![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Eroare Bitdefender Internet Security 2011
Last Updated: Oct 10 2010 15:15, Started by
anyidyoulike
, Oct 09 2010 16:06
·
0

Posted 09 October 2010 - 16:06

Salutare tutror !
Pe platforma W7 Home Premium 32 bit am rulat cu succes si fara probleme BIS 2010. Odata cu trecerea la BIS 2011, o serie de probleme, printre care cea mai sacaietoare la care nu am gasit rezolvare este cea legata la porinirea calculatorului, si anume, Filtrul Antispam si Filtrul Antiphising dezactivat. Am reinstalat W7, am instalat BIS 2011 fara alta solutie de securitate pe calculator ... tot degeaba !!! Am apelat la Asistenta Tehnica oferita de Bitdefender dar degeaba, nu am scapat de problema. Cineva ma poate ajuta? Multumesc. |
Posted 10 October 2010 - 15:15

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users