Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Camping Franta - Chamonix
 Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III
 Caști bluetooth pentru smart...

Mutare tablou electric exterior

La mulți ani @leomagic44!

Recomanadare viniluri
 Tv ars din cauza la cctv?

Recomandare soundbar pentru telev...

Vecinii din curte au pus monopol ...

La multi ani @MariusEXxTREME!
 

Licenta KIS India functioneaza pe orice versiune KIS 2011?

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#37
jay333

jay333

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,175
  • Înscris: 02.04.2007
Ieri am uitat ceva foarte important: multumesc, Nicolla! Si pentru anul asta, si pentru anul trecut.

Am trecut pe la ATM, s-au retras 70 si ceva lei deci totul e in regula, puteti cumpara cu incredere.  :peacefingers:

#38
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,408
  • Înscris: 14.02.2008
Nicolla,multumiri!
In 3 ore si ceva dupa lansarea comenzii am primit mailul cu licenta.Merge brici!
Licenta pt.3 calc.pe un an a costat 110RON(nu mi-au luat tva fiindca am achizitionat-o pe firma).
Daca la Kaspersky India e asa de ieftina,ma gandesc sa caut anul viitor la Kasp. Somalia sau Burundi,poate e considerata ajutor umanitar,si mai primesc si un sac de orez!
Inca o data multumiri!

PS  Vreau sa fac un upgrade si am gasit 2 versiuni:kis 11.01.400en si kis 11.02.556ja.Cea de-a 2-a e in lb.japoneza,sau e tot in engleza pt. Japonia(deci sa merg pe ea sau pe cealalta pana apare 11.02.556 in lb.engleza)?

#39
Nicolla

Nicolla

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 24.05.2007
Eu am instalat-o pe cea in engleza. Merge bine, nu consuma resurse, chiar in prima zi dupa instalare l-am pus sa scaneze 2 hdd-uri de 1 Tb si nici nu s-a simtit. N-as instala in alta limba macar pe ideea ca la inceput trebuie sa faci configurarea, sa dai allow unor programe, sa treci altele in trusted si nu stiu ce mare lucru ai intelege din butoanele scrise in chirilica. :)

#40
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
11.02.556 e CF2. Instaleaza de aici:

http://devbuilds.kas...CF2/11.0.2.556/

#41
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,374
  • Înscris: 14.06.2006
Am comandat. Sa vedem ce vine :)

#42
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,374
  • Înscris: 14.06.2006
"The license key for "Kaspersky Internet Security 2011 - 1 license (1 year)"
is listed below. You will need this license key to complete the process and
activate the product. The license key and the text below originate from the
software publisher and may be written in another language.

Thank you for your order!
"

Parfum! Merci Nicolla si Jay!

Deci e super tare. Primesc si factura. Eu cumpar din India dar vanzatorul e din Germania :

#43
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,408
  • Înscris: 14.02.2008

View Postcrysty2k5, on 4th November 2010, 15:44, said:

11.02.556 e CF2. Instaleaza de aici:

http://devbuilds.kas...CF2/11.0.2.556/
Crysty,multumesc pt.ajutor,dar a aparut o problema:nu imi recunoaste licenta ca fiind valida,am putut doar sa merg pe un trial de 30 de zile!
S-ar putea ca in acest interval sa o pot activa totusi?

N-ar strica si o exemplificare,doua:
Attached File  Kasp_1.jpg   59.7K   19 downloads Attached File  Kasp_2.jpg   61.66K   18 downloads

Edited by romikatm, 04 November 2010 - 20:53.


#44
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da, au schimbat kit-urile.

Au pus pe cele vechi ce nu merg activate decat trial.

Au scos CF2 oficial si apoi l-au retras pentru unele probleme.

Instaleaza pe asta(build 400):

http://www.kaspersky...latest_versions

Edited by crysty2k5, 04 November 2010 - 23:06.


#45
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,374
  • Înscris: 14.06.2006
Licenta m-a costat fix 73,99 lei.

#46
jay333

jay333

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,175
  • Înscris: 02.04.2007
Eu am luat versiunea trial de KIS2011 de aici si a mers fara nicio problema.

December, cupla.

#47
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,374
  • Înscris: 14.06.2006
Ati vazut ca au facut licenta 59,95 dolari?

#48
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009

View PostDecember, on 3rd December 2010, 20:53, said:

Ati vazut ca au facut licenta 59,95 dolari?


Numa eu cunosc vre 100 de persoane care au cumparat licenta eftina de acolo.Crezi ca ei nu au vazut ca se cumpara din alte tari licentele.

#49
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,374
  • Înscris: 14.06.2006

View Postady1981, on 3rd December 2010, 21:58, said:

Numa eu cunosc vre 100 de persoane care au cumparat licenta eftina de acolo.
Eu nu cunosc decat trei persoane :) Eu, Jay si Nicolla.

#50
alyxander

alyxander

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 20.08.2009

View Postcrysty2k5, on 18th October 2010, 15:04, said:

Ok. Sa ne spui si noua. Vezi ca in ultimele 2 zile de licenta Kaspersky afiseaza un triunghi galben permanent in System tray si interfata se face rosie in partea de sus.

La mine nu s-a facut si nu s-a inrosit nimic doar s-a ingalbenit si imi spunea cand deschideam PC-ul o notificare care imi spunea cate zile mai am.
In acest moment am 0 zile si licenta imi expira azi la ora 23:59:59 :D Maine voi trece pe PURE.

Multumesc Cristi ! (sti tu pentru ce :) )

View Postromikatm, on 4th November 2010, 20:39, said:

Crysty,multumesc pt.ajutor,dar a aparut o problema:nu imi recunoaste licenta ca fiind valida,am putut doar sa merg pe un trial de 30 de zile!
S-ar putea ca in acest interval sa o pot activa totusi?

N-ar strica si o exemplificare,doua:
Attachment Kasp_1.jpg Attachment Kasp_2.jpg

Pai ala e beta. Uite aici versiunea finala si oficiala: http://forum.softped...howtopic=729870

Edited by alyxander, 03 December 2010 - 22:08.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate