Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Centrale termice compacte

Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX

Istoric Google
 Copil cu temperament sangvinic

ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4

Ce avem de platit in 2024 la cump...
 La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!

La mulți ani @Therockstar!
 Suspect Frauda Informatica

Scari interioare

Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST
 

Cea mai proasta carte java - java de la 0 la expert

- - - - -
 • Please log in to reply
64 replies to this topic

#37
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View Postar1224, on 22 noiembrie 2012 - 16:26, said:

Asa ca thumbs up de la mine Posted Image
Ai inceput sa dai sfaturi dar tu abia intelegi lumea in care umbli, a IT-ului !

Edited by neagu_laurentiu, 22 November 2012 - 16:51.


#38
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postursuletu21, on 09 septembrie 2012 - 21:46, said:

Oky, deci sa inteleg ca Head First ii oky,

http://www.buybooks..../atac-java.html
http://www.teora.ro/...ac_la_Java.html

Pana in clasa a XII a la liceele de informatica nu se face practic progrmare OOP, cu toate ca C++ este mediul aproape universal de programare.
Cartea Atac la Java (am parcurs primele 250 de pagini), vine sa suplineasca acest lucru. Calitatea pedagogica si metodologica este de exceptie. Parcurgerea ei n-ar trebui sa fie o problema pt un elev de liceu. Multiplele precizari ale autorilor, sunt binevenite explicand de multe ori in termeni accesibili ce sta in spatele unor concepte aride.

Nu am citit, dar in acelasi spirit pedagogic american para sa fie si carte: http://www.buybooks....ntruautodi.html

#39
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 10:35, said:

Pana in clasa a XII a la liceele de informatica nu se face practic progrmare OOP
Dar de ce ar trebui sa studieze asa ceva ? Liceul e o forma generala de invatamant si nu specializata pe anumite meserii.  Si asa mi se pare programa mult prea incarcata la informatica: http://www.edu.ro/in...lum/c556 588 /

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 10:40.


#40
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 10:39, said:

Dar de ce ar trebui sa studieze asa ceva ?

In anii 90, Teora a scos 2 carti: Visual C++ pt toti si (Borland) C++ pt toti. Aceste carti arata ca programarea OOP este accesibila elevilor de liceu si din C++.
Am examinta "C# pentru liceu" -Constantin & Susana Galatean, L&S Info-mat, 2008. Foarte multa materie, unele lucruri explicate pe fuga; elevul de luceu pregateste bac-ul si examenul de admitere la facultate. Fata de colegul de cl a XII a, care studiaza Oracle, cel care face C# depune - zic eu -efort dublu. Normal ar fi sa faci OOP si in clasa a XI a si a XII a si sa se restranga listele, arborii. Daca ai clase lista si in java si in C# si in C++ de ce sa mai pierzi timpul reinventand roata ?

In facultate multi invata in sesiune. Cunosc absolventi de Cibernetica, matematica-informatica, care nu au inteles cum stau lucrurile cu OOP, disi au luat note decente la examene. In liceu ai timp, sau ar trebui sa se gaseasca timp pt OOP.

Fara programare OOP, nu ai productivitate; prin OOP poti sa folosesti clasle scrise de altii (peste 4500 in net.frameworks si probabil tot atatea in Java 7). E mai util zic eu, sa contruiesti aplicatii utilizand biblioteci facute de altii, decat sa te ocupi si sa construiesti si sa optimizezi arbori, grafuri si antichitati - care pot fi puse in biblioteci pana la urma. Intr-o carte Visual C++ 4 Teora, se arata ca inca din anii 90 exista o biblioteca STL (inainte de astea din java si C#) cu liste pe care le fac elevii din clasa a XI a.

Cred ca e mai pragmatica chestia cu biblioteci de clase. Ar fi interesant de vazut cum arata o programa de informatica-liceu in Germania.

#41
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 11:30, said:

Daca ai clase lista si in java si in C# si in C++ de ce sa mai pierzi timpul reinventand roata ?
Fara suparare dar tu nu esti programator. Nu ai dat de greu "la saiba". Sau esti ca nu pot eu sa-ti iau ce scrie in contractul de munca.

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 11:33.


#42
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 11:33, said:

Fara suparare dar tu nu esti programator. Nu ai dat de greu "la saiba". Sau esti ca nu pot eu sa-ti iau ce scrie in contractul de munca.

Am absolvit Fac de Matematica specilaizarea mecanica solidelor cu lucrare de diploma in Metoda elementului finit pe o problema practica elasto-vasco-plastoca - am dat o solutie numerica la un sistem de ecuatii cu derivate partiale. Am fost profesor de liceu - definitivat cu media 9,15.

In ultimii am dezvoltat aplicatii n-tiers client-server (Visual FoxPro+SQL Server+PostgreSQL) si cate ceva C#.

PS: Metodele numerice (Element Finit, Diferente finite) dublate de aparatul matematic (Analiza functionala) sunt in sine o specializare cu extensii in programare.

#43
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 12:06, said:

Am fost profesor de liceu - definitivat cu media 9,15.
Asta-i cel mai grav dupa mine, ca profesor trebuie sa intelegi mult mai bine conceptele/algoritmii de baza si utilitatea lor in dezvoltarea viitorului programator decat banalul fapt de a folosi o biblioteca. Nu spune nimeni sa nu o folosesti dar trebuie sa stii ce-i in spate pana la urma. Sunt momente cand toate bibliotecile nu te ajuta comparativ cu o solutie gandita si implementata de la zero.

In armata s-a facut intr-o iarna un exercitiu romano-american cu trageri de artilerie. Americanii cu calculatoare, satelit, electronica si toate alea. Noi cu ACFA-ul, manivele, roti dintate, inscriptionari gradate pe obuz, telefoane cu manivela, calcule luate din tabelele existente in carti, AK-47 etc. Si in ziua exercitiului un ger si o zapada... S-a dus dracului tehnica elecronica a lor, noi de bine de rau trageam, mai la tinta, mai pe alaturi dar tehnica ruseasca adaptata la conditii vitrege si bazata exclusiv pe mecanica a mers. Am plecat mandri ca i-am batut pe americani. Sigur ca in restul zilelelor ne-au facut varza ei.
Asa si la programare. Sunt momente cand trebuie sa revii la mecanismele fundamentale si nu doar la folosit ceva existent. Iar daca nu le cunosti zici ca nu se poate. Si nici pe alea incapsulate nu stii sa le folosesti.

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 12:26.


#44
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 12:16, said:

Asta-i cel mai grav dupa mine, ca profesor trebuie sa intelegi mult mai bine conceptele/algoritmii de baza si utilitatea lor in dezvoltarea viitorului programator decat banalul fapt de a folosi o biblioteca.

Pana la aparitia dispozitivelor mobile pest 80% din soft era softul legat de bazele de date. Ori aici n-ai nevoie de arbori. E o chestiune de pragmatism. Daca ai nevoie de arbore sau de lista, iei o carte si citesti. In facultate, la examenul de algebra din anul I, nu am mai apucat sa invat subiectul Simplex, pt ca era ultimul. La servici am avut de realizat 2 modelari matematice, care necesitau niste simplexi mult mai complexi decat ce oferea un curs general de algebra. Am luat 3 carti dedicate diverselor variante ale simplexului (pe vremea lui Ceausescu era o colectie de matematici aplicate in economie), am parcurs exemplele capitol cu capitol, am ales ce imi trebuie si am transpus in program algoritmul prezentat detaliat, FARA SA CITESC TEORIA - DEMonstartIILE ! La fel si cu grafuri, cand a trebuit sa gasesc niste drumuri minime.

In element finit, este bine sa studiezi analiza functionala ce constituie teoria din spatele algoritmilor; dar poti citi doar o parte din teoreme SI SA INTELEGI DESPRE CE E VORBA si sa-i dai bataie cu algoritmii - fara a intra pe detalii.

Eu cand am optat pt matematica in loc de informatica, am ascultat sfatul unui profesor, fost olimpic international: daca te apuci si faci intai Facultatea de matematica, la zi in conditii de top, poti dupa aceea sa te apuci si de informatica si sa faci bine. Daca faci a doua facultate (matematica) - dupa prima (informatica), nu vei mai performa in matematica.

Din pozitiile pe care le expui e clar ca nu ai avut acces la o facultate de matematica-matematica atunci cand era momentul, si in principu nu ai inteles ca daca ai o gandire de matematician de calitate, cat de cat, daca ai fi in stare sa citesti si sa intelegi un text matematic macar la nivel definitie, teorema, consecinte algoritm, nu ar trebui sa-ti puna probleme nici o carte de matematici aplicate (astea rudimentare) care pt matematicieni sunt ca o cenusereasa.

#45
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 12:46, said:

Pana la aparitia dispozitivelor mobile pest 80% din soft era softul legat de bazele de date. Ori aici n-ai nevoie de arbori.
Nu pot fi de acord. Te lovesti si la baze de date de arbori, de recursivitate si multe altele.

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 12:46, said:

nu ai inteles ca daca ai o gandire de matematician de calitate, cat de cat, daca ai fi in stare sa citesti si sa intelegi un text matematic macar la nivel definitie, teorema, consecinte algoritm, nu ar trebui sa-ti puna probleme nici o carte de matematici aplicate (astea rudimentare) care pt matematicieni sunt ca o cenusereasa.
Nu despre asta era discutia. Tu sustii ca nu-i binevenita studierea algoritmilor in liceu si ca ar fi foarte bine sa se treaca direct la folosirea lor cu implementarile din diferite biblioteci. Nu te inteleg, ca matematician si profesor in formarea viitorilor absolventi.

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 12:59.


#46
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 12:56, said:

Nu pot fi de acord. Te lovesti si la baze de date de arbori, de recursivitate si multe altele.

Nu despre asta era discutia. Tu sustii ca nu-i binevenita studierea algoritmilor in liceu si ca ar fi foarte bine sa se treaca direct la folosirea lor cu implementarile din diferite biblioteci. Nu te inteleg, ca matematician si profesor in formarea viitorilor absolventi.

1. La accesarea bazelor din SQL Server nu am avut nevoie de arbori si de SQL. Argumentul tau imi da mie dreptate: e mai util sa stii SQL decat arbori.
2. Petru ca tot se intereseaza lumea de job-uri si CV-uri, examineaza urmatorul CV (partial pana in 2004) de matematicia ): http://www.bestjobs.ro/dragos_chirica
Dragos Chirica a facut participat la olimpiadele de matematica internationale, unde a luat premii. Pana in 1999 s-a ocupat exclusiv de matematica la nivel inalt (INCREST, Universitatea de stat din Pennislvania...) In Pennsilvania, nevasta a vazut ca matematicienii castiga mult mai prost decat IT-istii si i-a spus sa-si schimbe meseria. A inceput de la aproape zero, cu ce a avut la indemana. Se vede clar din CV la ce firme a lucrat la (si unde a facut bani): Italia, Franta, Germania, (intr-o perioada cand Romania nu era mambru UE).

Punctul meu de vedere legat de atentia excesiva acordata algoritmilor, este identic cu punctul lui de vedere. El a facut matematica pura (+un curs de 3 semestre FORTRAN), dar pregatirea de matematician i-a permis sa se pregateasca SI SA IA TOATE INTERVIURILE LA CARE S-A PREZENTAT !  De "singleton pattern" a fost intrebat de mai multe ori, dar de liste si arbori niciodata.

#47
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 13:49, said:

La accesarea bazelor din SQL Server nu am avut nevoie de arbori si de SQL.
O solutie informatica nu presupune doar SQL chior. Extragi datele dar ele mai trebuiesc prelucrate pentru a fi numai bune de afisat. Si ori o faci in procedurile SGBD-ului ori ai alt nivel de prelucrare (acele application servere) s.a.m.d. Cand zici baze de date nu totul e doar CRUD (Create, Read, Update si Delete). Intr-o solutie complexa te lovesti de aproape orice.

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 13:49, said:

El a facut matematica pura (+un curs de 3 semestre FORTRAN), dar pregatirea de matematician i-a permis sa se pregateasca SI SA IA TOATE INTERVIURILE LA CARE S-A PREZENTAT !
Nu stiu ce tot aduci in vorba un versus intre facultati/specializari, nu pe tema asta am intrat in discutie.
In plus era vorba de liceu (cultura generala prin excelenta) nu ce trebuie sa cunoasca un absolvent de facultate.

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 13:49, said:

De "singleton pattern" a fost intrebat de mai multe ori, dar de liste si arbori niciodata.
Stiu ca unii fac o religie din teoria asta cu design patterns. Dar toate la nivelul lor, nu sa amestecam capra cu varza.

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 14:41.


#48
m3th0dman

m3th0dman

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,269
 • Înscris: 03.01.2007

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 11:30, said:

Fara programare OOP, nu ai productivitate; prin OOP poti sa folosesti clasle scrise de altii (peste 4500 in net.frameworks si probabil tot atatea in Java 7).
Și de ce ai avea nevoie de productivitate în liceu? Și în C poți folosi biblioteci scrise de alții.

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 13:49, said:

De "singleton pattern" a fost intrebat de mai multe ori, dar de liste si arbori niciodata.
Asta pentru că n-a ajuns să dea interviu la vreo firmă mai serioasă; vezi cum se dau interviurile la Google sau la Microsoft.

#49
MrReason

MrReason

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,266
 • Înscris: 08.10.2010

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 10:39, said:

Dar de ce ar trebui sa studieze asa ceva ? Liceul e o forma generala de invatamant si nu specializata pe anumite meserii.  Si asa mi se pare programa mult prea incarcata la informatica: http://www.edu.ro/in...lum/c556 588 /
Cineva te-a pacalit. Pe langa (presupusa) cultura generala, liceele au si cate un profil - la care profil, se fac mai multe ore decat la alte obiecte "de cultura generala" (poate cu exceptia materiilor romana si matematica), iar dupa ce termina liceul elevul are o anumita specializare (la liceele de informatica e "ajutor de analist programator " sau asa ceva - iar pt. asta se sustine un examen de specialitate si se ofera un atestat).

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 11:33, said:

Fara suparare dar tu nu esti programator. Nu ai dat de greu "la saiba". Sau esti ca nu pot eu sa-ti iau ce scrie in contractul de munca.
Eu cred ca tu nu esti. Daca ai fi, ai sti cu siguranta ca algorimtica, structurile de date, recursivitatea si altele asemenea nu se invata imediat dupa ce inveti trei operatii de scris text la consola si citit de la tastatura, asa cum se intampla in "minunatele" licee romanesti unde se trece la quicksort, backtracking si altele de genul imediat dupa cin, cout for si mai vreo doua.
SI mai e o chestie. Una e sa inveti aproape pe de rost algoritmii de la scoala/facultate si alta e sa inveti cum sa creezi strcturi de date si algoritimi custom in functie de nevoi. Si daca tot pretinzi ca esti programator, te rog sa ne spui cand ai utilizat ultima dat un algoritm de backtracking (au o obsesie astia din licee cu el) si sa ne dai un exemplu de situate de utilizare reala a recursivitatii in contextul bazelor de date (care evident, nu se putea realiza altfel, cu instrumente/api-uri specifice.

#50
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostMrReason, on 20 decembrie 2012 - 16:00, said:

iar dupa ce termina liceul elevul are o anumita specializare (la liceele de informatica e "ajutor de analist programator " sau asa ceva - iar pt. asta se sustine un examen de specialitate si se ofera un atestat).
Stiu dar nimeni nu da doi bani pe acele specializari. Nimeni.

View PostRomeoM, on 20 decembrie 2012 - 11:30, said:

Ar fi interesant de vazut cum arata o programa de informatica-liceu in Germania.
Am tras un ochi prin sistemul de invatamant din UK si nu am vazut mare lucru cu programarea la ei (ma refer pana la Key Stage 5) sau cel putin nici 10% din cat e la noi in programa.

Edited by neagu_laurentiu, 20 December 2012 - 16:26.


#51
MrReason

MrReason

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,266
 • Înscris: 08.10.2010

View Postm3th0dman, on 20 decembrie 2012 - 14:44, said:

Şi de ce ai avea nevoie de productivitate în liceu? Şi în C poţi folosi biblioteci scrise de alţii.
Ideea e ca in liceu nu se invata cu un scop practic, ci doar de dragul de a se pretinde ca se invata.

View Postm3th0dman, on 20 decembrie 2012 - 14:44, said:


Asta pentru că n-a ajuns să dea interviu la vreo firmă mai serioasă; vezi cum se dau interviurile la Google sau la Microsoft.
La interviuri nu se pun toate intrebarile din lume, ca nu e timp. Iar ei pun in general intrebari pe care le cred ei relevante. Si cred ca ar fi bine sa-i lasam pe microsft si google in pace, ca nici 0.0001% din programatorii de pe planeta asta nu lucreaza la ei

View Postneagu_laurentiu, on 20 decembrie 2012 - 16:15, said:

Stiu dar nimeni nu da doi bani pe acele specializari. Nimeni.
Zici tu. Dar daca inveti in plus pe cont propriu la modul serios, cel putin te pot angaja pe cartea de munca cu o titulatura legata de programare. Asta la informatica. In alte domenii, ca de ex. turism, alimentatie publica, pedagogic si altele, chiar tin cont de specializarea facuta in liceu).

#52
RomeoM

RomeoM

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 562
 • Înscris: 02.12.2010

View Postm3th0dman, on 20 decembrie 2012 - 14:44, said:

Şi de ce ai avea nevoie de productivitate în liceu? Şi în C poţi folosi biblioteci scrise de alţii.

Astazi programarea eficienta nu mai este posibila fara frameworkuri - nici macar in php. Ori frameworkuri inseamna OOP. Daca dupa ce ai facut liceu de informatica te faci psiholog, e suficient VBA-Access. Liceul insa te pregateste pt a-ti gasi un job. E bine ca dupa ce ai terminat studiile sa nu te trezesti ca nimeni nu are nevoie de cunostintele tale.

Acum 8 ani la INMH se foloseau niste biblioteci matematice scrise in Fortran. In Canada, Germania Italia se intretine soft scris in Cobol. Exista chiar Cobol focus - dar e OOP.

Cand a fost lansata cu surle si trambite programarea oop, unul din argumentele des vehiculate a fost urmatorul: nu puteti construi biblioteci scrise eficient in limbaje C, pascal mai mari de 6000 de linii de cod, deoarece este foarte costisitoare modificarea / intretinerea lor.

#53
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 40,651
 • Înscris: 30.07.2003

View PostRomeoM, on 21 decembrie 2012 - 09:02, said:

Liceul insa te pregateste pt a-ti gasi un job.
Ia posteaza lista joburilor calificate unde se cere doar diploma de bac (de pe un site de specialitate).

Edited by neagu_laurentiu, 21 December 2012 - 18:24.


#54
m3th0dman

m3th0dman

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,269
 • Înscris: 03.01.2007

View PostMrReason, on 20 decembrie 2012 - 16:29, said:

Ideea e ca in liceu nu se invata cu un scop practic, ci doar de dragul de a se pretinde ca se invata.
Și vrei să spui că un proaspăt student în domeniu care n-a făcut nimic informatică în liceu pornește la egal cu unul care a făcut informatică?

View PostMrReason, on 20 decembrie 2012 - 16:29, said:

La interviuri nu se pun toate intrebarile din lume, ca nu e timp. Iar ei pun in general intrebari pe care le cred ei relevante. Si cred ca ar fi bine sa-i lasam pe microsft si google in pace, ca nici 0.0001% din programatorii de pe planeta asta nu lucreaza la ei
Sunt multe firme care dau algoritmică la interviu; de exemplu implementează un arbore binar de căutare în Java cu generics ține tot de algoritmică.

View PostMrReason, on 20 decembrie 2012 - 16:12, said:

exemplu de situate de utilizare reala a recursivitatii in contextul bazelor de date (care evident, nu se putea realiza altfel, cu instrumente/api-uri specifice.
Recent au apărut Graph Databases, unde poți folosi algoritmi din grafuri pe structuri de date (Dijkstra, A*) direct din DB; dacă nu ai habar ce fac algoritmii respectivi, nu poți folosi APIul bazei de date respective.

View PostRomeoM, on 21 decembrie 2012 - 09:02, said:

Astazi programarea eficienta nu mai este posibila fara frameworkuri - nici macar in php. Ori frameworkuri inseamna OOP.
Folosesc ăia pe embedded framework-uri la greu, ce să zic; btw, C e cel mai folosit limbaj din lume; recent a depășit Java conform TIOBE.

View PostRomeoM, on 21 decembrie 2012 - 09:02, said:

Daca dupa ce ai facut liceu de informatica te faci psiholog, e suficient VBA-Access. Liceul insa te pregateste pt a-ti gasi un job. E bine ca dupa ce ai terminat studiile sa nu te trezesti ca nimeni nu are nevoie de cunostintele tale.
Dacă liceul te pregătește pentru a găsi un job (în programare, că despre asta e vorba) pentru ce mai face lumea facultate?

View PostRomeoM, on 21 decembrie 2012 - 09:02, said:

Cand a fost lansata cu surle si trambite programarea oop, unul din argumentele des vehiculate a fost urmatorul: nu puteti construi biblioteci scrise eficient in limbaje C, pascal mai mari de 6000 de linii de cod, deoarece este foarte costisitoare modificarea / intretinerea lor.
Și de ce ai avea nevoie de așa ceva în liceu?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate