![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cholestyramin, Cholestiramine, Quemid, Questran
Last Updated: Nov 06 2011 19:47, Started by
dradis
, Sep 15 2010 17:11
·
0

Posted 15 September 2010 - 17:11

A luat care asa ceva? Eu am cautat si n-am gasit. Se gaseste la ce pret?
Vad ca vinde lumea pe net, sa inteleg ca la noi nu se gaseste asa ceva? Costa chiar atat de mult incat vor sa vanda cateva pliculete? Edited by dradis, 15 September 2010 - 17:15. |
Posted 17 September 2010 - 19:53

La ce pret de dumping au ajuns statinele chiar nu vad cine ar mai folosi antichitatea asta.
|
Posted 06 November 2011 - 16:56

Am nevoie urgent de acest medicament (questran), daca ma poate ajuta cineva cu 350 de pliculete contracost bineinteles.
|
Posted 06 November 2011 - 17:03

Posted 06 November 2011 - 19:47

Ygbygb parca nu se mai importa, in gastrita de reflux biliar ar merge Ursofalk + IPP evident la sfatul medicului. Gasesti la rubricile de mica publicitate persoane care-l aduc de "dincolo" de ex Cehia, pPlonia, Germania pretul ~ 5-7 lei/plic 4 grame.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users