![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Caut o melodie !
Last Updated: Sep 21 2010 18:49, Started by
Tutzzu
, Sep 18 2010 22:58
·
0

Posted 18 September 2010 - 22:58

Sunt in primul an la liceu si profesorul ne-a spus sa ne gandim la ce o sa cantam in a 2-a oara de muzica. Imi puteti da niste idei ?? Orice, fara manele. Multumesc anticipat.
|
Posted 18 September 2010 - 23:07

Posted 18 September 2010 - 23:10

Daca esti printre primii la catalog, canta Imnul. Vei da bine
![]() Greu nu e de cantat, de stiut, presupun ca-l stii ![]() Edited by SirLaurentiu, 18 September 2010 - 23:11. |
Posted 18 September 2010 - 23:16

Sunt bune ambele variante, dar cred ca imi e mult mai usor sa cand ceva in romana. Oricum o sa mai caut. Multumesc pentru raspunsuri.
Daca esti printre primii la catalog, canta Imnul. Vei da bine ![]() Greu nu e de cantat, de stiut, presupun ca-l stii ![]() |
Posted 18 September 2010 - 23:20

Asta sau asta . In clasele mici ne-a pus si pe noi sa cantam, si toti am cantat Drumurile noastre toate.
Daca vrei ceva in engleza, incearca Wind of change (Scorpions). Edited by klwdyu, 18 September 2010 - 23:24. |
Posted 18 September 2010 - 23:20

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/laWV1WdcH00?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 21 September 2010 - 18:49

Sunt in primul an la liceu si profesorul ne-a spus sa ne gandim la ce o sa cantam in a 2-a oara de muzica. Imi puteti da niste idei ?? Orice, fara manele. Multumesc anticipat. Nothing Else Matters...mi-a pus 10 ![]() Incearca Pink Floyd-Another Brick in The wall e usoara si are si mesaj. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users