Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Food photography
Last Updated: Jan 17 2017 21:07, Started by
Tudor_DX
, Sep 02 2010 12:43
·
0
#19
Posted 06 September 2010 - 10:08
esti sigur ca nu balansul de alb e problema...si totusi..ce inseamna balansul de alb?
|
#20
Posted 06 September 2010 - 10:15
Eu zic ca in urma acestui reglaj, lumina din fotografie trebuie sa fie cat mai apropiata de cea reala, in cazul meu asa este.
|
#21
Posted 06 September 2010 - 20:07
#23
Posted 07 September 2010 - 10:54
bine-nteles. doar nu postam pozele altora. poti intra pe blogul prietenei mele http://anita-albu.blogspot.com/
|
#24
Posted 07 September 2010 - 12:13
Alxdava, on 7th September 2010, 11:54, said: bine-nteles. doar nu postam pozele altora. poti intra pe blogul prietenei mele http://anita-albu.blogspot.com/ Hehe, ai fi surprinsa cat de multi o fac. Imi place compozitia la prima (mai putin lingura), dar eu o vedeam mai luminoasa. A doua mi se pare banala ca si fotografie, plus ca balansul de alb pare virat spre galben. Tragi doar cu lumina ambientala? Attached FilesEdited by Tudor_DX, 07 September 2010 - 12:22. |
#25
Posted 08 September 2010 - 20:38
Pun si eu cateva, calitatea lasa de dorit, le-am facut cu o compacta, dar nu dau vina pe camera, cand am facut pozele astea eram mai incepatoare decat acum, scuzati watermarkul.
Edited by caramell, 09 September 2010 - 08:26.
|
#27
Posted 08 September 2010 - 21:50
Calitatea e una din probleme, chiar neimportanta in acest caz. Lumina total nepotrivita si compozitia sunt cele mai mari probleme ale fotografiilor tale. Incearca sa citesti cate ceva despre compozitie si fa o comparatie cu ce vezi prin revistele de specialitate (gen Good Food, Saveur, etc).
|
#28
Posted 08 September 2010 - 22:07
tim2003, on 8th September 2010, 21:46, said: A 3-a, cu inghetata, n-as fi postat-o. Nu e inghetata, e panna cotta cu sos de caramel. bogdancristiann, on 8th September 2010, 21:50, said: Calitatea e una din probleme, chiar neimportanta in acest caz. Lumina total nepotrivita si compozitia sunt cele mai mari probleme ale fotografiilor tale. Incearca sa citesti cate ceva despre compozitie si fa o comparatie cu ce vezi prin revistele de specialitate (gen Good Food, Saveur, etc). Mersi, am inteles, o sa caut. |
|
#29
Posted 09 September 2010 - 08:24
Betina (si alti membri), pozele se incarca direct pe forum, si nu cu link-uri catre alte site-uri.
Aceasta in primul rand pentru a respecta Regulamentul ariei foto. In plus, fie-ti-va mila de cei care incearca sa tina cat de cat un regim alimentar! Cum sa mai rezisti cand imediat ce deschizi acest topic vezi atatea delicatese pe tot ecranul? |
#32
Posted 09 September 2010 - 19:25
Mult mai bine din punct de vedere al luminii. Incearca sa citesti despre regula celor doua treimi, subiectul nu trebuie centrat. As fi incercat o difragma ceva mai mare, pentru a obitine ceva mai mult din subiect focalizat. Oricum, mult mai bine decat fotografiile anterioare.
Edited by bogdancristiann, 09 September 2010 - 19:25. |
#33
Posted 09 September 2010 - 20:01
bogdancristiann, on 9th September 2010, 20:25, said: Mult mai bine din punct de vedere al luminii. Incearca sa citesti despre regula celor doua treimi, subiectul nu trebuie centrat. As fi incercat o difragma ceva mai mare, pentru a obitine ceva mai mult din subiect focalizat. Oricum, mult mai bine decat fotografiile anterioare. Invat repede, mai ales daca e cine sa imi explice concret unde gresesc |
|
#34
Posted 11 September 2010 - 19:57
Mie nu mi se pare ca e buna lumina . E foarte dura si aiurea ... multe umbre . Incearca sa pui hartia alba ( banuiesc ca asta ai folosit) pe o masa de sticla si o lumina dedesubt . Astfel vei ramane fara umbre .
|
#36
Posted 14 September 2010 - 11:07
Frumos, frumos! Oare descrierea pozelor se poate? Sau nu-și are rostul pe aria asta, sã mã duc pe gastronomicus?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users