![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
problema meniu
Last Updated: Sep 16 2010 08:30, Started by
CipryXXX
, Sep 16 2010 02:40
·
0

Posted 16 September 2010 - 02:40

tot incerc sa obtin meniul ca in poza de mai jos, dar nu reusesc,din cauza scrisului albastru care imi decaleaza tot meniu.mai jos am pus cod-ul css si html pentru meniu ,daca scot acel scris albastru merge ok,dar mie imi trebuie cu scris-ul albastru si nu reusesc.ce trebuie facut?multumesc.
CSS .underlinemenu{ font-family: 'Neuton'; font-weight:bold; width:100%; } .underlinemenu ul { padding:6px 0 0px 0; margin:0; text-align:left; } .underlinemenu ul li { display:inline; } .underlinemenu ul li a { color:#000; margin-right:50px; font-size:15px; text-decoration:none; text-transform:uppercase; } .underlinemenu ul li a:hover, .underlinemenu ul li a.selected { border-bottom:#3E66A1 3px solid; } .menu-small { color:#A8B8D2; font-family:Arial; font-size:10px; font-weight:bold; }HTML <div class="underlinemenu"> <ul> <li><a href="">home<span class="menu-small"><br/>back home</span></a></li> <li><a href="">about<span class="menu-small"><br/>company info</span></a></li> <li><a href="">clients<span class="menu-small"><br/>relationships</span></a></li> <li><a href="">candidates<span class="menu-small"><br/>let us help you</span></a> </li><li><a href="">contact<span class="menu-small"><br/>get in touch</span></a></li> <li><a href="">blog<span class="menu-small"><br/>latest news</span></a></li> </ul> </div> Attached Files |
Posted 16 September 2010 - 08:30

La cele fără albastru pune-le marginea de jos de 3 px, iar acolo unde setezi border de 3 px albastru, setează marginea de jos iar la 0px
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users