![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Generator ultrasunete
Last Updated: Jul 08 2021 16:50, Started by
mistress_larisa
, Oct 20 2003 23:07
·
0

Posted 19 July 2007 - 09:02

La cele din comert raza de actiune se pare ca este 1,5 max 3m.
Ca sa le "dea sangele pe urechi" trebuie "bagata" ceva putere in elementul piezo. |
Posted 19 July 2007 - 10:28

La cele din comert raza de actiune se pare ca este 1,5 max 3m. Ca sa le "dea sangele pe urechi" trebuie "bagata" ceva putere in elementul piezo. Am avut un produs american cu raza de actiune de cca 15m alimentat la AC dar si cu 9v,telecomanda si tot nu a avut efect. Banuiesc si faptul ca ultrasunetele trebuie sa aibe cale libera pina la urechea ciinilor... |
Posted 12 February 2021 - 19:56

Vreau sa cumpar: Am nevoie de 10 buc Piezo Electric Ceramica de 12 mm sau mai mici dar ceramica aveti toate specificatiile in poza astept sa ma anuntati 0745367259 Viorel va rog frumos ajutatima vreau sa confectionez Doze pentru Instrumente de Suflat
Viorel Attached Files |
Posted 08 July 2021 - 11:29

Salutare ma poate ajuta si pe mine cineva cu 10 buc Piezo electric Conductor electric vreau sam fac niste doze de captarea sunetului pentru saxofon aici va trimit si niste Specificatii sant ff importante va rog mult telf 0745367259
Attached Files |
Posted 08 July 2021 - 16:50

Ii dai fasole se invata cu fasole, am folosit un generator de functii un amplificator verificat cu osciloscopul ca amplfica pana la 1Mhz, care aprinde si bec la frecventa aia, difuzor special de ultrasunete cu banda, pentru soareci, la incept ii inebunea apoi l-au ignorat la fel si alte animale.
Cred ca un spary din ala pentru ursi face treaba la caini, am dat odata la unul si a pastrat distanta dupa aceea. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users