Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...
 Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 

Stalin

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#1
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Vad ca sunt unii prin zona care considera ca am un punct sensibil in priviinta lui Stalin . Ca sa le astup gura in priviinta asta , deschid eu subiectul .

Incepem cu situatia din Basarabia in `46 .

Quote

Se implinesc in aceasta toamna (noiembrie, 2006) 60 de ani de cand Stalin a ordonat pentru Basarabia strasnica teroare a foamei. Dimensiunea acestei orori, realizata de comunisti imediat dupa finalizarea celui de al doilea razboi mondial, intrece cu mult pe cea a razboiului contra nazismului. O spun chiar jertfele acestui genocid: “In satul nostru n-au mai ramas decat 30% din locuitori, iar ceilalti au murit si mor de foame, nici chiar pe front nu si-au pierdut viata atatia oameni…” (din relatarea unui functionar comunist din raionul Balti, RSSM).

Daca sacrificiul a zeci de milioane de oameni sovietici in lupta contra nazismului avea cel putin o motivare (”noi, poporul sovietic, nu vom fi cotropiti de Germania nazista!”), atunci ororile foamei provocate de PCUS in Basarabia si Bucovina chiar in timpul procesului de la Nurenberg nu au alta acoperire politico-juridica decat etnocidul fatis impotriva poporului roman.
Accentuam aceasta paralela fiindca numai in Basarabia si Bucovina dictatorul Stalin a ucis cu salbaticie oameni nevinovati de o anumita etnie.

Nimeni nu era ucis in URSS ca sa nu-si mai spuna estonian sau armean. Romanii insa erau ucisi ca sa nu-si mai zica romani. Chiar si etniile deportate in masa, cum ar fi tatarii sau cecenii, nu erau  cisi fiindca isi spuneau tatari sau ceceni, ci fiindca Stalin i-a “judecat” colectiv pentru pretinsa sustinere a lui Hitler. Asa crimele lui Stalin impotriva umanitatii, realizate chiar sub ochii tribunalului de la Nurenberg, demonstreaza ca ambitia lui Stalin era de a-i face co-partasi la crimele sale si pe Sir Winston Churchill si pe mister Franklin Roosevelt, care stiau de existenta genocidului comunist, mai strasnic decat cel nazist, dar taceau.

Cu aceasta aprobare tacita, cu parere de rau, imperiul universal comunist a primit o mare parte din Europa Centrala si Asia si i s-a dat astfel si posibilitatea sa comita crime inca si mai grave mpotriva umanitatii (sa pomenim aici numai fenomenul reeducarii de la Pitesti, din Romania, sau inecarea in sange a revolutiei maghiare din 1956).

“La noi foarte multi au murit de foame si continua si acum sa moara. Oamenii mananca cai morti, tistari si alte scarbosenii. Zilnic mor cate 20-30 de oameni…”, iata o alta relatare a teroarei cu  rhetipul foamei, de data asta din raionul Dubasari. Datele sunt luate din “Calvarul. Documentarul deportarilor de pe teritoriul RSS Moldovenesti. 1940-1950″, ROSSPEN, 2006,
cartea recenta a lui Valeriu Pasat, membru corespondent al Academiei de stiinte din republica Moldova, detinut politic al regimului actual comunist din acest stat. Relatarile doctorului in stiinte istorice V. Pasat sunt luate din arhiva de stat a fostei URSS si in majoritatea absoluta a cazurilor au fost scrise de functionarii comunisti ai timpului. Sa ne oprim putin asupra acestor date care au fost pana recent secrete: in sat au ramas doar 30% din locuitori si lumea continua sa moara de foame; zilnic mor cate 20-30 de oameni; nici chiar pe front nu au murit atatia oameni…

Desi Valeriu Pasat estimeaza (repetam, in baza datelor din arhiva de stat a fostei URSS) ca in anii 1946-1947 doar in RSSM (deci fara Basarabia de Sud, nordul Bucovinei si tinutul Hertei) au murit de foame aproximativ 200.000 de oameni, realitatea pare sa fi fost mult mai cruda. Mai ales ca intr-o multime de sate si orase nici nu existau curajosi din cei care sa scrie la Moscova despre dezmatul apocaliptic al foametei (desi a fost denumita oficial “seceta”, memoria colectiva i-a zis si ii zice “foamete”). “Cadavrele stau imprastiate pe drum…”, “nici nu mai este unde sa-i inmormantezi”,  Oamenii mor ca mustele, pe zi ce trece mor tot mai multi”; “oamenii mananca oameni”… scriau unii activisti de partid la CC al PCUS. “Oamenii mananca oameni”, iata ce stadiu de animalitate a provocat sistemul comunist cu fenomenul reeducarii prin foamete colectiva, iata din ce oameni, reeducati cu acest tip de animalitate, si-a recrutat partidul comunist slujitorii cei mai fideli si ucigasi
i. Multi din ei mai sunt la putere in statul european republica Moldova si continua sa terorizeze cu foamea, alcoolismul si subdezvoltarea peste 3 milioane de europeni in vazul si cu aprobarea tacita a structurilor democratice europene.

Sa incercam sa estimam aceste date. In RSSM erau in 1946 peste 1500 de localitati. Foametea cea mai dura a durat vreo 10 luni (tistarii erau mancati in vara lui 1947), adica aproximativ 300 de zile, pana a aparut roada mizera a anului 1947 (un detaliu elocvent, desi comunistii spuneau ca foamea a fost provocata de seceta din vara anului 1946, batranii sustin ca in primavara lui
1947 graul a rasarit peste tot fara a fi semanat. “Cand a dat in parg acel grau, am scapat de foamete!”, sustin supravetuitorii). Daca in fiecare din cele 1500 localitati oamenii au murit si continuau sa moara “ca mustele”, asa cum scriu “corespondentii” lui Stalin, numaratoarea va trece si peste 400.000 de jertfe, majoritatea batrani si copii. Mare parte din ei nici nu au fost luati la evidenta de organele statistice ale noii puteri comuniste. Fiindca Stalin stia ce face, chiar si “intrarea binevola” in colhozuri a amanat-o pana in toamna lui 1949, dupa un nou val al deportarilor in masa “executat” to t sub ochii intregii lumi pe 6 iulie 1949. Se vede, asadar, “de la o posta” ca Stalin a omorat in Basarabia cu foametea mult mai multi oameni decat a ucis necrutatorul razboi dintre marile puteri ale lumii, razboi in care poporul roman a fost folosit doar ca simpla carne de tun, doar pentru a-l dezmembra etnic si politic, doar pentru a-l micsora demografic pana la limitele disparitiei.

Cum a fost “organizat” genocidul prin foamete contra poporului roman din Basarabia si Bucovina? Simplu, comisarii au maturat in toamna anului 1946 toate produsele alimentare din podurile si ambarele cetatenilor. Absolut tot, pana la ultimul graunte. Si exista mii si mii de marturii in acest sens. Nu importa ca erai avut (adica culac) sau sarac. Puteai sa ai in familie si 14 copii – nu erai crutat. Antropoizii comunisti, alesi de Stalin din cei mai intunecati si mai agramati oameni, nu aveau absolut nici o jele fata de “romani”. Cine se opunea era imediat impuscat sau trimis in Gulag (la o moarte inca si mai chinuitoare). Cine incerca sa fuga peste hotare, adica in Romania, era prins si impuscat sau trimis in Gulag. Si mai tragic – cine reusea si trecea hotarul in Romania era prins de bolsevicii romani si “repatriat” pentru a fi impuscat sau trimis in Gulag. Ba chiar si basarabenii care reusisera sa fuga inainte de 23 august 1944 erau haituiti in Romania, arestati si “repatriati” in URSS, unde erau impuscati sau trimisi in Gulag. Nu a fost iertat nici macar Pantilimon Halipa, patriarhul Marii Uniri de la 1918… Dar oamenii fugeau de foamete si in alte regiuni ale URSS, mai ales in Siberia si la nordul departat. Si Valeriu Pasat demonstreaza in cartea citata mai sus ca in garile Basarabiei se adunau zilnic pentru acel exod zeci de mii de oameni, haituiti si acestia de comisarii lui Stalin.

De ce a organizat Stalin acest macel in plina desfasurare a procesului de la Nurenberg? Au fost cateva motive. Primul era, desigur, bolsevizarea prin violenta foamei, experiment reusit in Ucraina in anii 1930-32 si in Rusia in anii 1918-1920. Apoi – “uitarea de buna voie” a denumirii corecte a etniei din care faci parte si impunerea “ideii” Moldovei Mari Socialiste, intinse de Stalin de la Balta pana in inima Balcanilor. Urma fortarea romanilor din Basarabia sa intre “cu cerere” in colhozuri, cedand, iar “de buna voie”, statului toate proprietatile (pamant, fabrici, magazine, depozite, animale,
mijloace tehnice, case). Venea schimbarea radicala a structurii etnice a Basarabiei. In locul romanilor ucisi cu foamea Stalin a adus in RSSM sute de mii de rusi si ucraineni (in sudul Basarabiei au fost populate imediat toate satele nemtilor “reptariati” de Hiltler in 1940). Alt motiv era invatarea rapida, de frica, a limbii ruse. Urma transformarea, tot prin teroarea foamei, a mentalului de poprietar si agricultor in cel de proletar. Si, mai ales, zombificarea si mancurtizarea copiilor, transformarea lor in carne de tun sau brate ieftine de munca. Iar Basarabia avea cea mai inalta rata din natalitatesi din Regatul Romaniei si din fosta URSS, populatia ei crescand natural cu peste 32% in zece ani.

Majoritatea celor ramasi in viata, dar si noi nascutii, si acesta este unstrasnic substrat al genelor umane, il idolatrizau fara rezerve pe criminal, denumindu-l “tatuca”. Autorul acestor randuri tine minte cum in martie 1953 miisi mii de oameni plangeau in hohote in toata Basarabia atunci cand s-a dat anuntul despre moartea “tovarasului Stalin”. Multi, foarte multi din cei deveniti comunisti prin mecanismul “subtil” al foametei organizate, sunt fideli fostului regim pana astazi. Nimic, nimeni nu-i poate convinge pe acesti oameni decapitati de suflet ca anume Stalin si partidul comunist au ordonat acel genocid, de fapt etnocid. Cercetarea noastra, vizeaza, insa, si entitati umane asezate mult mai sus in ierarhia lumii decat amaratii din randurile carora Stalin isi recruta ucigasii. Au stiut americanii si englezii de crimele basarabene ale lui Stalin? Desigur. De ce au tacut? Si de ce tac (iata, au ambasade la Chisinau si Bucuresti)? Stie clasa politica “democratica si antic omunista” de la Bucuresti de uciderea prin infometare a sute de mii de cetateni romani in Basarabia in anii 1946-1947? Desigur. De ce atunci comisia prezidentiala condusa de profesorul Vladimir Tismaneanu a decis sa judece crimele fostului regim comunist incepand cu anul 1948? Nu cumva ca sa treaca cu vederea faptul ca aceste crime inseamna peste un milion de jertfe anume in Basarabia si Bucovina? Nu cumva pentru a ascunde pe antropoizii (de nenumarate etnii) care au executat masacrul ordonat de Stalin? Unul din ei, cei drept radiofonic si pedagogic, a fost si tatal profesorului Tismaneanu, cetateanul roman Leonte Tismanetki, nascut la Soroca, in Basarabia. Nici pe el, nici pe sotia lui, nici pe Iosif Kisinevskii, nici pe alti tovarasi bolsevici basarabeni, regimul comunist din Romania nu i-a repatriat in URSS…

“Sant inmormantati cate 50 de oameni pe zi. Te prinde o mare groaza – n-avem farama de paine si oamenii mor ca mustele…”, iata inca o relatare cutremuratoare din raionul Orhei, preluata de Valeriu Pasat din arhiva de stat a fostei URSS. In multe sate din Basarabia mureau si cate 50 de oameni pe zi. Si foamea crancena a durat vreo 300 de zile. Informarile de acest gen, se spune, “au inmuiat” pana la urma “inima de otel a tovarasului Stalin”. El a trimis in Basarabia o comisie in frunte cu Alexei Kosaghin, viitorul “reformator” al URRS de dupa Hrusciov. Acela a raportat ca in RSSM, “cu adevarat, sunt foarte muti distrofici”. Stalin a citit atunci scrisoarea lui Kosaghin la ospetele de noapte de la celebra vila de sub Moscova si l-a poreclit imediat, razand copios impreuna cu tot Biroul Politic al CC al PCUS, “distrofcic”. Porecla ia ramas “reformatorului” pana la moarte.
sursa

Edited by lucifer76, 02 November 2010 - 06:54.


#2
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Si daca nu v-ati plictisit

Quote

Justitia ucraineana l-a gasit vinovat pe Stalin de genocid, pentru marea foamete din 1932-33


Curtea de apel de la Kiev i-a gasit vinovati de genocid pe liderii bolsevici, inclusiv pe dictatorul sovietic Iosif Stalin, pentru ca au declansat marea foamete din 1932-33, care a facut milioane de victime. Anuntul a fost facut miercuri de serviciile de securitate ucrainene, care au precizat ca tribunalul a ordonat incheierea urmaririi penale, pentru ca toti acuzatii sunt morti, transmite AFP.

"Curtea a constatat ca Stalin (...) a comis infractiunea de genocid", se arata intr-un comunicat al serviciilor de securitate de la Kiev. Printre cei gasiti vinovati se afla si Viaceslav Molotov, unul dintre cei mai importanti conducatori ai guvernului sovietic.

Comunicatul precizeaza ca 3,941 de milioane de ucraineni au murit in timpul marii foamete. De ani intregi, Kievul incearca sa convinga ONU ca marea foamete din 1932-33 a fost un "genocid" comis impotriva poporului ucrainean, un proiect impotriva caruia Rusia lupta si acum.  

In 1932, autoritatile sovietice au declansat o campanie de colectivizare fortata, aducand fermierii in pragul disperarii, mai ales in Ucraina. De cealalta parte, Rusia sustine ca milioane de persoane din intreaga URSS au fost victime ale acestei politici si ca nu au fost vizati in mod special ucrainenii.


#3
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006
Eu cred ca Stalin a fost mai criminal decat Hitler .

#4
paulone

paulone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 10.06.2010

 buteliearagaz, on 19th October 2010, 06:31, said:

Eu cred ca Stalin a fost mai criminal decat Hitler .
Asta e bine, dar cred ca faci parte dintr-o minoritate, majoritatea cred invers.

#5
center_2001

center_2001

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 385
  • Înscris: 08.09.2010

 lucifer76, on 18th October 2010, 11:46, said:

3,941 de milioane de ucraineni au murit in timpul marii foamete.
Eu stiam ca au fost 7 milioane.

#6
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 center_2001, on 19th October 2010, 10:05, said:

Eu stiam ca au fost 7 milioane.
Posibil , dar fiecare poate sa scoata ce cifra vrea el . Dar totusi ucrainienii vorbesc de doar 4 milioane . Ne putem astepta ca ei sa umfle cifrele , nu sa le scada .

#7
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 04.02.2006

 buteliearagaz, on 19th October 2010, 06:31, said:

Eu cred ca Stalin a fost mai criminal decat Hitler .

Eu sunt de acord...Hitler a fost mai nebun, dar nu cred ca a facut atatea victime cat Stalin, care a avut o "zona de actiune" mult mai mare.

#8
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,035
  • Înscris: 02.03.2003
Normal ca Stalin a fost un criminal mai mare decat Hitler.
Hitler a fost tapul ispasitor pentru toate relele razboiului iar numarul victimelor regimului sau a fost marit.

Stalin a fost protejat prin statutul de invingator si fondator al unei tari si chiar in aceste conditii ies la iveala multe milioane oficiale.
Nimeni nu a stat sa contorizeze crimele sale dar cred ca ocupa primul lor in clasamentul criminalilor.

#9
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 terratec, on 19th October 2010, 12:23, said:

Normal ca Stalin a fost un criminal mai mare decat Hitler.
Pai Stalin nu a avut nici un fel de oponenti ( cum scotea unu capul , omora 1000 pe langa ala ) si a fost si mai mult la putere . Nu prea cred ca haca Hitler ar fi vriu sa faca reform,agrara ca Stalin ar fi reusit , nemtii nu sunt neam de mojici ca rusii .

#10
kruger

kruger

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 04.02.2006

 lucifer76, on 21st October 2010, 08:18, said:

Pai Stalin nu a avut nici un fel de oponenti ( cum scotea unu capul , omora 1000 pe langa ala ) si a fost si mai mult la putere

Dar Hitler a avut oameni mult mai fanatici...indoctrinati, frate. Nu pot sa le spun patrioti, pentru ca una e sa fii in stare sa iti dai viata pentru tara si alta e sa omori milioane de oameni pentru ca "esti rasa superioara"

#11
LeVicomte

LeVicomte

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,070
  • Înscris: 29.09.2009

 buteliearagaz, on 19th October 2010, 06:31, said:

Eu cred ca Stalin a fost mai criminal decat Hitler .
Fals.

Niciunul din ei nu a fost criminal. Criminal esti cand ucizi 1,2,20 de oameni. De la un anumit nivel in sus, nu  se mai poate aplica eticheta asta. Si in niciun caz nu se mai poate folosi criteriul "cati au murit din cauza ta". pastrand proportiile populatiilor si a timpului si mijloacelor avute la dispozitie, la fel de "criminali" au fost si multe personaje cu care istoria obisnuieste sa se laude ca si-a tras-o. Au fost si imparati romani care au masacrat populatii civile, a existat un Gengis Han, au existat tot felul de sultani,  regi, conchistadori, saddami, pnom-pheni samd...

Si daca Stalin a omorat X milioane in Y ani, iar Truman 100.000 de japonezi in 3 secunde, pe ce criterii decidem ca primul e Vader si al doilea e Luke Skywalker? :)

#12
asterix1

asterix1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,357
  • Înscris: 21.09.2010
Un mare demnitar nazist(imi scapa numele) a spus ca moartea unui om este o tragedie,pe cand moartea unui milion este o statistica.Problema asta cu mortii depinde si de scop.
In China acum mor in fiecare an 1 milion de oameni datorita poluarii.
Numai constructia marelui zid chinezesc a produs 6 milioane de victime(o victima pe metru liniar).
In Japonia mor in fiecare an cateva zeci de mii de oameni datorita muncii epuizante la servici.
Se mai pot aduce multe exemple de morti actualmente in Asia,Africa,America de Sud.
Nu am auzit de politicieni din aceste tari sa-si faca probleme de constiinta.Aceste morti sunt doar pentru progresul natiunii.

Edited by asterix1, 30 October 2010 - 01:01.


#13
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 asterix1, on 30th October 2010, 01:50, said:

Un mare demnitar nazist(imi scapa numele) a spus ca moartea unui om este o tragedie,pe cand moartea unui milion este o statistica.P
De fapt e vorba de Stalin  :thumbdown: , aveam pretentii la tine . Intr-o discutie cu Churchil .

Quote

Aceste morti sunt doar pentru progresul natiunii.
Parca am mai auzit scuza asta undeva , nu mi-a placut nici atunci , nici acum cum suna .

#14
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007

 asterix1, on 30th October 2010, 00:50, said:

Un mare demnitar nazist(imi scapa numele) a spus ca moartea unui om este o tragedie,pe cand moartea unui milion este o statistica.

Da, Stalin a spus asta, la un moment dat citatu' imi era in semnatura.
Io am impresia ca tovarasu' Stalin era superstitios: daca nu semna dimineata niste liste cu executii ii mergea prost toata saptamana.

#15
magul132001

magul132001

    Twisted mind,twisted soul

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,684
  • Înscris: 14.09.2007

 LeVicomte, on 29th October 2010, 21:13, said:

Fals.

Niciunul din ei nu a fost criminal. Criminal esti cand ucizi 1,2,20 de oameni. De la un anumit nivel in sus, nu  se mai poate aplica eticheta asta. Si in niciun caz nu se mai poate folosi criteriul "cati au murit din cauza ta". pastrand proportiile populatiilor si a timpului si mijloacelor avute la dispozitie, la fel de "criminali" au fost si multe personaje cu care istoria obisnuieste sa se laude ca si-a tras-o. Au fost si imparati romani care au masacrat populatii civile, a existat un Gengis Han, au existat tot felul de sultani,  regi, conchistadori, saddami, pnom-pheni samd...

Si daca Stalin a omorat X milioane in Y ani, iar Truman 100.000 de japonezi in 3 secunde, pe ce criterii decidem ca primul e Vader si al doilea e Luke Skywalker? :)

Cum adica de la un anumit  nivel in sus nu se poate aplica eticheta asta?
Da, criminali au fost si imparatii romani, si Genghis Han si conchistadori si multi altii. N-au ucis pentru a se apara de un atac din exterior, au dus o politica agresiva pentru a-si largi propiul imperiu.

#16
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

 edy_wheazel, on 31st October 2010, 08:53, said:

Io am impresia ca tovarasu' Stalin era superstitios: daca nu semna dimineata niste liste cu executii ii mergea prost toata saptamana.
Auzisem ca le pregatea ceva si evreilor , daca nu murea intre timp , era nasol de ei .

#17
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,009
  • Înscris: 05.02.2008
Tatucu' Stalin si comunismul in general a distrus mult mai multe vieti decat Hitler sau alte personaje. Majoritatea victimelor, in afara evreilor si a altor asupriti au fost in timpul razboiului in cazul nazistilor, pe cand comunistii s-au pus serios pe treaba in timp de "pace" :rolleyes: . Nu numai ca au ucis/subjugat/exilat etc. milioane de oameni dar au schimbat pur si simplu destinul multor popoare printre care si Romanika noastra...

Nu cred sa fi fost alt curent ideologic mai daunator, care sa afecteze un numar mai mare de oameni decat comunismul in sec. XX. Doar ciuma bubonica a afectat mai multi oameni si chiar si aia nu a avut efecte pe un termen atat de lung...

#18
floryyn

floryyn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,663
  • Înscris: 30.07.2005
 Stalin a fost încarnarea răului, cel mai scelerat și mai feroce criminal cunoscut în Istorie. L-a depășit chiar și pe celălalt dement, Hitler. Ei, și în condițiile astea și în ziua de azi în Rusia există oameni, și nu puțini, care-l plâng pe monstru, îi ridică osanale și, CULMEA vor chiar să-l scoată SFÂNT!!

Edited by floryyn, 31 October 2010 - 14:13.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate