![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Punch Drunk Love (2002)
Last Updated: Aug 08 2005 08:03, Started by
Jarnin
, Aug 07 2005 22:37
·
0

Posted 07 August 2005 - 22:37

Am vazut filmul si mi s-a parut cel putin ciudat. Intr-adevar un film realizat altfel. Sunt foarte curios ce parere aveti despre acest film considerat de multi "opera de arta". Eu unul consider ca filmul nu este recomandat in nici un caz publicului larg ci doar fanilor genului dar am ramas mirat cand am vazut ca cei care au votat pe site-urile de specialitate aprecieaza acest film. Astept pareri legate de film daca l-ati vazut.
|
Posted 08 August 2005 - 08:03

Jarnin, on Aug 7 2005, 23:37, said: Am vazut filmul si mi s-a parut cel putin ciudat. Intr-adevar un film realizat altfel. Sunt foarte curios ce parere aveti despre acest film considerat de multi "opera de arta". Eu unul consider ca filmul nu este recomandat in nici un caz publicului larg ci doar fanilor genului dar am ramas mirat cand am vazut ca cei care au votat pe site-urile de specialitate aprecieaza acest film. Astept pareri legate de film daca l-ati vazut. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users