![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
problema meniu
Last Updated: Sep 16 2010 08:30, Started by
CipryXXX
, Sep 16 2010 02:40
·
0

Posted 16 September 2010 - 02:40

tot incerc sa obtin meniul ca in poza de mai jos, dar nu reusesc,din cauza scrisului albastru care imi decaleaza tot meniu.mai jos am pus cod-ul css si html pentru meniu ,daca scot acel scris albastru merge ok,dar mie imi trebuie cu scris-ul albastru si nu reusesc.ce trebuie facut?multumesc.
CSS .underlinemenu{ font-family: 'Neuton'; font-weight:bold; width:100%; } .underlinemenu ul { padding:6px 0 0px 0; margin:0; text-align:left; } .underlinemenu ul li { display:inline; } .underlinemenu ul li a { color:#000; margin-right:50px; font-size:15px; text-decoration:none; text-transform:uppercase; } .underlinemenu ul li a:hover, .underlinemenu ul li a.selected { border-bottom:#3E66A1 3px solid; } .menu-small { color:#A8B8D2; font-family:Arial; font-size:10px; font-weight:bold; }HTML <div class="underlinemenu"> <ul> <li><a href="">home<span class="menu-small"><br/>back home</span></a></li> <li><a href="">about<span class="menu-small"><br/>company info</span></a></li> <li><a href="">clients<span class="menu-small"><br/>relationships</span></a></li> <li><a href="">candidates<span class="menu-small"><br/>let us help you</span></a> </li><li><a href="">contact<span class="menu-small"><br/>get in touch</span></a></li> <li><a href="">blog<span class="menu-small"><br/>latest news</span></a></li> </ul> </div> Attached Files |
Posted 16 September 2010 - 08:30

La cele fără albastru pune-le marginea de jos de 3 px, iar acolo unde setezi border de 3 px albastru, setează marginea de jos iar la 0px
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users