![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
World Of Tanks

Posted 25 March 2011 - 08:54

Ca parte pozitivă, la fiecare luptă fac bani frumoși și la vânzare scoți cașcaval bun pe ele. Un tanc cumpărat cu 1500 gold se vinde cu 300.000. ![]() ![]()
Contul premium va fi folosit si in "Clan Wars" detalii multe nu stim nici noi dar dezbateri mai multe gasiti pe link-ul pus de mine la un post anterior. |
Posted 25 March 2011 - 09:05

Ai cam lipsit la orele de matematica ![]() N-am zis că 1.500 gold se schimbă pe 300.000 credite ci că un tanc care a costat 1.500 gold se vinde cu 300.000.
Asa faci si mai frumos bani ![]() Nu știu sigur dacă o să mai țină mult treaba asta cu aurul, dacă vor cu adevărat să-l cumpere lumea probabil au să reducă "rația" sau au s-o elimine cu totul. |
Posted 25 March 2011 - 09:42

N-am zis că 1.500 gold se schimbă pe 300.000 credite ci că un tanc care a costat 1.500 gold se vinde cu 300.000.
Nu știu sigur dacă o să mai țină mult treaba asta cu aurul, dacă vor cu adevărat să-l cumpere lumea probabil au să reducă "rația" sau au s-o elimine cu totul. ![]()
Goldul te ajuta sa treci repede prin tree, dar in acelasi timp ( cei mai noi o sa vedeti pe parcurs) este aproape imposibil sa joci cu tier 9 si 10 fara cont premium |
Posted 25 March 2011 - 11:19

Da , dar daca cumperi un tank pe gold ca sa il vinzi , pierzi 300k . Nu se merita sa faci asta . Desi am vazut unele tanculete cu gold chiar bunicele . Părerile sunt împărțite, eu am unu și nu-s prea impresionat.
Pai cand ii da drumul , parca pe 10 aprilie . Numai sa tina pana atunci , ca ma umplu de gold . Deja am 2500 ![]() Și daca se dă wipe ce faci cu 2500 gold lipsa? ![]() |
Posted 25 March 2011 - 14:18

Posted 25 March 2011 - 15:00

Deci mi l-am luat si eu si am la USSR: primu SPG ala mic de tot Germany:PzKn III Ausf. USA:M3 Medium
Si as avea cateva intrebari: La SPG: 1.Cum sa fac sa joc mai bine cu el ca dupa ce ca merge cu maxim 15km/h sunt mereu omorat de tancuri de genul Leopard dar imi place foarte cum trage parca planuiesti bombardamentu' La Pzk III Ausf: 2.Cand l-am luat nu stiam de ce e asa bun si costa decat 80.000 si mi-am dat seama ca are un recul urias si deabea pun tinta pe aia La M3: 3.Imi place tancu' dar dupa ce strang xp as vrea sa trec pe Heavy dar am auzit ca merg incet.Sa trec sau nu pe Heavy? Si mi-ar placea sa-l numeasca World of War si sa bage avioane ![]() |
Posted 25 March 2011 - 15:53

Deci mi l-am luat si eu si am la USSR: primu SPG ala mic de tot Germany:PzKn III Ausf. USA:M3 Medium ![]()
La SPG: 1.Cum sa fac sa joc mai bine cu el ca dupa ce ca merge cu maxim 15km/h sunt mereu omorat de tancuri de genul Leopard dar imi place foarte cum trage parca planuiesti bombardamentu'
La Pzk III Ausf: 2.Cand l-am luat nu stiam de ce e asa bun si costa decat 80.000 si mi-am dat seama ca are un recul urias si deabea pun tinta pe aia
La M3: 3.Imi place tancu' dar dupa ce strang xp as vrea sa trec pe Heavy dar am auzit ca merg incet.Sa trec sau nu pe Heavy?
Si mi-ar placea sa-l numeasca World of War si sa bage avioane ![]() |
Posted 25 March 2011 - 18:05

Sfat bun dar il foloseam deja
Si stiam chestiaa cu zoom ca la inceput am luat tastele la rand ![]() |
Posted 25 March 2011 - 19:39

Sa nu imi zici ca il ai pe asta http://game.worldoft...premiumTank/t14 si nu iti place ![]() Nu, am Matilda și nu pot spun că e rău, doar că mă așteptam la ceva mai special. Precizia e medie, damage decent la tun iar armura e ok dar nu are nimic special. La care adăugăm că e lent ca naiba. O fi el tanc mediu da 27 km/h e infect total iar la deal ma intrec tancuri dintre cele mai proaste. Legat de T1, pare a fi un tanc ok da pe cine am vazut cu el pana acu joaca ca un amator total, parcă toți sunt posedați de nevoia de a sta suficient în spate cât să vadă light tank-urile cum mor și suficient de departe cât să nu apuce să tragă. |
Posted 25 March 2011 - 20:01

dar tot se misca ca naiba cand trag ![]()
Precizia e medie, damage decent la tun iar armura e ok dar nu are nimic special. La care adăugăm că e lent ca naiba. O fi el tanc mediu da 27 km/h e infect total iar la deal ma intrec tancuri dintre cele mai proaste. ![]() |
|
Posted 25 March 2011 - 22:27

Eu vreau vitezaaaaaaaaaaaaa.
Mă bag la ceva joace, se mai aruncă cineva la ora asta sau dacă nu poate după ora 00.00? |
Posted 29 March 2011 - 07:35

Pana zilele trecute foloseam goldul ca sa transfer experienta tancului elite catre celelate, totusi cea mai desteapta miscare e cumpararea cu 250 gold a unui cont premium zilnic, experienta si creditele obtinute sint "impresionante" comparativ cu contul free. Momentan vreau sa-l fac elite pe T34-85 pentru ca pana pe 12 aprilie e exclus sa ajung la T54 (numai daca imi iau liber de la scarbici si joc non stop). Dupa wipe o sa merg pe artileria nemteasca si ramura cu T54 am auzit numai lucruri bune despre "bestie". Se poate juca si gratis fara sa cumperi gold dar ai nevoie de o rabdare mare de tot sa progresezi in joc.
|
Posted 29 March 2011 - 09:00

Dupa wipe o sa merg pe artileria nemteasca si ramura cu T54 am auzit numai lucruri bune despre "bestie". ![]() ![]() |
Posted 29 March 2011 - 09:03

Idem si io. In conditiile actuale T44/54 si TD-urile rusesti o sa fie tintele mele dupa release.
![]() Am mers pina la King Tiger (o obsesie de-a mea) dar si-au batut joc de el in WoT (in schimb VK3601H e superb) asa ca am schimbat macazul pe TD-urile rusesti si tot ce pot spune e ca SU-85 este o splendoare. De duminica ma chinui cu ISU-152 dar mai am ceva upgradeuri de facut pina sa-l transform din inutilul TD de acum in bestia cu BL-10...
TD-urile rusesti sunt in schimb panarame . Nu fac dmg ca cele germane , nu au aceeasi armura , reloadul e mai lent . Mai jos sunt doar niste medalii mai speciale facute cu SU-152 si tunul rapid de 122. Cu SU-85 am avut mult mai multe. ![]() Attached FilesEdited by burebista, 29 March 2011 - 09:05. |
Posted 29 March 2011 - 10:26

Depinde de echipe , cu niste idioti sinucigasi nu faci nici o medalie . DAR compara armura de 90 de la SU152 cu cea de 200 de pe Ferdinand . Momentan am un Hertzer elite , dar compara-l cu SU85b echivalent : 60 front armor vs 30 , tunul de 10.5 vs jucaria de 85 ruseasca . Pe hartile de oras , armura asta e al naibii de importanta , am avut 5 kill cu Hertzer in oras . Si mai aveam un pic de HP
![]() |
|
Posted 29 March 2011 - 10:57

Ai foarte mare dreptate cu echipele si hartile si e drept ca n-am jucat linia nemteasca de TD-uri dar tot ce-am citit pe forumul lor dau ca si cistigator orice echipament rusesc in fata echivalentului american/german.
Armura frontala e mai putin importanta la un TD ca in mod normal intri in lupte cu tancuri cu 3 nivele mai mari decit tine asa ca daca a pus ochii pe tine unul d'ala oricum esti gata. Cam asa a aratat primul meu meci in SU-152. Am supravietuit si atita tot. ![]() ![]() Tre' sa stai in boscheti cu camo net si camo skill 100% la echipaj. Iar tunul de 152 de pe SU-152 este bestial (mai ales cu HE). Am terminat un IS-7 din 3 lovituri. La un Ferdi ii iau 50% HP. Tiger mort de la 50%. Etc, etc. Singurul drawback la tunul asta e reload-ul la 15 secunde si precizia de mosneag cu cataracta plus ca pentru maximum damage cu HE trebuie sa iei oponentul din lateral/spate. ![]() Sper ca in uichend sa ajung la BL-10 pentru ISU sa vad daca merita ca dupa hardwipe sa trec de SU-85. Oricum alegerea tancurilor tine de preferinte personale dar in general in WoT tot ce-i rusesc are un mic plus p'ici p'colo. |
Posted 29 March 2011 - 11:38

Ai foarte mare dreptate cu echipele si hartile si e drept ca n-am jucat linia nemteasca de TD-uri dar tot ce-am citit pe forumul lor dau ca si cistigator orice echipament rusesc in fata echivalentului american/german. ![]()
Armura frontala e mai putin importanta la un TD ca in mod normal intri in lupte cu tancuri cu 3 nivele mai mari decit tine asa ca daca a pus ochii pe tine unul d'ala oricum esti gata. ![]()
Tre' sa stai in boscheti cu camo net si camo skill 100% la echipaj. Singurul drawback la tunul asta e reload-ul la 15 secunde si precizia de mosneag cu cataracta plus ca pentru maximum damage cu HE trebuie sa iei oponentul din lateral/spate. ![]() ![]() |
Posted 29 March 2011 - 12:12

Matchmaking-ul e o gluma. Vezi screensotu' meu de mai sus.
![]() In orase sincer vorbind TD-urile nu prea au ce cauta. Cu toate ca tunul de 152 mi-a oferite clipe de neuitat in oras dar eram pe linga/in spatele IS-7-urile noastre. ![]() Cu TD-urile e simplu sa lupti in close combat. Daca ai tanc vioi te invirti in jurul lui si-l dai gata repede. Daca ai medium tanc te proptesti in senile si iar e gata TD-ul. La heavy e si mai simplu, one shoot-one kill (almost). ![]() |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
eagle_xl