Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...
 Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 Dalți gravare lemn

Didgeridoo

Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...
 Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo

comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...
 

Despre Storcator de fructe

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
2176 replies to this topic

#2107
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Salut,

fmm,

Eu am acel oursson și sunt mulțumit de el ...
hurom este și el marcă bună!

Ce diferențe văd eu :

- oursson are gura de alimentare mai mare ( nu trebuie să mărunțesti fructele/ legumele ca la hurom )
- oursson are putere mai mare
- oursson are preț mai mic
- hurom are și acea sită pentru smoothie

Acum ... eu zic că dacă nu te vei ”omorî” să faci zilnic sucuri sau în cantități mari ... poți merge și pe o variantă mai ieftină ...
Am și un Myria care a costat sub 300 lei și face cam aceeași treabă cu oursson ul ...
Mici diferențe sesizabile la o analiză mai atentă ...( de ex. ceva mai puțin suc de la Myria, ceva de genul 105 ml O. vs 100 ml M. )
Myria nu prea se împacă cu ierburile, deci dacă vrei suc din ierburi ...alege altceva )
Cam atât pot să zic ...
Sper că am fost de ajutor ..

Stimă!

Edited by quarelin, 18 January 2018 - 10:09.


#2108
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Quarelin, tu ce model de Oursson ai? Vad ca-s doua modele, un 7002 si un 6001. Din ce vad, comparandu-le, singura diferenta intre ele este materialul din care e facut melcul si vasul. Ar mai fi ceva?

#2109
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Salut,

Il am pe cel din link ul dat mai sus de colegul ffm ...
Si eu ma intrebam care ar fi diferenta dintre cele 2 ...
Cãci o diferențã trebuie sã fie deoarece este diferențã de pret intre ele ...

Stima!

#2110
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Acum e la reducere si costa 729 si nu stiu daca e un pret bun. L-ai vazut si la pret mai mic, merita sa astept o oferta mai buna?

#2111
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Cam atât am dat și eu pe el ...
Sincer nu știu dacă va fi o ofertă mai bună ...
Depinde cât ești de presat de timp/ nevoie ...
( îl găsisem aici mai ieftin dar nu- l mai au acum ... https://www.carrefou...jm7002-41501790 sau mai găsisem  : https://m.emag.ro/st...l/pd/D9WZTDBBM/ dar nu știu nimic despre acest producător ...)

Stimă!

Edited by quarelin, 19 January 2018 - 19:59.


#2112
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Merci, il comandasem deja :).

Nu stiu daca mai tineti mine problema mea cu Kuvingsul care se bloca? M-a sunat Emag ca mi-a returnat banii. Se blocase pentru a 5a oara si le-am scris ca m-am saturat sa-l tot trimit in service si ca vreau fie sa-mi returneze banii fie sa mi-l inlocuiasca. Au trimis curier, l-au luat si l-au trimis ei in service la Depanero. Si fara nici o problema si fara intrebari suplimentare, am avut surpriza ca mi-au acceptat returul. Sincer va spun ca nu-mi faceam sperante prea mari, dupa cat de scarbosi au fost cei din service-ul autorizat. Acum imi pare rau ca m-am chinuit atatea luni, ar fi trebuit sa scriu la Emag mai demult.

Asa ca am comandat un Oursson, Doamne ajuta sa fie bine!

#2113
ffm

ffm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 859
  • Înscris: 23.01.2015
Oursson este in carrefour la 600 lei. Eu ma uit acum dupa Hurom HE pentru ca Oursson mi se pare destul de maricel si vreau un aparat cat mai compact.
https://m.emag.ro/st...r/pd/D768Q3BBM/

#2114
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Am primit Ourssonul si l-am folosit azi pentru prima data. Nu pot sa ma abtin sa-l compar cu Kuvings, dar e nedreapta comparatia pentru Oursson. In fine, sper sa ma obisnuiesc. Cea mai importanta observatie dpdv-ul meu este ca sucul e mult mai gros. E mai spre smoothie, asa :)

Am mai observat ca desi are gura de alimentare larga, are inauntrul ei un soi de lama care te impiedica sa bagi inauntru bucati mai mari, cum ar fi un mar intreg. Exact ca si la Kuvings. Nu inteleg rationamentul.

#2115
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Salut,

zumo - să- l stăpânești sănătos!

Eu cred că explicația pentru acea lamă ar fi ... protecția contra forțării motorului ( un măr întreg presupune un efort inițial mai mare decât o bucată de măr )

Un sistem inovativ am văzut acum pe un myria ...(probabil și la altele ..dar pe acesta am văzut eu ...) https://altex.ro/sto...28rd-200w-rosu/
Oricum, interesant acest storcător ...

Ca să revenim ...  
Poți face liniștit comparații între cele 2 storcătoare...
Eu cred că ar fi benefică comparația, mai ales pentru cei ce doresc să achiziționeze un storcător ...
Comparația ai făcut- o cu aceleași fructe/ legume ? (adică din același lot ?)
Că asta contează foarte mult ...( un măr mai ... vechi scoate mai gros sucul decât unul proaspăt, aceeași diferență apare și între soiuri diferite )
Eu unul chiar sunt curios ...

Stimă!

Edited by quarelin, 23 January 2018 - 19:30.


#2116
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Quarelin, stiu ca pot face comparatii intre Kuvings si Oursson, dar n-are rost. Randul trecut am strecurat sucul Ourssonului prin strecuratoarea de la Kuvings, care s-a umplut cu pulpa pana sus. Azi am strecurat printr-o strecuratoare obisnuita de bucatarie, si a fost mai bine. Intr-o zi voi uita cat de misto putea fi Kuvings (cand functiona), si totul va fi la fel ca inainte :)). Putina melodrama pe forumul de storcatoare nu strica :).

Legumele folosite la Oursson sunt de acelasi fel cu ce foloseam la Kuvings, da. Nu din acelasi lot, ca au trecut vreo 2-3 saptamani pana am reluat storsul.

#2117
gaina0622

gaina0622

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 01.05.2008
Acum trei ani am achiziționat un Sana Omega 707 orizontal. În acea perioadă oferta de produse era cam săracă pentru piața românească. Exista Hurom, Omega și Green Star. Primul lucru pe care trebuia să îl lămuresc era tipul de strocător pe care îl doream - veritical sau orizontal. După ce am pierdut zile întregi uitându-mă la diverse recenzii (în special pe canulul youtube al discontjuicer.com) am ales un strocător orizonatal. De ce? Pentru că opinia generală era în sensul că strocătoarele orizontale nu au probleme la stoarcerea rădăcinoaselor sau a ierburilor. Mai precis, eu am ales să nu mi se blocheze aparatul atunci când stroc ceva (orice). Strocătoarele verticale au o problemă cu legumele mai fibroase (morcovi, țelină apio) și se blochează destul de des dacă nu îți pregătești materialul în prealabil (de ex. morcovii tăiați în bucăți mai mici). În schimb, din tot ce am citit până acum, strocătoarele veritcale au un randmanet mai bun decât cele orizontale în ceea ce privește fructele. Am observat că multe persoane își pun întrebarea de ce sunt așa scumpe storcătoarele marca Hirom, Omega, Kuvings, Slowstar etc. față de brandurile larg cunoscute (Bosch, Philips etc.). Pentru a răspunde la această întrebare ar trebui analizate materialele din care sunt confecționate piesele aparatelor. De ex. pentru storcătoarele mai scumpe înțeleg că materialele din care este compus mecanismul de stoarcere sunt realizate dintr-un plastic special (ceva material utilizat în medicină). Poate că aici ar fi o diferență. Apoi, când primești o garanție de 10 ani pentru un produs (din păcate doar pentru motor, la părțile componente fiind de 2-3 ani) parcă ți se crează impresia că produsul chiar e unul de calitate. Îmi e greu să cred că Bosch sau Philips oferă termene de garanie așa mari, cel mai probabil fiind asigurată perioada standard de 2 ani. Eu m-am cam săturat de mastodonții ăștia care product toate felurile de electrocasnice. Hurom e firma care practic a inventat strocătorul vertical prin presare la rece și care acum e produs și de Bosch, Philips, Tefal etc. Hurom, Omega, Kuvings produc doar echipamente specifice unui domeniu restrâns și nu orice tip de aparat. Prin urmare, mărcile astea se concentrează și pe dezvoltare, nu doar pe vânzare. Acum fiecare face după cum crede. Ceea ce vă pot confirma după 3 ani de utilizare destul de intensă e că aparatul meu nu a întâmpinat nicio problemă cu excepția unui defect de fabricație ale cărui efecte negative am învățat să le evit printr-o utilizare mai atentă. Referitor la faptul că și storcătoarele cu presare la rece scot câteodată piure și nu suc, în orice recenzie se menționează că nu trebuie stoarse fructe/legume moi. De ex. eu storc doar mere granny smith și nu mi-a iești piure veodată.

#2118
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Salut!

Să- l folosești sănătos mulți ani de acum încolo!
Problema - după părerea mea - este că acest aparat ( de firmă ) NU ar fi trebuit să aibă acel defect din fabricație ...
Eu știu că se mai întâmplă să fie și cu defecte, dar întrebarea este : ” CE caută la vânzare?!?” NU au auzit de CTC ?
Un producător cu renume ( care face doar storcătoare) NU are voie să scoată la raft un produs cu defect! PUNCT!
Păi atunci cum se mai face deosebirea între un biet storcător de 280 lei și acest storcător de ...firmă?!?
Eu, unul, dacă aș fi observat acel defect din fabricație aș fi făcut retur! Nu se poate așa! Dai o căruță de bani pentru un produs cu defect?
Bine măcar că te folosești de el cu brio!

Stimă!

#2119
Croconelu

Croconelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 02.10.2005
https://www.emag.ro/...rch-Action=view

https://www.emag.ro/...rch-Action=view

https://www.emag.ro/...rch-Action=view

va rog mult, din experienta dvs. care din cele 3 produse le recomandati ? utilizare in casa, 2/3 ori pe zi 2/3 persoane. ma intereseaza in special pentru portocale/citrice.
multumesc mult !

#2120
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,805
  • Înscris: 10.12.2006
Kuvings e mai profi.

#2121
quarelin

quarelin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 06.04.2015
Salut

Oursson ul este mai ieftin la Altex ( 750 lei ).
Daca trebuie sa cumperi musai de la eMAG, as merge tot pe kuvings, dupa sfatul colegului Mizu.

Stima!

#2122
Croconelu

Croconelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 02.10.2005
https://www.emag.ro/...rch-Action=view

am luat asta... ca sa fie bine sa nu fie rau ! vedem.
multumesc la toti !

#2123
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016
Croconelu, de ce nu ti-ai luat un storcator de citrice, daca il vroiai pentru portocale si citrice? Din experienta mea, storcatoarele de genul asta se descurca bine cu citricele (si cu frunzele, dealtfel) doar daca le alternezi cu alt fruct sau leguma mai consistent(a). Bafta multa cu el, dar pastreaza ambalajul, factura si certificatul de garantie. Iti urez sa n-ai nevoie de ele, dar just in case ;).

#2124
alecsutzu4u

alecsutzu4u

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 30.04.2006
Apropo de garantie, ieri a murit motorul storcatorului luat de la Lidl in iunie 2016. Am mers cu bonul fiscal la magazin si am primit banii inapoi fara niciun comentariu.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate