![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Intebare css
Last Updated: Nov 16 2010 22:47, Started by
bogdan01b
, Oct 15 2010 14:56
·
0

Posted 15 October 2010 - 14:56

Acum invat css si am o nelamurire, incerc sa modific un template adaugand cateva clase noi ,problema este ca cand schimb rezolutia monitorului doar acele clase adaugate de mine se deregleaza spre dreapta .
Quote .banner{background-image:url('test.png'); position:relative; width:125px; height:125px; left:0px; top:1420px; z-index:1;} Quote <div class="test"></div> Edited by bogdan01b, 15 October 2010 - 15:00. |
Posted 16 November 2010 - 22:47

Acum invat css si am o nelamurire, incerc sa modific un template adaugand cateva clase noi ,problema este ca cand schimb rezolutia monitorului doar acele clase adaugate de mine se deregleaza spre dreapta . , iar asta adaug in fiserul html Unde gresesc ? Ms mult Salut, nu sunt convins ca am inteles bine ceea ce vrei dar... ne vom lamuri noi... ![]() .banner{background-image:url('test.png'); position:relative; width:125px; height:125px; left:0px; top:1420px; z-index:1;} Corect? Iar in partea de HTML tu vrei ca DIV-ul definit sa afiseze rezultatul comenzilor din CSS? Problema e ca tu in partea de HTML nu ai definit comenzile din CSS, adica clasa ta definita in CSS e "banner" si trebuie sa apara asa: <div class="banner"></div> In continuare nu am inteles ce vrei sa faci:( Merci |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users