Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

AJUTOR! Ardamax Keylogger...

- - - - -
  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#19
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,425
  • Înscris: 15.12.2009

View PostZookye, on 10th October 2010, 15:37, said:

C:\Documents and Settings\Zookye\Local Settings\Temp\@3A.tmp detected: Virus.Win32.Ardamax!IK
C:\System Volume Information\_restore{DDAD3B9B-FF2D-4E64-BEDD-072967EFCCAD}\RP2\A0000132.exe detected: Trojan-Spy.Win32.Ardamax!IK

E bine ca le-ai dat delete. Foloseste un utilitar gratuit sa stergi toate fisierele temporare ca sa te asiguri ca nu s-a mai ascuns in vre-unul. Eu de obicei folosesc CCleaner.

#20
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Am folosit si CCleaner. Deci pot sta linistit de acum incolo?

#21
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,425
  • Înscris: 15.12.2009
Eu unul cred ca esti clean in ceea ce priveste spyware-ul. Tot nu ai raspuns la intrebarea: Ce antivirus ai?

#22
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Mdah. Legat de acea intrebare..nu am. Folosesc antivirus doar cand vad ca pc`ul merge mai greu, etc, si cred ca am un virus. Instalez un antivirus (kasperky/zone alarm), ii fac update, dau un full scan si dupa il dezinstalez. Motivul? Am un pc cam vechi care ruleaza greu, iar cu un antivirus on non stop lucreaza de doua ori mai greu .

#23
daniel84

daniel84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 05.02.2010
Iti recomand sa pui ca antivirus Avira Free.Nu utilizeaza multe resurse.
Si spune configuratia calculatorului.
Iar ca firewall alege unul din lista de mai jos.
http://forum.softped...t...t=0&start=0

Edited by daniel84, 10 October 2010 - 15:16.


#24
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,425
  • Înscris: 15.12.2009
Uita-te aici:
http://forum.softped...howtopic=623613

si aici:
http://blogger-warni...te-gratuit.html

Cred ca poti gasii ceva util.

#25
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Legat de configuratie: Procesor AMD Sempron 2500+ 1,75ghz, 1GB ram , Placa video Nvidia FX 5500 GT (cred ca astea erau cele mai importante).

Legat de antivirus o sa`mi pun Avira.
Multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide.

P.S: Acum fac un full scan cu Malwarebytes`Anti-Malware.
Dupa ce am vazut ca 1/3 anyspyware mi-a gasit ceva concret, vreau sa continui... Serios acum. Aveti vreo idee cum ma simt eu, traing cu ideea ca tot ce scriu este inregistrat si trimis unei anumite persoane? E aiurea va zic eu.. Ai un morcov o.O

#26
daniel84

daniel84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 05.02.2010
Este ok.Iti recomand sa pui si un firewall pentru protectia calculatorului pe viitor si sa eviti sucrgerea de informati din sistemul tau.Apoi in caz ca Malwarebytes AntiMalware gaseste virusi te-as ruga sa pui logul aici.

#27
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Deci am ales ca in final sa merg pe urmatoarele: Avira + Comodo FireWall. Credeti ca ar trebui sa pastrez malware/spybot/spy sweeper, daca am scanat deja cu ele?

#28
daniel84

daniel84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 05.02.2010
Lasa doar Malwarebytes in calculator.Cu el ar trebui sa scanezi cand ai dubi.Iar alegerea Avira+Comodo este ok.

Edited by daniel84, 10 October 2010 - 15:46.


#29
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Ok multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
EDIT: Malware nu mi-a gasit nimic suspect :-s.

Eu totusi inca am dubii ca cineva inca primeste mailuri cu ceea ce scriu deoarece, din siteul lui monkey (eu cel putin am inteles ca sunt cel putin 6 fisiere sau asa ceva), iar antispyware`ul mi-a gasit doar doua.

Oricum ar fi, bine ca nu folosesc tranzactii bancare sau mai stiu eu ce. Nu poate sa-mi ia decat contul yahoo/ contul unui joc online/contul de pe softpedia(atentie daca incep a injura sau a spune lucruri urate=nu sunt eu).

Multumesc inca odata de ajutor.

In viitorul apropiat va urma un Full HD Format, avand in vedere ca nu am facut asta niciodata (si hd`ul meu are cam 5 ani o.O)

#30
daniel84

daniel84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 05.02.2010
Iti recomand sa schimbi parola de la yahoo,softpedia etc,ca sa eviti problemele.

#31
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,425
  • Înscris: 15.12.2009

View PostZookye, on 10th October 2010, 17:05, said:

In viitorul apropiat va urma un Full HD Format, avand in vedere ca nu am facut asta niciodata (si hd`ul meu are cam 5 ani o.O)

cred ca era HDD :bigwhitegrin:

Pai ar cam fii cazul sa faci un full format.

View Postdaniel84, on 10th October 2010, 17:08, said:

Iti recomand sa schimbi parola de la yahoo,softpedia etc,ca sa eviti problemele.


pe langa asta, cand introduci date care sunt mai sensibile foloseste tastatura virtuala din windows.

#32
Zookye

Zookye

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 04.04.2010
Acum incep sa le schimb. Pana acum nici nu am stiu ca exista o tastatura "virtuala" dar e bine ca am descoperit-o acum :D E chiar foarte tare.

Legat de "HD" :)) Corect==> HDD. Greseala mea, m-am cam grabit.

#33
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Mai sunt probleme ?

#34
vdumitrescu79

vdumitrescu79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.08.2007
http://www.ardamax.com/keylogger/ ... cam asta ai avut tu. meniul aplicatiei se putea accesa apasand concomitent tasetele ALT+CTRL+SHIFT+K (daca imi aduc bine aminte) rezultatul fiind aparitia unei icoane noi in taskbar langa ceas - click drepata pe acea icoana si iti apar optiunile programului (settings, logs, etc.). daca cel care a instalat ardamax pe calculatorul tau l-a parolat atunci tot ce vei obtine va fi o fereastra in care va trebui sa o introduci.

acum ca ai reusit sa indepartezi procesul rezident in memorie (pentru ca mai mult ca sigur ca programul si log-urile au ramas undeva pe hdd-ul tau), este momentul sa te gandesti cam cine ar vrea sa ai asa ceva instalat pe calcul tau  ;)

View PostZookye, on 10th October 2010, 17:18, said:

Acum incep sa le schimb. Pana acum nici nu am stiu ca exista o tastatura "virtuala" dar e bine ca am descoperit-o acum :D E chiar foarte tare.

treaba cu tastatura virtuala nu prea functioneaza in cazul acestui keylogger deoarece poate (si chiar face daca este setat) sa faca print screen-uri la intervale regulate. daca timpul dintre capturi este prea scurt ingreuneaza intr-o oarecare masura sistemul, doar atunci te poti prinde ca ceva nu este in regula (daca sistemul este "puternic" nu prea simti nici capturile facute la interval de 5-10 secunde la rezolutie mica - faza testata :D ).

#35
condratiulian

condratiulian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 22.05.2012
Buna,am si eu o problema asemanatoare.Am descarcat un programel de pe net si cand l-am deschis am observat ca in dreapta jos langa ceas mi-a aparut o casuta si cand am dus mouse-ul pe ea mi-a aparut Ardamax Keylogger 3.9,am dat click dreapta am dat optiuni si acolo am setat autodistroy 21.07.2012 [ziua de azi],apoi am gasit discutia de aici si a descarcat SpySweepers...mi s-a luat curentul si cand am redeschis pc-ul nu mi-amai aparut iconita aia jos dar totusi imi e frica sa nu fi ramas ascuns,am scanat cu SpySweepers si mi-a gasit urmatoarele chestii:
trojan downloader-popwin
yieldmanager-cookie
atlas dmt-cookie
doubleclick-cookie
ru4-cookie...
Am incercat sa fac un update pentru SpySweeper dar din pacate nu imi da voie!
Credeti ca am scapat de el?Multumesc!

#36
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Scaneaza cu:

http://forum.softped...howtopic=783571

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate