Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Modem Huawei HG655b

- - - - -
  • Please log in to reply
1798 replies to this topic

#1045
minu94

minu94

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 13.10.2008

View PostKyKyKyKy, on 2nd February 2012, 23:32, said:

păi, la 27015 care le am eu în poză, pune portul UDP pe care îl ai trecut la server.

Ceea ce am dat eu este explicativ.
Pana la urma am schimbat IP adress de la IPv4 si din meniul modemului de la port forwarding, dar acum imi da urmatoarea eroare in consola jocului cand incerc sa ma conectez la ip-ul dat de siteuri, adica acela cu 89....:27015. Daca incerc cu ipul din consola merge, dar nu cred ca merge la ceilalti.

WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOTSOCK

#1046
onfire

onfire

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 28.07.2006

View Postrodycor, on 2nd February 2012, 18:23, said:

stie doar cu conditia sa il folosesti doar pe wireless, la mine cel putin cand am legat si un pc pe port lan, nu mai iesea pe internet.
stima.

Rodycor,

ne impartasesti si noua te rog cum ai reusit sa activezi functia WDS pe router?

Respect!

#1047
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
Nu stie WDS din pacate, dar poti face asa.
intri pe modem, schimbi adresa ip a acces point (modemului) 192.168.2.1
bagi firul de la modemul principal in oricare din porturile lan de la AP, si vei avea internet pe wireless
problema vine daca mai legi un device pe alt port lan, acela nu va iesi pe internet, nu stiu de ce.
sper sa te ajute.
stima.

Edited by rodycor, 05 February 2012 - 14:43.


#1048
bWOWWOWCMd

bWOWWOWCMd

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 25.04.2007
buna ziua ,dupa 2 ani ma reintalnesc cu aceasta problema,2 modemuri diferite aceeasi problema,inainte am avut un modem hg 510 ecolife nu se conecta cum trebuie in centra de ex: se conecta la 509/6141 (de unde rezulta PINGURI IMENSE pe servere) cand el trebuia sa se conecteze la 512/6144 ,am schimbat modulatia modemului din adsl/adsl2+ pe  G.Dmt Enable modemul a mers perfect sincronizat timp de 2 ani , astazi  fix 2 ani dupa ce am semnat contractul cu romtelecomul modemul a cedat ,am schimbat modemul cu unul HG655b ,stupoare aceeasi problema , nu se conecteaza pe 512/6144 se conecteaza doar pe 509/6141 ,are cineva idee daca exista o cale sau alta pt schimbarea modulatiei modemului sau daca are cineva o solutie  cum sa fac sa-l conectez la valoarea din centrala

p.s acum incep sa citesc toate cele 59 de pagini poate gasesc ceva
va multumesc

#1049
bWOWWOWCMd

bWOWWOWCMd

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 25.04.2007

View PostbWOWWOWCMd, on 6th February 2012, 20:40, said:

buna ziua ,dupa 2 ani ma reintalnesc cu aceasta problema,2 modemuri diferite aceeasi problema,inainte am avut un modem hg 510 ecolife nu se conecta cum trebuie in centra de ex: se conecta la 509/6141 (de unde rezulta PINGURI IMENSE pe servere) cand el trebuia sa se conecteze la 512/6144 ,am schimbat modulatia modemului din adsl/adsl2+ pe  G.Dmt Enable modemul a mers perfect sincronizat timp de 2 ani , astazi  fix 2 ani dupa ce am semnat contractul cu romtelecomul modemul a cedat ,am schimbat modemul cu unul HG655b ,stupoare aceeasi problema , nu se conecteaza pe 512/6144 se conecteaza doar pe 509/6141 ,are cineva idee daca exista o cale sau alta pt schimbarea modulatiei modemului sau daca are cineva o solutie  cum sa fac sa-l conectez la valoarea din centrala

p.s acum incep sa citesc toate cele 59 de pagini poate gasesc ceva
va multumesc

am citit toate paginile,nu se poate schimba modulatia pt acest modem,astazi a expirat contractul,maine ,maine o sa completez Cerere desfiintare rezidentiali , numai bine,scuze baieti ,Doamne ajuta

#1050
adi37male

adi37male

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 14.12.2009
Am o problema de conectare a DVR_ului (Model SCV-9004) cu routerul Huawei HG655b .
Stie cineva sa ma ajute sa pot configura routerul sa poata fi accesat DVR_ul de pe Internet ? Citisem undeva ca daca IP-ul de la Romtelecom ti se schimba mereu , poti face insa din router ceva ca sa elimini aceast inconvenient, astfel incat sa poti vedea camerele de supraveghere (chiar daca nu esti langa calculatorul de acasa ,sa afli mereu care este noul IP care ti s-a schimbat).
IP DVR 192.168.1.62
are portul 8080 ptr Http. 1.Am facut Port Fowarding la toate cele 4 porturi pe care le are DVR-ul
2.Am verificat apoi , daca aceste porturi se scaneaza cu http://www.whatsmyip.org/port-scanner/ si se vedeau toate .
3 Nu mai stiu ce sa mai fac , DVR-ul il vad in retea , dar pe net prin Internet Explorer nu vrea nici cum!!!!!!!! ...
          Cine poate sa ma ajute , ii multumesc mult .

Attached Files


Edited by adi37male, 08 February 2012 - 14:16.


#1051
andrein

andrein

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 04.03.2005

View Postadi37male, on 8th February 2012, 14:07, said:

Am o problema de conectare a DVR_ului (Model SCV-9004) cu routerul Huawei HG655b .
Stie cineva sa ma ajute sa pot configura routerul sa poata fi accesat DVR_ul de pe Internet ? Citisem undeva ca daca IP-ul de la Romtelecom ti se schimba mereu , poti face insa din router ceva ca sa elimini aceast inconvenient, astfel incat sa poti vedea camerele de supraveghere (chiar daca nu esti langa calculatorul de acasa ,sa afli mereu care este noul IP care ti s-a schimbat).
IP DVR 192.168.1.62
are portul 8080 ptr Http. 1.Am facut Port Fowarding la toate cele 4 porturi pe care le are DVR-ul
2.Am verificat apoi , daca aceste porturi se scaneaza cu http://www.whatsmyip.org/port-scanner/ si se vedeau toate .
3 Nu mai stiu ce sa mai fac , DVR-ul il vad in retea , dar pe net prin Internet Explorer nu vrea nici cum!!!!!!!! ...
          Cine poate sa ma ajute , ii multumesc mult .

inchide firewall-ul de la router si vezi dupa.

#1052
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,919
  • Înscris: 29.09.2010
Salutare!
Va rog lamuriti-ma si pe mine cu doua chestiuni legate de acest router.
1)Nu reusesc sub nici o forma sa am o conexiune stabila prin wireless cu o placa de retea D-link DWL-G510.Cu toate ca retelele sunt disponibile(calitatea semnalului fiind undeva la 48%, distanta 4-5 metri,routerul fiind despartit de calculator printr-un hol,peretii nefiind asa grosi) nu se poate conecta sub nici o forma.Am incercat sa configurez atat modemul cat si adaptorul wireless in diferite moduri de emitere dar fara un efect.Care sa fie cauza?
2)Este normal ca dupa ce am conectat un al doilea cablu in router sa "flicare" in mod intermitent cu toate ca nu se realizeaza un transfer de date inca de la pornirea calculatorului facand acest lucru chiar si cand calculatorul este inchis ca si cum s-ar realiza un transfer de date?Eu unul consider dubioasa aceasta comportare crezand ca nu este normal sa fac asa devreme ce "comportamentul" normal al primei conexiuni releva acest lucru.
Astept opiniile voastre cu privire la aceste aspecte.

Edited by Morphinus, 09 February 2012 - 13:17.


#1053
andu911

andu911

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 25.09.2005
A reusit cineva sa afle cum se schimba parola la telnet ?

Routerul asta este incredibil. Trebuie sa ii opresti firewallul ca sa te legi la telnet. Daca adaugi exceptie pentru portul 23... degeaba.

Ideea e ca am nevoie sa las un port deschis. Dar nu ma lasa sa deschid niciun port aunme, in afara de 80, care am impresia ca e deschis oricum.

Ca sa las deschis un port oarecare nu se poate, trebuie sa dau disable la firewall si le deschide pe toate. Inclusiv Telnet, unde nu se poate schimba parola. Incredibil. Chinezii astia habar nu au ce fabrica.

Aveti idee de o alternativa mai inteligenta de router cu modem vdsl ?

#1054
cristielx

cristielx

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.12.2007
Salut!
Am obtinut un modem Huawei HG655b suplimentar si as vrea sa furnizez semnal wireless legandu-l ca si AP in LAN-ul existent.
Ma puteti ajuta? Ce configurari trebuie facute?
In urma incercarilor facute am constatat ca ma pot conecta prin wireless, vad LAN-ul local si celelalte PC-uri, dar nu am acces la internet.
Multumesc anticipat.
PS. Daca ma conectez la el prin cablu, am acces la internet.

#1055
Alex567

Alex567

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 05.02.2010
salut. imi puteti spune cum pot face sa am un ip de genus 92.80...
un prezent am 192.168.1.1 si nu pot sa-l schimb

#1056
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,377
  • Înscris: 08.12.2008

View Postandu911, on 12th February 2012, 23:15, said:


sincer chinezii stiu ce fac. mai degraba tu nu stii. pune mana pe carte si mai citeste

View Postcristielx, on 16th February 2012, 16:35, said:


revino cu detalii despre echipamentele de retea folosite si de cum sunt ele legate si configurate

View PostAlex567, on 19th February 2012, 18:38, said:


deci in momentul de fata tu ai schema urmatoare router=wan ip public 92.*.*.*+lan ip privat 192.168.1.1+clientii 192.168.1.x

unde x are valori intre 2 si 254.  daca vrei sa ai ip public pe 1 device conectat la router fie el alt pc/router/laptop trebuie sa setezi huwaeiul in mod bridge.

#1057
cristianl05

cristianl05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 30.01.2012
Pentru cei interesati!

http://forum.softped...m...&p=11156448

#1058
Dion10

Dion10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.02.2012
Salutare tuturor.
Eu am o mica problema. La acest modem/router am conectat un TV (Philips) si un pc (Win 7 Ultimate 64bit), ambele legate prin cablu la cele 2 LAN-uri (1 si 2). De asemeni, prin wireless conectez un laptop (Win XP Profesional 32bit). Toate sunt cu update la zi. Problema este urmatoare: cele doua pc-uri se vad si sunt accesibile in retea, pot accesa de pe TV prin DLNA doar laptop-ul (il gaseste imediat), pc-ul nu se vede deloc, indiferent ce setari am facut, dar nici pe laptop si nici pe pc nu vad tv-ul in retea (desi el se conecteaza cu succes la retea si am acces la internet pe el). De asemeni si cele doua calculatoare au acces la internet. Am incercat si cu laptop-ul conectat prin LAN si nu se vede.

Dupa ce am citit toate paginile, am inteles ca nu stie DLNA prin cablu, doar prin wireless. Dupa actualizarea de firmware la modem, se rezolva aceasta problema sau nu?

Va multumesc si apreciez efortul depus de voi, asa am mai invatat si eu eu una alta :peacefingers:

Edited by Dion10, 28 February 2012 - 23:45.


#1059
iuly75

iuly75

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 19.11.2007
o problema am si eu cu un vecin, am un pc conectat prin cablu un laptop si nu telefon android legate prin wireless. problema este ca vecinul are un laptop pe linux si prin nu stiu ce metode  intra pe modemul meu indiferent ce parola as pune si ce criptare as da. ce pot sa fac sa scap de el. multumesc

#1060
cristianl05

cristianl05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 30.01.2012

View Postandu911, on 12th February 2012, 22:15, said:

A reusit cineva sa afle cum se schimba parola la telnet ?

Routerul asta este incredibil. Trebuie sa ii opresti firewallul ca sa te legi la telnet. Daca adaugi exceptie pentru portul 23... degeaba.

Ideea e ca am nevoie sa las un port deschis. Dar nu ma lasa sa deschid niciun port aunme, in afara de 80, care am impresia ca e deschis oricum.

Ca sa las deschis un port oarecare nu se poate, trebuie sa dau disable la firewall si le deschide pe toate. Inclusiv Telnet, unde nu se poate schimba parola. Incredibil. Chinezii astia habar nu au ce fabrica.

Aveti idee de o alternativa mai inteligenta de router cu modem vdsl ?

Andu,

nu trebuie sa opresti firewall-ul ca sa te legi la Telnet.
Creaza o configuratie custom la firewall si acolo, pe langa alte setari necesare, defineste in ACL serviciul Telnet si directia lui din WAN sau LAN, depinde de unde faci telnet. Probabil ca daca vrei din WAN catre un computer din LAN trebuie sa definesti ceva si pe la PortForwarding.
vezi si postul meu: http://forum.softped...m...&p=11156448

Bafta,

Edited by cristianl05, 29 February 2012 - 17:06.


#1061
cristianl05

cristianl05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 30.01.2012
Stlk,

mentionai in ianuarie:

View Poststlk, on 24th January 2012, 21:26, said:

Tu vrei sa spui ca asta e un upgrade nou  ? ultima versiune de firmware este V100R001C02B025 ( 18 e cea veche)

Acum un raspuns pentru toti  
(ca sa nu mai existe mereu intrebari pe tema asta  "cum fac ? etc ")
Ce aduce nou V100R001C02B025:
Demi Buraga scria pe facebook CITEZ
"A. port USB:
      1. printserver  prin protocol IPP (port 631); probat cu windows 7 professional (adaug eu:merge si pe XP Profesional  iar pe windows 7 STARTER nu functioneaza,nu are protocol IPP)
      2. acces ftp read/write si cu stick/hdd formatat ntfs
       3. meniul DLNA in categoria Advanced; se poate face share la  directoare din stick/hdd (FAT32 si NTFS) legat in USBul routerului
B. functionare normala la accesare linkuri multimedia mms si rtsp
C. in categoria Maintenance la diagnose, acum, stie sa faca diagnostic si la conexiuni PTM (VDSL2+/fibra)
  D. tot la Maintenance este un nou meniu Acces External care permite ptr  25 minute acces (acces extern permanent se poate seta din firewall) din  exterior la interfata routerului (cum era la Speedtouch-uri).
E. meniu nou Service Status la categoria Status."

......

Am facut si eu upgrade-ul pomenit si nu te supara, dar nu am nici o optiune legata de DLNA sau drepturi de citire/scriere pentru FTP.
Nici meniu cu service status.... nimic, in afara faptului ca acum portul USB vede si partitii NTFS. Poate sunt ascunse cumva aceste optiuni.

Poti sa ma ajuti cu aceste informatii, cum ajung la cele mentionate de tine?

Multumesc anticipat!

#1062
unqjohnny

unqjohnny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 28.08.2008
Tocmai am primit un Huawei HG655b de la RTC. Momentan, folosesc un ZyXEL P-600 Series. Se merită să-l schimb cu Huawei-ul?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate