![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Agentii de recrutare /plasare a fortei de munca in strainatate
Last Updated: Mar 07 2017 14:49, Started by
medic
, Oct 04 2010 19:27
·
0

Posted 21 April 2015 - 19:51

Buna ziua! A plecat cineva in strainatate prin agentia OFFICE INTERIM (agentii in Botosani si Iasi) ?? Va rog f mult sa-mi raspundeti daca stiti ceva!
http://tjobs.ro/jobu...ti-anglia/50789 |
Posted 21 April 2015 - 20:03

Daca cere bani pentru procesare, interviu si chestii, este teapa.
|
Posted 16 August 2015 - 09:27

Salut!A auzit sau plecat cineva cu agentia Qbis!?Se pare k e din Lituania cu reprezentanta si in Romania...m ar interesa dk a mai plecat cnv prin ei si dk sunt seriosi sau tepari k si majoritatea asaziselor agentii de recrutare...
http://www.qbisjobs....hartie&vid=3498 |
Posted 03 November 2015 - 12:26

Persoanele interesate de un job in Marea Britanie, pot contacta agentia Stratton Recruitment, agentie ce ofera consultanta numai persoanelor cu experienta in domeniul hotelier. Nu se percepe absolut nici un comision pentru bucatari, iar pentru pozitiile entry level, comisionul se percepe dupa primul salariu din Marea Britanie!
www.strattonrecruitment.ro |
Posted 04 November 2015 - 14:44

Si eu caut, dar se pare ca cel mai usor e prin rude/prieteni. Pana acum nu am intalnit firma de recrutare care sa nu ceara comision. Eu sunt de parere ca firmele de recrutare ar trebui sa ceara comisionul in lunile ce urmeaza dupa angajare, si sa platesti din salariu. De asemenea, ar trebui sa se fac o lista neagra cu firmele care dau tepe, in felul asta s-ar stopa o parte din abuzurile care se fac in legatura cu plasamentul fortei de munca. Eu te sfatuiesc sa-ti gasesti un job aici si sa strangi bani pentru plecare. Chiar daca gasesti de lucru prin rude/prieteni, tot ai nevoie de niste bani pentru inceput. Succes! Bună ziua! Silverhand Romania este o agenție de intermediere locuri de muncă în Germania. Nu percepem niciun fel de comision sau taxă de mediere pentru serviciile acordate. Oferim locuri de muncă pentru muncitori calificați ( electricieni, sudori, instalatori, operatori CNC, stivuitoriști), dar și pentru necalificați ( muncitor fabrică AUDI). Dacă vorbiți limba germană la nivel conversațional, ne puteți apela la nr. 0773 787 443. Ne găsiți și pe facebook: https://www.facebook.com/SilverhandRO/ |
Posted 16 March 2016 - 11:29

Nu stiu voi cu care agentia ati plecat, eu am avut o experienta nasoala cu Banca de Joburi si am ales apoi am ales sa plec cu Viajob...
Nu mi-au perceput nici un comision si au fost seriosi. Bafta! |
Posted 07 February 2017 - 15:17

buna ziua trebuie sa plec in Anglia cu agentia Office Interim la depozite tesco in doncaster si as dori sa intreb daca a mai plecat cineva cu ei cere 300 de lire pentru cazare si 100 de lire pentru acte ....Daca puteti sa ma ajutati cu o parere va multumesc
|
Posted 07 March 2017 - 14:49

Este cineva destul de promitator in Germania care califica si ulterior angajeaza motostivuitoristi, Colceriu V sau Colceriu Valentin (nu mai stiu sigur) pe FB. Se cere limba germana, in fine , bagati si voi un ochi acolo , nu stau sa ii fac eu reclama.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users