![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Receptoare H.D. la Digi Satelit în martie 2014.
Last Updated: Dec 07 2017 13:10, Started by
lukas75
, May 09 2008 10:54
·
0

Posted 04 December 2016 - 01:15

Intreabre: daca schimb receptorul SD cu unul HD voi avea semnal mai bun? Acum am probleme de receptie cand sunt nori (furtuna sau ploaie) ... unele cana;e au freeze sau chair lipsa semnal
![]() Pe Focus sat nu sunt problemele astea (pe aceeasi orientare a antenei) dar am receptor HD. Recomandati sa raman cu FOcus? |
Posted 04 December 2016 - 01:21

Nu vei avea o recepție mai buna. Alta-i cauza semnalului slab al Digi.
|
Posted 04 December 2016 - 09:06

Intreabre: daca schimb receptorul SD cu unul HD voi avea semnal mai bun? Acum am probleme de receptie cand sunt nori (furtuna sau ploaie) ... unele cana;e au freeze sau chair lipsa semnal ![]() Pe Focus sat nu sunt problemele astea (pe aceeasi orientare a antenei) dar am receptor HD. Recomandati sa raman cu FOcus? |
Posted 06 December 2016 - 23:59

Mno eu zic ca e transmisia slaba de la RCS. Pozitionarea e aceeasi pentru ambii furnizori! Focus e perfect si HD si Sd. RCS e slab de la inceput, cu figuri la vreme... Am comparatie. SIngura nedumerire era despre calitatea decodorului RCS daca influenteaza receptia in mai bine ala HD!
|
Posted 07 December 2016 - 06:51

Te inseli, sunt mai multi satelti acolo, intelsat 10-02 pe 0,8*W, thor 3-5-6 si 7 pe 1*W.
Digi are multe transpondere pe intelsat, unde semnalul e mai slab si trebuie compensat cu un lighean mai mare, peste 1m. Focus e pe thor 5-6 unde semnalul e foarte puternic si poate fi receptionat cu un lighean de 0,7-0,8 m chiar pe timp ploios. Vezi aici: http://www.lyngsat.c...lsat-10-02.html Edited by leomagic44, 07 December 2016 - 06:55. |
Posted 18 February 2017 - 10:52

Deci lighianul meu e ala mare a lu Digi cred ca e peste 1 metru diametru... am pe directia orientarii un brad stufos si probabil ca si ala haleste din semnal. Cand e vremea proasta am unele canale care nu mai merg deloc.
Acum daca Focus are putere mai mare de emisie la satelit (testat deja) o sa raman cu astia, chiar daca nu-mi plac programele lor (nu au Digi Sport si Digi Film) si in plus iarna nu platesc cand nu folosesc. Magarii de la RCS nu vor sa-mi dea un decodor HD sa fac test de calitate si daca fac contract le platesc 12 luni degeaba pt. ca nu pot renunta la servicii ![]() Edited by MembruAnonim, 18 February 2017 - 10:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users