Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Confort House Bucuresti - Militar...

Furtul de copii straini, pentru &...

Pedometre, coliere pentru vaci pe...

Prajituri pt cafenele, calcul pre...
 Masea cazuta

Inceput in dj

La mulți ani @tehnics!

La mulți ani @futurist!
 La mulți ani @Lowrider!

Curatare/Dezinfectare Carti vechi

Recuperare filmare camera de bord

Hota cu diametrul tubului de evac...
 Yamaha ax 470

Independenta financiara, pensiona...

Upgrade / inlocuire PC

Cablu cu inel magnetic
 

Opera 12

- - - - -
  • Please log in to reply
1192 replies to this topic

#1153
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,116
  • Înscris: 21.10.2010

View Postzildjian, on 31 mai 2013 - 07:38, said:

A aparut si un update 15.0.1147.24.

Da, si mi-a sters o gramada de grupuri de bookmarks cu greu aranjate in speed dial Posted Image

#1154
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,774
  • Înscris: 19.06.2005
De ce tot va complicati cu versiunea next? Cand apare un rc1 mai zic dar asa? Voi va complicati viata.

#1155
MARCVS

MARCVS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 01.04.2012
Mie nu-mi baga pagini in bookmark bar. L-am dezinstalat.

#1156
klaudyuxxx

klaudyuxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 24.05.2005

View PostMARCVS, on 01 iunie 2013 - 11:33, said:

Mie nu-mi baga pagini in bookmark bar. L-am dezinstalat.
In cazul asta nu stiu de ce l-ai mai descarcat. E destinat celor care vor sa testeze un produs in faza alpha, iar tu te comporti ca un user de rand, strangandu-si jucariile si plecand la prima buba pe care-o intalneste.
Pe langa toate astea, nici nu vad sa aiba deocamdata implementat un bookmarks bar Posted Image

Edited by klaudyuxxx, 01 June 2013 - 12:02.


#1157
MARCVS

MARCVS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 01.04.2012
Acum aflu ca era pt test. Unde zice asta pe pagina lor de download? Are bookmarks bar. E bifabila.

Edited by MARCVS, 01 June 2013 - 12:47.


#1158
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,116
  • Înscris: 21.10.2010

View PostMARCVS, on 01 iunie 2013 - 12:46, said:

Acum aflu ca era pt test. Unde zice asta pe pagina lor de download? Are bookmarks bar. E bifabila.

Si unde anume ai bifat tu?

#1159
MARCVS

MARCVS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 01.04.2012
Nu mai tin minte unde. Acolo unde apar bifabile, prin Appearance. Sau in meniul derulant din stanga pe undeva.

Edited by MARCVS, 01 June 2013 - 14:50.


#1160
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006

View PostMARCVS, on 01 iunie 2013 - 12:46, said:

Acum aflu ca era pt test. Unde zice asta pe pagina lor de download? Are bookmarks bar. E bifabila.
Pai ultima versiune oficiala (stabila) este Opera 12.

http://www.opera.com/

Opera Next e denumirea sub care gasesti versiunile alpha si beta de Opera.

De exemplu, Opera 15 Next il descarci de aici http://www.opera.com/developer/next

#1161
MARCVS

MARCVS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,218
  • Înscris: 01.04.2012
Am descarcat-o pe cea din primul link. Despre ea vorbeam.

#1162
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,116
  • Înscris: 21.10.2010

View PostMARCVS, on 02 iunie 2013 - 08:48, said:

Am descarcat-o pe cea din primul link. Despre ea vorbeam.

Pai aia e versiunea veche X_X, noi vorbeam de noua versiune pe Webkit(Blink) ce o poti descarca de aici : http://www.opera.com/developer/next

Si da, la versiunea veche tre sa bifezi la fiecare bookmark daca vrei sa apara in bar.

#1163
teapavoua

teapavoua

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,673
  • Înscris: 13.06.2011
Stie cineva de ce atunci cand pornesc Opera trebuie sa astept 5 secunde,pentru ca se blocheaza?De fiecare data face asa,pana acum nu am avut probleme,am versiunea 12.15.
  Nu e de la flash,am incercat si versiuni mai vechi si fara si tot asa face.

Edited by teapavoua, 20 June 2013 - 21:27.


#1164
klaudyuxxx

klaudyuxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 24.05.2005
poate de la alt plugin... opera:plugins si dezactiveaza-le pe toate.

#1165
teapavoua

teapavoua

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,673
  • Înscris: 13.06.2011
Am doar un plugin ,care imi cam trebuie sa scap de reclamele agasante,incerc si vad apoi daca e de la el

Edited by teapavoua, 20 June 2013 - 22:05.


#1166
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,379
  • Înscris: 10.01.2005
Nu merita nimic pastrat din lista de plugin-uri? Eu acum am descoperit ca aveam chiar multe, fara sa le fi instalat vreodata. Am dezactivat aproape tot.

Attached Files

  • Attached File  plug.jpg   143.46K   18 downloads


#1167
klaudyuxxx

klaudyuxxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 24.05.2005
Adobe, pentru pdf`uri daca iti este mai comod sa le vizualizezi direct din browser, Java...rareori ai nevoie, daca nu chiar niciodata. Google, Yahoo, Windows isi baga nasul aiurea...

View Postteapavoua, on 20 iunie 2013 - 22:04, said:

Am doar un plugin ,care imi cam trebuie sa scap de reclamele agasante,incerc si vad apoi daca e de la el
Huh? Ce plugin ai pentru reclame ? Nu stiu sa existe asa ceva... Cred ca vorbesti despre extensie, iar eu nu te-am trimis la extensii, ci la plugins, adica tastezi opera:plugins in address bar si-ti apare ce-i apare si lui Lyvyoo in screenshotul atasat.

#1168
teapavoua

teapavoua

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,673
  • Înscris: 13.06.2011
Am reusit,era de la respectivul program, ad-block, mersi Klaudyu!

Edited by teapavoua, 20 June 2013 - 22:48.


#1169
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,379
  • Înscris: 10.01.2005
Shockwave Flash  nu?

#1170
LordRevan

LordRevan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 10.12.2007
Salutare!

Placa video a laptop-ului meu s-a stricat, iar HDD-ul l-am conectat la un alt calculator. Nu stiu cum pot sa-mi salvez bookmark-urile. Eu le facusem un back-up destul de recent, dar de atunci le-am mai modificat. Pot linistit sa umblu in partitia cu windows, sa accesez fisierele. Am un windows 7 pe 64 biti.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate