nu sunt dispusa sa-i dau. De asemenea, v-am spus, nu pot sa pierd timpul pe la cursuri pentru ca am 2 copii mici de crescut. De asemenea, de regula se cere un examen de admitere si nu aveam iarasi timpul si nici cunostintele necesare pentru a ma pregati. Nu mai povestim despre facultatile care iti cer eventual si un portofoliu. Si atunci faptul ca ei faceau toata pregatirea on-line, ca am vazut cam ce materii o sa studiez (dupa cum v-am spus, am ales web-design), ca nu trebuia sa am niste cunostinte minime pentru a putea face fata la programa (evident, in afara de acelea de a opera la un calculator) m-au convins oarecum sa incerc. Ca sa renunt a ma mai gandi la toate acele indoieli pe care le aveti si pe care le am si eu in continuare mi-am spus asa: si daca as face un curs la o firmulita oarecare care imi da in schimb diploma recunoscuta de ministerul muncii si cel al invatamantului, in momentul in care ma duc la angajator el va vrea sa stiu concret ce stiu sa fac si in mod sigur nu va sti de scoala pe care am facut-o. De asemenea, exista destui care au invatat singuri si lucreaza in domeniu fara a poseda si diploma.
Acum sa va explic despre cursuri. Intr-adevar, cum ati mai povestit si voi, exista in medie cam 20 de lectii pe fiecare materie. Aceste lectii se grupeaza in module. Pe fiecare lectie ai la final un fel de test de verificare a cunostintelor dobandite in urma citirii lectiei. Aceste teste de vreo 5-10 intrebari le poti repeta de cate ori vrei. La fiecare modul (deci cam dupa 3-8 lectii) ai un test de verificare. Acesta e cel care conteaza si care se aduna la media ta. Intrebarile sunt de tip grila, doar la engleza au fost diferite. In functie de materie si de profesor intrebarile din modul pot fi diferite sau asemanatoare cu cele din testele de la lectii. Asa cum spunea cineva, nu te impiedica absolut nimeni sa dai testele fara sa citesti materia. Ba mai mult, poti sa dai testele cu cursurile in fata si ai destul timp la dispozitie (cam 2 min de intrebare) ca sa poti sa cauti raspunsul corect in cursuri daca ai apucat sa le citesti macar o data. Tocmai aici apare diferenta intre o scoala tipic romaneasca si aceasta scoala. Inveti daca vrei. Inveti de asemenea fara stres, fara scarba fata de anumiti profesori, fara teama ca profesorului nu stiu care nu i-a placut de fata ta si atunci te pica sau nu i-ai dat dreptul si atunci iti da niste note la misto (vorbesc din experienta proprie, acumulata in cadrul ASE-CIG). Ti se dau termene pentru a da aceste teste pe modul sau pentru a-ti preda temele. Insa aceste termene sunt orientative. Nu e musai ca in data cutare sa-ti dai testul. Ti se recomanda. Nu ti se impune. Singura conditie e ca la sfarsitul termenului prevazut pentru a invata cursul respectiv este sa-ti fi dat toate testele. Insa chiar si aici exista flexibilitate, in sensul ca poti cere o prelungire a acestui termen. Nu la infinit. O singura prelungire la un curs e gratuita. Daca tot n-ai reusit sa te incadrezi, poti cere iar prelungire dar platesti. Cursurile au avut intr-adevar probleme de traducere. Chiar si testele. Insa poti face sesizare. Si credeti-ma ca am fost nevoita sa fac cel putin vreo 10 sesizari pana acum. Insa s-a rezolvat de fiecare data foarte repede si mi s-a multumit chiar. Se intampla asa ceva in scoala romaneasca? N-a existat sa ma adresez lor cu vreo intrebare, problema, idee si sa nu primesc raspuns in maxim 24 de ore (cu exceptia week-endului, cum povestea unul dintre voi). Exista sectiune de forum care din pacate nu e prea folosita de utilizatori, exista sectiune de chat care iarasi nu prea e vizitata de utilizatori. Nu o data s-a intamplat sa intru in chat si sa ma trezesc ca sunt doar eu si profesorul. Cei mai multi prezenti la un chat au fost 4 elevi. Exista de asemenea posibilitatea de a comunica cu profesorii prin e-mail si am primit raspunsuri prompte de fiecare data. Relativ la profesori: toti sunt super ok. Insa recunosc ca si aici am mari dubii ca sunt intr-adevar ei sau nu. Insa atat timp cat comunicarea e ok, chiar nu ma intereseaza ca raspunsul mi-l da X sau Y. Voi mai stiti cum ii chema pe profesorii vostri? Iarasi, e putin probabil sa fie ei sau daca sunt ei cred ca au un translator pe langa ei pentru ca majoritatea sunt sarbi (dupa nume).
Cursurile nu sunt foarte grele dar nici foarte usoare. Insa sunt structurate in asa fel incat sa te ia de la 0. De asemenea, aceasta scoala mi-a format pana acum o oarecare cultura generala cu privire la web-design nu doar m-a invatat sec o anumita lectie. Totul e gandit in acest sens. Chiar daca unele materii le gaseam inutile, mai tarziu le redescopeream utilitatea. Mai mult, ideea cursurilor nu e sa te faca toba de carte. Ideea lor e sa te determine sa incepi sa cauti mai mult. Sa vrei sa cunosti mai multe. Ele doar iti deschid o poarta, te invata ce anume ai nevoie, ce sa cauti. Mai departe, depinde strict de tine daca pasesti sau nu mai departe. E adevarat ca simt totusi acut nevoia de mai multa practica. Ti se dau teme, insa as fi vrut mai multe. Va urma insa crearea portofoliului si sper ca acolo voi apuca sa aplic tot ce m-au invatat pana acum.
Cursul de engleza mi s-a parut foarte bun. Mie mi-a placut. Inainte de a fi repartizata am dat un test de verificare a cunostintelor. Acest test era recomandat sa fie completat doar acolo unde esti sigur de raspunsul tau ca sa poti fi apoi incadrat in categoria corecta de nivel. Spuneti-mi: la ce v-ar fi ajutat sa trisati la acest test si apoi sa fiti repartizati la un nivel mult peste puterile voastre. La test eu am obtinut punctajul de 83% ceea ce m-a facut sa fiu repartizata la nivelul de intermediar-avansat. Mi-a prins bine. Am apucat sa recapitulez gramatica engleza, sa mai invat cuvinte noi. Acum ganditi-va: cat va costa un curs de engleza? Macar pentru atata lucru si tot se merita o parte din bani.
Trebuie sa intelegeti ceva foarte clar: daca vreti sa faceti aceasta scoala trebuie sa fiti cu adevarat seriosi pentru ca nu va sta nimeni in spatele vostru cu bata. Nu veti avea stres, nu veti avea absente, nu veti avea profesori uraciosi. Totul depinde de voi si de seriozitatea voastra. Mi-a venit in cap un exemplu referitor la acest lucru: la o intalnire chat o eleva s-a scapat si a spus ca si-a facut tema intr-un mod in care se precizase clar ca nu are voie sa-l foloseasca. A motivat ca nu a stiut cum altfel. I-am spus ca in cursul video se explica foarte clar cum, moment in care ea a marturisit ca nici macar nu a urmarit cursul video. Si nu e singurul exemplu.
Daca esti foarte decis sa inveti ceva insa nu o poti face singur pentru ca esti omul care are nevoie sa fie impins de la spate, daca esti omul care nu are timp sa vina la cursuri dar vrea sa invete.... eu recomand cu caldura scoala. Mie personal imi place foarte mult. Invat foarte mult dar invat cu placere si cu mare drag. Este enorm de mult de invatat daca iti dai interesul. Daca nu... poti promova... insa mai bine nu dai banii. Mie imi convine si faptul ca pot invata oricand, ca pot sa-mi dau testele si la 2 noaptea daca atunci ma simt eu in stare... E mare lucru.
Cam asta ar fi parerea mea. Va stau la dispozitie pentru alte intrebari pentru ca momentan nu stiu ce sa va mai povestesc.
Toate cele bune!

#29
jazz2007

jazz2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 15.06.2011
da chiar nu spune nimeni ceva bun despre astia?
si nu exista nimic legislativ in privinta contractului?
salutari!

Edited by Lucian_M, 24 June 2011 - 13:47.
Ceva majuscule si semne de punctuatie pe viitor, daca se poate.


#30
cretunencu

cretunencu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.05.2011
Acum cam o luna am primit de la Academie un e-mail prin care ma anuntau ca au deschis pagina pe Facebook si ca, daca doresc, ma pot alatura lor. Si m-am alaturat. E posibil ca toate acele 1000 de persoane despre care vorbiti sa nu fie din Romania in totalitate avand in vedere ca firma are totusi ceva vechime in tara de origine. Insa datorita acestei pagini de Facebook am fost depistata de unul dintre colegii de la ITAcademy cu care mai avusesem interactiuni in timpul orelor de chat.
Sa se inteleaga inca o data un lucru: eu nu fac reclama acestei scoli. Pentru mine personal ea a reprezentat o solutie pe care o cautam de ceva vreme. Poate pentru multi altii aceasta scoala nu este ceea ce au nevoie. Plus ca costurile de scolarizare nu sunt deloc de neglijat. Fiecare ia singur decizia si si-o asuma. Insa nu dati cu pietre pana nu stiti. Mai am cam 3 luni si termin scoala. Daca va intereseaza subiectul o sa va tin la curent cu ce se mai intampla.

Edited by Lucian_M, 25 June 2011 - 08:36.
nu mai cita mesajul anterior!


#31
RolandJ

RolandJ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 04.11.2008
Buna Cominitate,

cum mai merge cu studiul la IT-Academija?
@cretunencu felicitari pentru consegventa, totusi informatiile acumulate iti permit sa te angajezi ca webdesigner?

In afara de cretunencu ami avem placerea de a avea si un alt cursant al acestei prestigioase Academija?
Un update la informatile prezentate ar fi de mare folos.

UPDATE referitor la domeniu, acum nu mai apare numele lui Valentin Kuleto la datele de inregistrare ale domeniului, l-au transferat catre filiala din Romania, oare de ce? datele de mai jos sunt preluate din pagina http://whois.domaint...it-academia.com

Quote

Registrant:
   Link Group Education Services
   B-dul Mihai Viteazu 30B
   Timisoara, Timis 300222
   Romania

   Domain Name: IT-ACADEMIA.COM
      Created on: 13-Apr-10
      Expires on: 13-Apr-12
      Last Updated on: 14-Apr-11

   Administrative Contact:
      Group, Link  
      Link Group Education Services
      B-dul Mihai Viteazu 30B
      Timisoara, Timis 300222
      Romania
      +40.356408877      Fax -- +40.356408876

   Technical Contact:
      Group, Link  
      Link Group Education Services
      B-dul Mihai Viteazu 30B
      Timisoara, Timis 300222
      Romania
      +40.356408877      Fax -- +40.356408876

   Domain servers in listed order:
      NS1.IT-ACADEMIA.COM
      NS2.IT-ACADEMIA.COM

Toate cele bune.
Roland

Edited by RolandJ, 12 July 2011 - 11:36.


#32
cristi08

cristi08

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.05.2006
Salutari,

Am fost contactat chiar azi de cei de la Cambridge care mi-au confirmat ca ITacdemy-membra a Link Group are autorizare pentru certificare. Eu am semnat contractul cu ei saptamana trecuta si o sa va tin la curent despre calitate cursurilor. Daca inca aveti dubii contactatii personal :
Ann Gibson
Regional Manager Europe
University of Cambridge International Examinations
Telephone: +30 2103220538
Mobile: +30 6972336952
Fax: +30 2103220508
Email: [email protected]
www.cie.org.uk

#33
cristi08

cristi08

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.05.2006
Eu am aflat despre acreditare dupa semnarea contractului si abea dupa ce am citit acest forum .Imi pare rau sa vad atata neincredere, desi justificata ca de tepe nu ducem lipsa , dar mai tare ma deranjeaza incapacitatea fiecaruia dintre cei care au postat si cine stie cati nu au postat sa trimita un email simplu catre Cabridge. Din moment ce folosesc logo-ul Cambridge pe tot site-ul ar fi fost putin probabil sa nu fie dati in judecata la prima sesizare catre Cambridge.
Asta am facut am sesizat Cambridge ca o socieatate comerciala din Romania se foloseste de logo-ul lor. In 24h am primit urmatorul raspuns clar :
Dear x
Thank you for your email.

I can confirm that Link Group is affiliated with University of Cambridge International Examinations, and is authorised to offer our examinations.

Please contact us if you require further assistance.

Yours sincerely

Ben Forth
Customer Services Supervisor

University of Cambridge International Examinations
E-mail: [email protected]
Phone: +44 (0)1223 553554
Fax : +44 (0)1223 553558

www: http://www.cie.org.uk/

Ask CIE is a new online bank of answers to real questions that Cambridge examinations officers, teachers, principals and parents have asked. Just enter your query into the search box, and you will receive an instant answer - as well as related information that might help. It covers topics ranging from exam administration to CIE websites and training.  We hope you find it useful.


--Original Message--
From: x
Date: 17/07/2011 08:07:44
To: [email protected]
Subject: ItAcademy from Romania is using cambridge logo for advertise the training course.Is this an affiliate of cambridge?

Dear Mr/Mss,


Please give me a feedback about ITacademy-Romania member or Link group-Serbia.
Yesterday I was invited to the e-learning courses of ITacademy from Romania for "only"
1400 Euro - in return I will receive the opportunity to sustain the Cambridge International A & AS Level Computing.
Is this a fake or they really have your accreditation for examination?
Here is a link to ther website:http://www.it-academia.com/ and Cambridge Logo is all over the place.

Best regards,


Bucharest- Romania

Thank you for your time.

View Postkios, on 1st April 2011, 13:04, said:

tot ce se poate. si eu sunt din sibiu dar eu am fost printre primii pe care au vrut sa-i tepuiasca si am renuntat  :naughty:
Te-ai tepuit singur ratand o sansa de evolutie si recunoastere profesionala la nivel international

#34
PushiMic

PushiMic

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.03.2006
Un bucata tepuita!

Cursurile pe dvd-uri sunt de toata jena o tanti crizata care aproape se chinuie sa citeasca in microfon facand scamatori pe care nici ea nu le intelege cu mousul pe ecran, privind cursul aproape te ia durerea de ca iar timpanul aproape iti amorteste.

Cursurile pdf sunt redactate cu o sumedenie de greseli, ma intreb cum de si-au luat (daca au) acreditarile cu care se lauda pe site. Ma intreb daca nu cumva au fost traduse cu google translate din sarba in romana pdf-urile. Intrebarile la ex sunt de toata jena din cauza traduceri defectuase, poti sa visezi materia daca intrebarea e pusa cu dosul degeaba, stai si te uiti la ecran intreband ce vrea sa insemne intrebarea sau e intrebare sau afirmatie?!?!?

Promisiuni au facut cu sacul, cand trebuie sa culegi de ai investit surpriza! teapa

Acum spun ca platesti un an si primesti doi probabil inca o miscare de publicitate de toata jena!

Regret ca am facut cursul, cu bani in cauza imi cumparam cartile si plateam examenul direct la sursa!

daca cineva se intreaba ce este cu nr de fani de pe facebook, au trimis email la toti cei care sau interesat de cusurile lor sa le dea like.

#35
soriuka

soriuka

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.10.2011
Cretunencu sau alte persoane care au absolvit la IT Academy,ati putea sa ne impartasiti cate ceva din ultimele voastre impresii legate de acest subiect?Eu una sunt mai mult decat interesata!Multumesc mult!!!

Edited by soriuka, 22 October 2011 - 17:11.


#36
Robrom

Robrom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 11.01.2010
Buna tuturor,
si eu inca sunt interesat de aceste cursuri, daca cineva mai are informatii despre ei ar fi de mult folos.
Mersi

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate