Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Manea - Banii cash nu in rate
 Economii - Unde ținem banii ?

Placuțele de fana

Schimbare talon dupa schimbare do...

Atestat ARR- Manager transport ma...
 Boala pomi fructiferi?

A murit VANGELIS

Laptop de buget cu luminozitate b...

problema garantie asus tuf dash 2...
 Intrebare valoare pensie urmas

Problema Checkpoint SSL Network E...

Redundanta si scalabilitate orizo...

Variola maimuței
 

Apple iPod Touch 2G

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#19
PS2RO

PS2RO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 18.08.2009
Ai nevoie de jailbreak + receptor extern pentru a avea GPS pe iPod Touch!

#20
puyaka_88

puyaka_88

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.05.2007

View PostPS2RO, on 26th October 2011, 21:41, said:

Ai nevoie de jailbreak + receptor extern pentru a avea GPS pe iPod Touch!
am si una, si alta, ma ajuti sa fac si eu o treaba? :)

#21
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 33,153
  • Înscris: 19.04.2009
sau nu ai nevoie de jb. depinde de receptor.
din aplicatii il poti conecta prin bt [ asta depinde de aplicatie/receptor ]

dar, bateria se va duce repede, repejor :)

[ eu am folosit iTouch meu, tot 2G ca GPS, prin doua metode: 1. Fara nimic in plus, in zona in care stau sunt foarte multe wirelessuri. nu trebuie sa te conectezi la ele. aplicatiile iau doar datele de pozitionare. pot fi si parolate, nu conteaza.
2. am pachet de date de la oranj , si faceam hotspot wireless din telefonul mobil [ E5 ]. functiona de minune. problema este ca, aplicatiile alea faine, necesita musai GPS. dar google maps mi-a folosit foarte mult la rute. ca doar, habar am putin putin de traseu inainte sa plec de acasa

#22
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009
Stalutare,
Nu demult am achizitionat un Ipod 2G si nu-mi merge multitasking-ul, presupun ca asa se numeste. As dori ca atunci cand sunt de exemplu, in yahoo messenger si apas pe buton sa-l minimizeze(nu mi-l minimizeaza, mi-l inchide) ca sa pornesc muzica.
Ce ar trebui sa fac ca sa se minimizeze aplicatiile lafel ca pe Iphone?
Am instalate pe Ipod urmatoarele aplicatii: Loader, Cydia, Installous.
Firmware: 4.2.1

Asta este tot ce stiu despre el :D

Astept un raspuns. Multumesc!

#23
lucio16

lucio16

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 603
  • Înscris: 30.01.2009

Quote

Navigate to /System/Library/CoreService/SpringBoard.app/N82AP.plist. N82AP.plist file >> Change it?s value from ?multitasking=false? to ?multitasking=true"

Iti trebuie programul iFunBox.exe ca sa poti sa intrii in adresa din ipod.

Iti mai trebuie un editor plist.

Salvezi fisierul modificat.

Restart la ipod si iti merge.

Edited by lucio16, 04 November 2011 - 14:56.


#24
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009
in SpringBoard.app am numai N72AP.plist , nu am N82AP.plist
iar in N72AP nu scrie nimic de multitasking:(

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>capabilities</key>
	<dict>
		<key>accelerometer</key>
		<true/>
		<key>applicationInstallation</key>
		<true/>
		<key>armv6</key>
		<true/>
		<key>bluetooth</key>
		<true/>
		<key>device-name</key>
		<string>iPod</string>
		<key>encode-aac</key>
		<true/>
		<key>gamekit</key>
		<true/>
		<key>hw-snapshots-need-purplegfx</key>
		<false/>
		<key>international-settings</key>
		<true/>
		<key>launch-applications-while-animating</key>
		<true/>
		<key>load-thumbnails-while-scrolling</key>
		<true/>
		<key>location-services</key>
		<true/>
		<key>marketing-name</key>
		<string>iPod touch</string>
		<key>microphone</key>
		<true/>
		<key>nike-ipod</key>
		<true/>
		<key>opengles-1</key>
		<true/>
		<key>peer-peer</key>
		<true/>
		<key>piezo-clicker</key>
		<false/>
		<key>stand-alone-contacts</key>
		<true/>
		<key>volume-buttons</key>
		<true/>
		<key>wifi</key>
		<true/>
	</dict>
	<key>iconState</key>
	<dict>
		<key>buttonBar</key>
		<array>
			<string>com.apple.mobileipod-AudioPlayer</string>
			<string>com.apple.mobilemail</string>
			<string>com.apple.mobilesafari</string>
			<string>com.apple.mobileipod-VideoPlayer</string>
		</array>
		<key>iconLists</key>
		<array>
			<array>
				<string>com.apple.gamecenter</string>
				<string>com.apple.mobilecal</string>
				<string>com.apple.mobileslideshow</string>
				<string>com.apple.MobileAddressBook</string>
				<string>com.apple.youtube</string>
				<string>com.apple.stocks</string>
				<string>com.apple.Maps</string>
				<string>com.apple.weather</string>
				<string>com.apple.mobilenotes</string>
				<dict>
					<key>defaultDisplayName</key>
					<string>Utilities</string>
					<key>iconLists</key>
					<array>
						<array>
							<string>com.apple.mobiletimer</string>
							<string>com.apple.calculator</string>
							<string>com.apple.VoiceMemos</string>
						</array>
					</array>
				</dict>
				<string>com.apple.MobileStore</string>
				<string>com.apple.AppStore</string>
				<string>com.apple.Preferences</string>
			</array>
		</array>
	</dict>
</dict>
</plist>

Edited by wikkiz2, 04 November 2011 - 15:27.


#25
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009
Gata, am rezolvat.

Am adaugat linia :
<key>multitasking</key>
<true/>


#26
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,373
  • Înscris: 21.12.2006
incearca un custom rom facut de cei de la whited00r

#27
wikkiz2

wikkiz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 377
  • Înscris: 08.10.2009
Salutare,

Vreau sa va intreb daca exista vreo aplicatie pentru Ipod ca sa creezi program in C++, sa le compilezi, rulezi.. ?
Mersi:D

#28
omcinstit

omcinstit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 06.08.2008
Am si eu o problema. Am un iPod Touch 2g cu 4.2.1 si as dori sa ii fac jailbreak. As dori ca prin jailbreak sa fac sa imi apara si procentajul la baterie,sa se activeze multitasking-ul si sa pun walpaper in home screen. Stie cineva cu ce program trebuie sa-l fac.

As dori ca jailbreak-ul sa fie untethered.




Multumesc anticipat!

#29
dj_vyk

dj_vyk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 564
  • Înscris: 16.03.2007
redsn0w 0.9.6 beta 4 Windows/Mac ; greenpois0n RC5 untethered jailbreak Windows ; sn0wbreeze 2.2 Windows

Alege tu care iti place printr-un search pe Google :)

#30
omcinstit

omcinstit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 06.08.2008

View Postdj_vyk, on 30th November 2011, 20:22, said:

redsn0w 0.9.6 beta 4 Windows/Mac ; greenpois0n RC5 untethered jailbreak Windows ; sn0wbreeze 2.2 Windows

Alege tu care iti place printr-un search pe Google :)


Merg si pentru modelul MC ?

#31
PS2RO

PS2RO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 18.08.2009
Greenpoison merge sigur pe MC,am facut eu asta de multe ori.

#32
ady_tns

ady_tns

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 19.11.2011
Salutare!Mi-am luat un ipod touch 2 si as vrea sa ii fac un jailbreak,nu prea ma pricep ce si cum.am incercat eu sa-i fac ceva dar nu am reusit nici cu redsn0w,nici greenp0ison,poate a mai facut cineva si ma ajuta si pe mine.Tin sa precizez ca nu stiu poate avea facut JB dar nu stiu ce se intimpla cu iconitele de la aplicatii ptr ca deveneau toate negre-gri,asa ca m-a invatat cineva sa-i fac un update sau restore(nu stiu sigur)si  l,am aranjat de tot:iconitele aplicatiilor si-au recapatat culorile dar nu-mi mai functioneaza nici una decit aplicatiile lui.Problema e ca nici ce iOS e.Multumesc anticipat!!!!!!

Edited by ady_tns, 06 February 2012 - 23:13.


#33
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 33,153
  • Înscris: 19.04.2009
astazi navigam pe internet, cand, deodata se stinge lumina dispay-ului in totalitate.
pe el apare imaginea, dar nu mai lumineaza, deci, aproape inutil.
ce-i de facut?

#34
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003
Il duci la service..ce crezi ca poti sa-i faci altceva?

#35
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 33,153
  • Înscris: 19.04.2009
se intampla uneori sa fie problema software.

n-am ce face cu el in service, mai ales in Romania!

#36
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003
Daca e soft fa-i restore ce mai astepti? asta trebuia sa faci prima data inainte sa postezi pe forum.
Ai ce face, du-l la Noumax si il repara baietii de acolo.

Edited by tkd29, 02 April 2012 - 18:52.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate