Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

De unde pot sa incep

Furtul din magazine in SUA schimb...

Margherita de la Clejani da decla...
 Tigari din afara UE

Maitre Gims - Est-ce que tu m'...

Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?
 Windows 11 + hdd vechi

Scara lemn pe vanguri

Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...
 ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea

Comutatoare si RCCB 18 mm

Despre setarile OBS Studio !
 

Cand sa ma adresez unui endocrinolog?

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
nataroman

nataroman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 01.01.2009
Buna ziua, am 34 de ani si...
Ajung si eu sa apelez la experientele celorlati pentru ca poate gasesc si eu o solutie! Sa va spun povestea mea:
In august am fost depistata cu tiroida inomogena cu un nodul de 6/7mm, cu TSH de 4,72 valorile de ref 0.49 - 4,67 si FT4 0.89 val ref 0.71 - 1.85. Respectiva, am sa ii spun doctorita, mi-a prescris eutyrox  de 25 mg 1,1/2, cu refacerea analizei peste 2 luni. Eu am luat doar o pastila.
Intre timp am fost la un homeopat care vazandu-mi analizele mi-a suspectat de hashimoto...si a avut dreptate. El mi-a sugerat sa fac anti TPO si antitiroglobulina. Anti TPO mi-a iesit 402. Clar  Hasimoto.
Dar eu, fiind foarte stresata de acest diagnostic, inca nu stiam ca e ireversibila ca boala, m-am adresat unui alt medic endocrinolog din orasul meu. Acesta vazandu-mi analizele mi-a spus ca da, am hashimto dar ca hipotiroidismul este inca sub clinic deci nu necesita tratament si m-a cam pus pe fuga. Mi-a sugerat sa imi refac analizele de TSH si FT4 doar peste 2 luni pentru ca atunci va iesi de tot din sange eutyroxul. Acum a trecut doar o luna si pe mine ma doare efectiv gatul in zona unde s-a gasit nodulul.  m doare pana la ureche si inclusiv maxilarul. De celelalte simptome nu mai vorbesc. Poate sa doara Tiroida? Sa imi refac analizele sau sa ma astept? Am si tahicardie, puls peste 90 de batai pe minut la trezire dimineata!
Ma gandeam sa merg la CLuj unde cica sunt medici f buni dar nu stiu nici unul, si... As dori un sfat. Va rog!
Multumesc!

Edited by nataroman, 15 October 2010 - 14:31.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate