Intebare css
Last Updated: Nov 16 2010 22:47, Started by
bogdan01b
, Oct 15 2010 14:56
·
0

Posted 15 October 2010 - 14:56

Acum invat css si am o nelamurire, incerc sa modific un template adaugand cateva clase noi ,problema este ca cand schimb rezolutia monitorului doar acele clase adaugate de mine se deregleaza spre dreapta .
Quote .banner{background-image:url('test.png'); position:relative; width:125px; height:125px; left:0px; top:1420px; z-index:1;} Quote <div class="test"></div> Edited by bogdan01b, 15 October 2010 - 15:00. |
Posted 16 November 2010 - 22:47

Acum invat css si am o nelamurire, incerc sa modific un template adaugand cateva clase noi ,problema este ca cand schimb rezolutia monitorului doar acele clase adaugate de mine se deregleaza spre dreapta . , iar asta adaug in fiserul html Unde gresesc ? Ms mult Salut, nu sunt convins ca am inteles bine ceea ce vrei dar... ne vom lamuri noi... ![]() .banner{background-image:url('test.png'); position:relative; width:125px; height:125px; left:0px; top:1420px; z-index:1;} Corect? Iar in partea de HTML tu vrei ca DIV-ul definit sa afiseze rezultatul comenzilor din CSS? Problema e ca tu in partea de HTML nu ai definit comenzile din CSS, adica clasa ta definita in CSS e "banner" si trebuie sa apara asa: <div class="banner"></div> In continuare nu am inteles ce vrei sa faci:( Merci |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users