Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere
 Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7
 laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!
 Probleme testosteron

Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050
 

Bitdefender Internet Security 2011

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#1
alex_-07-

alex_-07-

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 08.07.2010
Buna ziua. As dori sa testez acest antivirus si vreau sa stiu daca exista o cale fara a-l instala direct pe pc (sa sterg antivirusul actual). Exista o cale si fara masina virtuala, dar daca este neaparat nevoie de aceasta, poate rula (antivirusul) pe Windows Millenium? Multumesc.

L.E. Cred ca il voi instala in masina virtuala. Am o intrebare: Cum setez Virtual PC sa foloseasca drive-ul G - al Daemon Tools (sa incarc imaginea windows-ului cu DT si sa booteze de pe drive-ul G)

Edited by alex_-07-, 07 September 2010 - 16:18.


#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Doua produse antivirus PC nu se poate. Ori dezinstalezi ce ai acum si bagi BIS 2011 ori il instalezi in masina virtuala.

Bitdefender 2011 are nevoie de cel putin Windows XP SP2/SP3 ca sa ruleze.

Edited by crysty2k5, 07 September 2010 - 16:19.


#3
alex_-07-

alex_-07-

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 08.07.2010
Ok. Multumesc.

#4
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,216
  • Înscris: 07.11.2006
A aparut versiunea finala pentru BD TS 2011?

#5
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
De mult.

http://forum.softped...howtopic=698510

#6
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,216
  • Înscris: 07.11.2006

View Postcrysty2k5, on 7th September 2010, 21:13, said:



Am uitat sa-ti multumesc.L-am descarcat (deja exista o varianta mai noua) l-am instalat pe Win 7/64,nu-l simt,nu "tine" calculatorul."Deep scan" s-a efectuat in aprox. 50 de minte,fata de peste 150 minute cat facea BDTS 2010.Eu sunt multumit de cum presteaza BitDefender.E al treilea an ca il folosesc.Setarile sunt setate pe modul agresiv,conexiunea la net se face in 1-2 secunde,rareori mai mult,3-5 secunde dar nu ma deranjeaza.

Singura chestie interesanta este ca de doua ori in 8 zile, la pornirea calculatorului a aparut un mesaj in care scria ca versiunea nu este cu licenta.Prin restartare a disparut acest inconvenient.Banuiesc ca in cazul cand apare acel mesaj,el nu mai lucreaza,calculatorul fiind neprotejat.E vital pentru mine, ca de regula eu pornesc calculatorul si nu ma pun in fata lui decat peste o durata de timp,timp in care....poate aparea  :drac: !!!!

Edited by adisz, 15 September 2010 - 11:31.


#7
vasile1964

vasile1964

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 29.05.2011
de curind am achizitionat bitdefender internet secutity 2011 si am urmatoarea problema ,pe un laptop fujitsu siemens cu 0,99 mb/ram si 1,60 ghz avind os windows xp cu sp3,in momentul pornirii sistemului in task manager am aproximativ 420 mb la pf usage dar dupa aproximativ 15 minute aceasta valoare se duce la 640 mb,mentionez ca inainte aveam Avast si aceasta valoare statea la 350 mb tot timpul ,nu stiu care este problema,trebuie sa schimb antivirusul.

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Aia e memoria virtuala necesara pentru aplicatii.

#9
Thorp

Thorp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,143
  • Înscris: 22.08.2006
Am o problema cu Bitdefender Internet Security. Pana in luna mai am folosit KIS, de aceea nu sunt foarte familiarizat cu Bitdefenderul.
De fiecare data cand incerc sa fac un stick USB bootabil cu Universal Usb Installer sau Unebootin, primesc un mesaj de eroare cum ca stick-ul nu va fi bootabil.
Acum am incercat sa fac un Gparted live USB, saptamana trecuta am fost nevoit sa dezinstalez BIS ca sa fac un USB live cu Ubuntu11.04. Problema apare intotdeauna cand syslinux-nu-stiu-cum incearca sa scrie bootloader-ul pe stick.

Aveti idee cum pot opri temporar Bitdefenderul ?

#10
asasinuxp

asasinuxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,387
  • Înscris: 23.08.2010
Click dreapta pe iconita din tray,si activezi profilul de gaming,sau tot prin click dreapta pe acea iconita,imbli in setari,si dezactivezi componenta antivirus.

Edited by asasinuxp, 14 June 2011 - 20:41.


#11
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Stai un pic. Ti-a detectat ceva BitDefender pe stick ? De ce sa-l opresti ?

#12
Thorp

Thorp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,143
  • Înscris: 22.08.2006

View Postasasinuxp, on 14th June 2011, 21:40, said:

Click dreapta pe iconita din tray,si activezi profilul de gaming,sau tot prin click dreapta pe acea iconita,imbli in setari,si dezactivezi componenta antivirus.

Cu click dreapta am dezactivat absolut tot dar degeaba, tot mai ramane un modul functional in Windows.

View Postcrysty2k5, on 14th June 2011, 22:09, said:

Stai un pic. Ti-a detectat ceva BitDefender pe stick ? De ce sa-l opresti ?

Bitdefender nu mi-a detectat nimic. Eu am remercat ca daca dezinstalez BIS-ul, pot sa fac stick-ul respectiv fara probleme. Ma gandeam ca pot sa fac chestia asta fara sa-l dezinstalez ci doar sa-l opresc.
Mentionez ca am inceput sa folosec diferite distributii de Ubuntu pe 24 martie cand mi-am comandat un HTPC Xtreamer ULtra. Pe vremea aia foloseam KIS. Nu am avut niciun fel de probleme.
Atat Universal Usb Installer cat si Unebootin sunt descarcate inca din aprile. Tot in aprilie au fost descarcate si Gparted.iso si Ubuntu.iso. E putin probabil sa se fi infectat intre timp. Chiar daca ar fi asa, tot ar fi o problema. Am folosit KIS trei ani si am intalnit virusi doar in articolele din revistele de calculatoare (ma rog, revista, se pare ca in Ro a ramas doar una!).
Chiar si saptamana trecuta, dupa ce am facut un USB bootabil dezinstaland Bitdefender, am facut un alt USB bootabil cu Linux Mint dupa ce am reinstalat Bd-ul, chiar in aceeasi zi. Atunci Bitdefender m-a intrebat daca las programul respectiv sa faca nu-stiu-ce.
Astazi am incercat acelasi lucru, dar nu m-a mai intrebat nimic. Pur si simplu Bd opreste programelul respectiv sa-si faca treaba. Mentionez ca este o banuiala a mea ca face asta. Altfel nu-mi imaginez de ce dupa ce dezinstalez Bd-ul pot face stick-ul ala fara probleme.

#13
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Adauga acele programe cu care faci tu operatiile la excluderi in AVC:

http://www.bitdefend...us-Control.html

#14
Thorp

Thorp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,143
  • Înscris: 22.08.2006
Am gasit o smecherie care rezolva momentan problema.
Am descarcat o alta versiune de Universal Usb Installer. Fiind o aplicatie noua, Bitdefender ma intreaba daca-i permit actiunile. Desi am bifat sa retina permisiunea pentru aceasta aplicatie, sigur nu o va face si va retine ce vrea el. Macar apuc sa-mi fac stick-ul cu Gparted.
De exemplu, cand gaseste reteaua wireless din casa, ma intreaba ce fel de retea este. Desi bifez sa retina chestia asta, ma intreaba acelasi lucru de fiecare data cand pornesc calculatorul.

#15
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Adauga alea in AVC si nu o sa mai ai probleme.

Ai versiunea in engleza sau in romana de BD ?

#16
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 07.03.2010
Primul loc pe ultimele trei luni in testele AV. Congrats!!!

http://www.av-test.o...e...esc&lang=en

#17
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,220
  • Înscris: 08.12.2006

View Postqlimax1975, on 20th July 2011, 23:41, said:

Primul loc pe ultimele trei luni in testele AV. Congrats!!!

http://www.av-test.o...e...esc&lang=en
Hai ma..AVG-ul a iesit pe locul 2...nu pot sa cred. Am senzatia ca e o petarda de clasament, s-au prostit si astia de la AV Test

#18
Florin_d_1300

Florin_d_1300

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 06.04.2007
Nu s-a clasat AVG pe 2. Ala nu e clasamentul. Daca te uiti atent la punctaje, Kaspersky e pe 2.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate