soft gsp e75
Last Updated: Jan 28 2011 12:27, Started by
kelloboss
, Oct 07 2010 20:25
·
0

Posted 07 October 2010 - 20:25

Am un nokia e75 si din ce am vazut are gps. Eu as vrea sa`l folosesc pentru un drum cu masina care`l voi face pana in Paris. Exista vre`un program in care as putea avea incredere ca ma va ghida pana acolo? Cum foloseste e75 gps`u? Ma refer la modul cum se conecteaza la satelit. Foloseste si internetul? Nu vreau sa am o surpriza cand ajung in Paris sa am cost la trafic de date de numa.
|
Posted 12 October 2010 - 22:32

Am un nokia e75 si din ce am vazut are gps. Eu as vrea sa`l folosesc pentru un drum cu masina care`l voi face pana in Paris. Exista vre`un program in care as putea avea incredere ca ma va ghida pana acolo? Cum foloseste e75 gps`u? Ma refer la modul cum se conecteaza la satelit. Foloseste si internetul? Nu vreau sa am o surpriza cand ajung in Paris sa am cost la trafic de date de numa. |
Posted 28 January 2011 - 12:27

Am un nokia e75 si din ce am vazut are gps. Eu as vrea sa`l folosesc pentru un drum cu masina care`l voi face pana in Paris. Exista vre`un program in care as putea avea incredere ca ma va ghida pana acolo? Cum foloseste e75 gps`u? Ma refer la modul cum se conecteaza la satelit. Foloseste si internetul? Nu vreau sa am o surpriza cand ajung in Paris sa am cost la trafic de date de numa. Ai un ghid compelt pentru Garmin Mobile XT aici: http://telzone.ro/Ap...unctionala.html . Nu foloseste internetul daca nu vrei. Se conecteaza cu ajutorul unui modul GPS, pe care E75 il are integrat. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users