![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Versuri
Last Updated: Jan 07 2011 19:23, Started by
PROtest22
, Oct 03 2010 12:24
·
0

Posted 03 October 2010 - 12:24

Pro - Statul Roman
Viata nu e roz pentru ori si cine Toata lumea vorbeste in lire sterline Unii dintre noi nu au ce manca Iar voi tot ce stiti e sa deschideti gura Invata bine batrane si copile Caci viata nu se masoara doar in mercedes ci si in ziua de maine Ai grija ce si pe unde vorbesti Caci daca politia te asculta sar putea sa te ranesti Tot ce e scris aici e pentru ai mei Ca sa intelegeti si voi ce simt majoritatea din ei Si nu mai criticati ca ala e tigan ca ala e roman Caci pana la urma nici unu dintre noi nu e stapan Cu sange latin termin aceasta strofa Fara sa imi iau pe spate vro tomfa! Deschide gura si ciuleste urechile Vreau sa iti dovedesc ce pot face cu aceste strofe Vreau ca atunci cand asculti tot ce e scris de mine Sa se zbarleasca pieale pe tine Unu altu sufera dupa zi cu zi Si noi stam fara sa facem nimic ca prostii Guvernu nu ne ajuta astazi cu nimic Au taiat si din alocatia lu ala mic Nici eu nu stiu ce vor de la noi Si ei ne considera vinovati dai in penis mea de strigoi Faceti ceva umflativa in pene Vreau sa vad revolutia aia bai nene M-am saturat sa alerg toata ziua Si sa trebuiasca sa fac tot ce fac fara sa zic piua Trebuie sa strang tare din chiloti Caci parinti mei nu au fost si nici nu vor fi piloti Numai la aia vezi pensii de 100 de milioane pe luna Ala e salariu lu tata pe un an jumate fara gluma Ce penis mea te superi dai cu spuma Dar ma uit in jur si tot ce am in cap e sila Caci toti fura ca isi faca rost de bila |
Posted 03 October 2010 - 12:28

Am citit primul vers si m-am oprit. Ori si cine se scrie orisicine
|
Posted 05 October 2010 - 07:04

Pro - Statul Roman Viata nu e roz pentru oricine Toata lumea vorbeste in lire sterline Unii dintre noi nu au ce manca Iar voi tot ce stiti e sa deschideti gura Invata bine batrane si copile Caci viata nu se masoara doar in mercedes ci si in ziua de maine Ai grija ce si pe unde vorbesti Caci daca politia te asculta sar putea sa te ranesti Tot ce e scris aici e pentru ai mei Ca sa intelegeti si voi ce simt majoritatea din ei Si nu mai criticati ca ala e tigan ca ala e roman Caci pana la urma nici unu dintre noi nu e stapan Cu sange latin termin aceasta strofa Fara sa imi iau pe spate vro tomfa! Deschide gura si ciuleste urechile Vreau sa iti dovedesc ce pot face cu aceste strofe Vreau ca atunci cand asculti tot ce e scris de mine Sa se zbarleasca pieale pe tine Unu altu sufera dupa zi cu zi Si noi stam fara sa facem nimic ca prostii Guvernu nu ne ajuta astazi cu nimic Au taiat si din alocatia lu ala mic Nici eu nu stiu ce vor de la noi Si ei ne considera vinovati dai in penis mea de strigoi Faceti ceva umflativa in pene Vreau sa vad revolutia aia bai nene M-am saturat sa alerg toata ziua Si sa trebuiasca sa fac tot ce fac fara sa zic piua Trebuie sa strang tare din chiloti Caci parinti mei nu au fost si nici nu vor fi piloti Numai la aia vezi pensii de 100 de milioane pe luna Ala e salariu lu tata pe un an jumate fara gluma Ce penis mea te superi dai cu spuma Dar ma uit in jur si tot ce am in cap e sila Caci toti fura ca isi faca rost de bila |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users