Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C
 Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...
 Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...
 GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

soft gsp e75

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

kelloboss

kelloboss

Member

• Grup: Members
Am un nokia e75 si din ce am vazut are gps. Eu as vrea sa`l folosesc pentru un drum cu masina care`l voi face pana in Paris. Exista vre`un program in care as putea avea incredere ca ma va ghida pana acolo? Cum foloseste e75 gps`u? Ma refer la modul cum se conecteaza la satelit. Foloseste si internetul? Nu vreau sa am o surpriza cand ajung in Paris sa am cost la trafic de date de numa.

whiteboy

whiteboy

Member

View Postkelloboss, on 7th October 2010, 21:25, said:

Am un nokia e75 si din ce am vazut are gps. Eu as vrea sa`l folosesc pentru un drum cu masina care`l voi face pana in Paris. Exista vre`un program in care as putea avea incredere ca ma va ghida pana acolo? Cum foloseste e75 gps`u? Ma refer la modul cum se conecteaza la satelit. Foloseste si internetul? Nu vreau sa am o surpriza cand ajung in Paris sa am cost la trafic de date de numa.
garmin

saxxxo

saxxxo

Junior Member

View Postkelloboss, on 7th October 2010, 20:25, said:

Ai un ghid compelt pentru Garmin Mobile XT aici: http://telzone.ro/Ap...unctionala.html .

Nu foloseste internetul daca nu vrei. Se conecteaza cu ajutorul unui modul GPS, pe care E75 il are integrat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate