![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Lg U8330 instalare driver
Last Updated: Aug 26 2005 19:47, Started by
Man_On_Fire
, Aug 01 2005 15:21
·
0

Posted 01 August 2005 - 15:21

Cum imi instalez ca sa imi vada phone manager telefonul Lg U8330???Imi da ceva eroare cand ii dau connect to the handset.
|
Posted 23 August 2005 - 19:40

Cum imi instalez ca sa imi vada phone manager telefonul Lg U8330???Imi da ceva eroare cand ii dau connect to the handset.
|
Posted 26 August 2005 - 19:47

[B]Dupa ce ai instalat LG Phone manager dai la transfer .. dai la set com port si dai irda dupa care dai iar si selectezi com port USB si ar trebui sa il vada singur ...si eu am avut aceasi problema .. ai grija sa nu fi prin meniu la telefon cand dai conect si sa te uiti la setari la telefon ca la conectivity sa fie selectat usb
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users