Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3

Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...
 Motivare hotarare

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 

Isus este Dumnezeu?

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
2603 replies to this topic

#1
aduntu

aduntu

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 66
 • Înscris: 23.11.2008
Isus este Dumnezeu – Ce spune Biblia despre divinitatea lui Isus?
Spune Biblia - cea mai timpurie si credibila sursa istorica, ca Isus este Dumnezeu? Ce ne spune ea despre Isus si identitatea Lui?

Haideti sa privim pe scurt la cateva din multele pasaje care raspund clar si consecvent la aceasta intrebare, chiar pe paginile Scripturii. Vom incepe mergand inapoi cu 700 de ani inainte de viata lui Cristos, la cartea Isaia din Vechiul Testament.

Isus este Dumnezeu – Profetii

    * Mesia divin prezis in Vechiul Testament
      Isaia 7:14: “De aceea, Domnul Insusi va va da un semn: Iata, fecioara va ramanea insarcinata, va naste un fiu, si-i va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi)”1

      “Emanuel” literalmente inseamna: “Dumnezeu este cu noi.” Vezi de asemenea Matei 1:23; Isus era “Dumnezeu este cu noi.”

    * Acest Mesia se va naste ca un om, insa va avea o natura mult mai inaltata

      Isaiah 9:6: “Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.”

      Aceasta era o afirmatie radicala venita de la un profet iudeu monoteist – in special, numind o fiinta umana “Dumnezeu tare”; insa una, pe care Dumnezeu a implinit-o secole mai tarziu in Cristos.

Isus este Dumnezeu – Lucrarea Lui pe pamant
  
     * Isus a acceptat inchinarea ucenicilor Sai
        În Apocalipsa, un înger l-a învățat pe apostolul Ioan să se închine numai lui Dumnezeu (Apocalipsa 19:10). În mai multe locuri din Scriptură Iisus primește închinare (Matei 2:11; 14:33; 28:9,17; Luca 24:52; Ioan 9:38). El nu a interzis niciodată oamenilor să I se închine. Dacă Iisus nu ar fi fost Dumnezeu, El le-ar fi spus oamenilor să nu I se închine, după cum a făcut îngerul din Apocalipsa. Există și multe alte versete și pasaje din Scriptură care argumentează dumnezeirea lui Iisus.
    
      Matei 14:32-33: “Si dupa ce au intrat in corabie, a stat vantul. Cei ce erau in corabie au venit de s-au inchinat inaintea lui Isus, si I-au zis: ‘Cu adevarat Tu esti Fiul lui Dumnezeu.’”

      In cultura evreiasca inchinarea era adusa doar Dumnezeului adevarat; actiunile ucenicilor arata ca ei au recunoscut ca Isus este o fiinta divina. Iar Isus nu-i corecteaza, nici nu le spune: “Nu intelegeti ca sunt doar un profet muritor? Opriti-va sa va inchinati Mie!” Mai degraba, El a primit inchinarea lor, stiind ca intr-adevar este Dumnezeu in trup uman.

      * Pretentia lui Isus despre El Insusi

      Ioan 8:58-59: “Isus le-a zis : ‘Adevarat, adevarat, va spun ca, mai inainte ca sa se nasca Avraam, sunt Eu.’ La auzul acestor vorbe, au luat pietre ca sa arunce in El. Dar Isus S-a ascuns, si a iesit din Templu, trecand prin mijlocul lor.”

      Aceasta este o pretentie dubla a lui Isus: mai intai, ca El a existat inainte de nasterea Sa pe pamant, ca era realmente (ca Dumnezeu) inainte de Avraam; a doua, ca titlul Sau este “Eu sunt” – acelasi nume pe care l-a folosit Dumnezeu Iehova in Exod 3:14. Ascultatorii Lui din nou au retinut si au luat pietrele in maini ca sa-L omoare!

    * O alta pretentie de divinitate a lui Isus Ioan 10:30-33: “Eu si Tatal una suntem. Atunci Iudeii iarasi au luat pietre ca sa-L ucida. Isus le-a zis: ‘V-am aratat multe lucrari bune, care vin de la Tatal Meu; pentru care din aceste lucruri aruncati cu pietre in Mine?’ Iudeii I-au raspuns: ‘Nu pentru o lucrare buna aruncam noi cu pietre in Tine, ci pentru o hula, si pentru ca Tu, care esti un om, Te faci Dumnezeu.”

      Nu putea fi mai clar decat atat: ascultatorii cu o educatie inalta au inteles pretentia lui Isus de divinitate. Ei aveau doar doua posibilitati: sa se smereasca si sa cada inaintea Lui asa cum au facut-o mai devreme magii si ucenicii, ori sa respinga pretentia Lui si sa-L judece pentru blasfemie. Din nefericire, ei au ales a doua optiune. Insa, observati ca Isus nu a raspuns acuzatiei lor, pentru ca era corect. El intr-adevar pretindea ca este Dumnezeu!

      *Faptele Apostolilor 20:28 ne spun: "...păstoriți Biserica Domnului, pe care a câștigat-o cu însuși sângele Său." Cine a câștigat Biserica cu sângele Său? Iisus Hristos. Dar Faptele Apostolilor 20:28 declară că Dumnezeu a câștigat Biserica cu sângele Său. Prin urmare, Iisus este Dumnezeu!

      *În Evrei 1:8, Tatăl declară despre Iisus: "pe când Fiului I-a zis: "Scaunul Tău de domnie, Dumnezeule, este în veci de veci; toiagul
domniei Tale este un toiag de dreptate."

      *Raspunsul lui Toma lui Isus cel inviat.
      Ioan 20:27-29: “Apoi a zis lui Toma: ‘Adu-ti degetul incoace, si uita-te la mainile Mele; si adu-ti mana, si pune-o in coasta Mea; si nu fii necredincios, ci credincios.’ Drept raspuns, Toma I-a zis: ‘Domnul Meu si Dumnezeul Meu!.’ “Tomo’ i-a zis Isus, ‘pentru ca M-ai vazut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au vazut si au crezut’"

      Acest ucenic a inteles, datorita invierii Sale, cine este de fapt Isus – s-a inchinat smerit inaintea Lui si a declarat adevarata Lui identitate: “Domnul meu si Dumnezeul meu!” Isus nu doar a acceptat declaratia lui, dar a si binecuvantat pe toti ucenicii – si pe noi toti astazi – care ajungem la aceeasi intelegere si acelasi loc de inchinare smerita.

    * Lui Isus se va inchina orice faptura in cer
      Apocalipsa 5:13-14: “Si pe toate fapturile, care sunt in cer, pe pamant, sub pamant, pe mare, si tot ce se afla in aceste locuri, le-am auzit zicand: ‘A Celui ce sade pe scaunul de domnie, si a Mielului sa fie lauda, cinstea, slava si stapanirea in vecii vecilor!’ Si cele patru fapturi vii ziceau: ‘Amin!’. Si cei douazeci si patru de batrani s-au aruncat cu fata la pamant, si s-au inchinat Celui ce este viu in vecii vecilor.”

      Ultima carte din Biblie arata in mod profetic spre timpul cand fiecare faptura umana va sti si va recunoaste ca Isus, “Mielul lui Dumnezeu, care ridica pacatul lumii” (Ioan 1:29) este de asemenea Dumnezeu, pe care trebuie sa-L laudam, sa-L onoram si sa ne inchinam Lui – si cu siguranta nu un simplu mort a carui identitate trebuia sa fie promovata de un imperator roman sute de ani dupa ce El a umblat pe planeta aceasta.

Isus este Dumnezeu – De ce lucrul acesta conteaza atat de mult
Insusi Isus si ucenicii Lui au facut adevarul foarte clar, dupa cum am vazut in paginile primelor scrieri, despre cine era si este El – si cat de imperativ este sa intelegem si sa imbratisam acest adevar. Uita-te la cuvintele Lui clare despre importanta vitala a identitatii Sale.

      “Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii...”

      “… caci Eu stiu de unde am venit si unde Ma duc, dar voi nu stiti nici de unde vin, nici unde ma duc… Voi nu ma cunoasteti nici pe Mine, nici pe Tatal Meu... V-am spus ca veti muri in pacatele voastre; caci, daca nu credeti ca Eu sunt, veti muri in pacatele voastre... ”

      “… pe cand vorbea Isus astfel, multimi au crezut in El. Si a zis iudeilor, care crezusera in El: “Daca ramaneti in cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi”


#2
iDorin

iDorin

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,327
 • Înscris: 28.06.2010
Adună-te nene ! În România nea Zeus de la Cotroceni este Dumnezeu !...  :smoke:

#3
Salilik

Salilik

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 469
 • Înscris: 11.01.2009
Defapt este Iisus si fa mare atentie pentru ca "Isus" inseamna magar :)

DIn cate imi aduc aminte de la religie este vorba de sfanta treime Dumnezeu tatal Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul sfant! Cam atat stiu eu ca in rest nici eu nu's prea mers la biserica :D

 iDorin, on 28th August 2010, 14:17, said:

Adună-te nene ! În România nea Zeus de la Cotroceni este Dumnezeu !...  :smoke:
CIneva sa-i dea ban pe Spam lu asta :D

#4
B_M

B_M

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 127
 • Înscris: 12.01.2008
Am adăugat și în alt thread imaginea, dar cred că merge și aici. click me. Imaginea spune totul :D

#5
aduntu

aduntu

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 66
 • Înscris: 23.11.2008

 Salilik, on 28th August 2010, 13:22, said:

DIn cate imi aduc aminte de la religie este vorba de sfanta treime Dumnezeu tatal Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul sfant! Cam atat stiu eu ca in rest nici eu nu's prea mers la biserica :D

Daca vrei sa cunosti mai mult citeste Biblia , incepe cu Noul Testament. Caci Vechiul Testament este mai bine inteles daca ai citit deja Noul Testament.

Edited by aduntu, 28 August 2010 - 15:00.


#6
Metallman

Metallman

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,608
 • Înscris: 29.07.2006
Marcu 13:32 Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Iisus = Dumnezeu = Duhul Sfant = atotstiutor.
Sau nu!

Edited by Metallman, 28 August 2010 - 15:01.


#7
iDorin

iDorin

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,327
 • Înscris: 28.06.2010

 Salilik, on 28th August 2010, 14:22, said:

CIneva sa-i dea ban pe Spam lu asta :D
Păi nu este așa ?  :coolspeak:

#8
Metallman

Metallman

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,608
 • Înscris: 29.07.2006

 iDorin, on 28th August 2010, 19:23, said:

Păi nu este așa ?  :coolspeak:
Spre deosebire de altii, "iDorin" gandeste si nu papagaliceste ce-i spun altii.
Omul nu are nevoie sa-i noteze cineva pe hartie cum sa gandeasca si sa se comporte.

Si in ciuda faptului ca nu-i da nimeni instructiuni pe hartie, nu omoara, nu fura si nici nu talhareste.
Tu chiar ai nevoie ca cineva sa-ti noteze chestiile astea pe hartie pentru a nu le face?
Ai o parere "buna" despre tine.

Edited by Metallman, 29 August 2010 - 20:31.


#9
husand

husand

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,437
 • Înscris: 09.09.2009

 Salilik, on 28th August 2010, 14:22, said:

Defapt este Iisus si fa mare atentie pentru ca "Isus" inseamna magar :)

DIn cate imi aduc aminte de la religie...


Ar fi mai bine sa citesti scriptura.

Isus Hristos =Ἰησοῦ Χριστοῦ     Un singur I

Ce te invata povestitorii este fals.

Edited by husand, 30 August 2010 - 11:33.


#10
zexelica

zexelica

  Nebisericos relaxat

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 36,859
 • Înscris: 30.01.2007

 Metallman, on 28th August 2010, 16:00, said:

Marcu 13:32 Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Iisus = Dumnezeu = Duhul Sfant = atotstiutor.
Sau nu!
Tocmai, de aceea "fiul" nu are cum sa fie Hristos.
Mai avem exemple in care trebuie cautat raspunsul in restul Scripturii pt a se obtine concluzia corecta.

Luca 2

1În vremea aceea a ieșit o poruncă de la Cezar August să se înscrie toată lumea.

Toata lumea, daca este luat fara a se citi restul Scripturii, ne face sa concluzionam ca s-a inscrist si Australia, China, America, Brazilia, etc....

1 Corinteni 15

22Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos;

Pai.....daca "toti" sunt TOTI OAMENII am inchis Scriptura!!!!! Insa, daca vedem restul Scripturii, observam ca sunt DOUA CATEGORII: toti oamenii si toti cei cu pacatele platite.

Cam asa ar trebui sa faca teologii lu' peste si cu versul cu "fiul".

#11
husand

husand

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,437
 • Înscris: 09.09.2009

 zexelica, on 5th September 2010, 12:13, said:

Tocmai, de aceea "fiul" nu are cum sa fie Hristos.
Mai avem exemple in care trebuie cautat raspunsul in restul Scripturii pt a se obtine concluzia corecta.

Luca 2

1În vremea aceea a ieșit o poruncă de la Cezar August să se înscrie toată lumea.

Toata lumea, daca este luat fara a se citi restul Scripturii, ne face sa concluzionam ca s-a inscrist si Australia, China, America, Brazilia, etc....

1 Corinteni 15

22Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos;

Pai.....daca "toti" sunt TOTI OAMENII am inchis Scriptura!!!!! Insa, daca vedem restul Scripturii, observam ca sunt DOUA CATEGORII: toti oamenii si toti cei cu pacatele platite.

Cam asa ar trebui sa faca teologii lu' peste si cu versul cu "fiul".


Augustus stapanea peste imperiu stimabile. Toata lumea din imperiu trebuia sa se inscrie.

Dumnezeu stapaneste in cer .

Cei ce locuesc in ceruri nu cunosc ceasul veniri decat tatal.

Teologi tai prajiti din Family Radio insa stiu ceasul.Evident ei nu sant din cer ,deci cuvant de interdictie pentru ei nu este. Iar tu evident mergi cu ei.

Fapte 1:7  El le-a răspuns: Nu este treaba voastră să știți vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat supt stăpînirea Sa.  
1 Tesaloniceni 5:1  Cît despre vremi și soroace, n-aveți trebuință să vi se scrie, fraților.

Edited by husand, 05 September 2010 - 20:58.


#12
Ben_Gal_1

Ben_Gal_1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,356
 • Înscris: 30.04.2010

Quote

(Salilik @ 28th August 2010, 14:22)
Defapt este Iisus si fa mare atentie pentru ca "Isus" inseamna magar

DIn cate imi aduc aminte de la religie...
Cre' ca profu' de religie era magar.
Cind vezi un tablou in biseica, calaretul este Iisus, sau Isus si magaru' este "hamor".


Quote

zexelica @ 5th September 2010, 12:13)
Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos;
.
Sper sa mor IN pat si sa ma trezesc tot eu la venirea lui Messiah.

 aduntu, on 28th August 2010, 15:59, said:

Daca vrei sa cunosti mai mult citeste Biblia , incepe cu Noul Testament. Caci Vechiul Testament este mai bine inteles daca ai citit deja Noul Testament.
Daca crezi in amindoua iase o intreaga zapaceala. BIBLIA si Testamentul nu seamana.

Isus este Dumnezeu?, Ce spune Biblia despre divinitatea lui Isus?
Unul este Dumnezeu, spune BIBLIA. El este sau Dumnezeu care este inzestrat cu Duh, sau Iisus care este inzestrat cu dumnezeire duhovniceasca.
Pare simplu.

#13
husand

husand

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,437
 • Înscris: 09.09.2009

 zexelica, on 5th September 2010, 12:13, said:

Tocmai, de aceea "fiul" nu are cum sa fie Hristos.
Cam asa ar trebui sa faca teologii lu' peste si cu versul cu "fiul".

Mincinosi si calctori Cuvantului neaga cuvantul lui Dumnezeu:

Pentru ei Mesia nu este fiul lui Dumnezeu pe cand Dumnezeu spune ca este:

Marcu 9:7  și din nor s-a auzit un glas, care zicea: acesta este Fiul Meu prea iubit: de El să ascultați!  

Ce sa asculte de El ca nu le convine aici?

Marcu 13:32  Cît despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.


Daca reusesc sa demonstreze ca Fiul nu este Fiul lui Dumnezeu atunci zic ei ca au liber prin calcule (descoperire proprie) sa dateze ziua veniri lui Hristos.

Ca atare se vor stradui sa demonteze scriptura trecand peste  ce-i scris.

Luca 17:23  Vi se va zice: Iată-L aici, iată-L acolo! Să nu vă duceți, nici să nu-i urmați

Edited by husand, 06 September 2010 - 22:18.


#14
Cristian 2

Cristian 2

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 689
 • Înscris: 26.02.2006

 husand, on 30th August 2010, 12:27, said:

Ar fi mai bine sa citesti scriptura.

Isus Hristos =Ἰησοῦ Χριστοῦ     Un singur I

Ce te invata povestitorii este fals.

Ca sa inteleg bine, tu stii greceste?

Isus Hristos[/b]

Ιησους = Prima litera este ( I), adoua litera ce este ?

Dar daca nu stii, uite aici:

QuoteVezi ca greci au 5 de i

Ι-ι =I-i
Η-η =I-i
Ει-ει =-I-i
Οι-οι =I-i
Υ-υ =I-i

Asa  ca Ιησους= Iisus.  Cam atat pentru ziua de azi , maine vom invata si celelalte litere din alfabetul grecesc.
 Cristian 2, on 14th September 2010, 05:07, said:

Ca sa inteleg bine, tu stii greceste?

Isus Hristos[/b]

Ιησους = Prima litera este ( I), adoua litera ce este ?

Dar daca nu stii, uite aici:
Vezi ca greci au 5 de i

Ι-ι =I-i
Η-η =I-i
Ει-ει =-I-i
Οι-οι =I-i
Υ-υ =I-i

Asa  ca Ιησους= Iisus.  Cam atat pentru ziua de azi , maine vom invata si celelalte litere din alfabetul grecesc.


Imi pare foarte rau dar nu o sa ntelegeti nici o data relatia intre Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul. Si asta pentru ca nu vreti. Fiecare a venit aici cu o invatatura si o tine langa pe a lui de parca ar fi atotstiutorul. Nimeni nu vrea sa invete ceva, toti vor sa-i invete pe alti.
Hai noroc si la mai mare. O sa cautati acul in carul cu fin,  pana veti ajunge un fata Tronului de judecata a Celui ce va judeca drept pe toti oamenii.
Si acolo o sa va dati seama  ce prostie  ati facut, din cauza egoismului, dar o sa fie prea tarziu.

Attached Files#15
husand

husand

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,437
 • Înscris: 09.09.2009
Ἰησοῦ  =  iēsou = Jehoshua Ben_Gal_1, on 6th September 2010, 08:24, said:

Isus este Dumnezeu?, Ce spune Biblia despre divinitatea lui Isus?
Unul este Dumnezeu, spune BIBLIA.


Isaia 8
8:12   Nu numiți uneltire tot ce numește poporul acesta uneltire; și nu vă temeți de ce se teme el, nici nu vă speriați!
  
8:13   Sfințiți însă pe Domnul oștirilor. De El să vă temeți și să vă înfricoșați.

8:14   Și atunci El va fi un locaș sfînt, dar și o piatră de poticnire, o stîncă de păcătuire pentru cele două case ale lui Israel, un laț și o cursă pentru locuitorii Ierusalimului!
    
8:15   Mulți se vor poticni, vor cădea și se vor sfărîma, vor da în laț și vor fi prinși. -

#16
Utanu

Utanu

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 382
 • Înscris: 06.09.2007

 aduntu, on 28th August 2010, 13:52, said:

I se închine, după cum a făcut îngerul din Apocalipsa. Există și multe alte versete și pasaje din Scriptură care argumentează dumnezeirea lui Iisus.
    
      Matei 14:32-33: ?Si dupa ce au intrat in corabie, a stat vantul. Cei ce erau in corabie au venit de s-au inchinat inaintea lui Isus, si I-au zis: ?Cu adevarat Tu esti Fiul lui Dumnezeu.??

Eu cred în ce spune în Biblie : Isus era Fiul lui Dumnezeu.

Marcu 12 :36 Insusi David, fiind insuflat de Duhul Sfant, a zis: "Domnul a zis Domnului meu: "Sezi la dreapta Mea, pana voi pune pe vrajmasii Tai sub picioarele Tale."

Isus este Domn, însă primul apelativ Domnul din verset îl reprezinta pe YHWH, conform Psalmul 101:1. Dumnezeu nu avea cum să vorbească cu el însuși.


Luca 22:41. Apoi S-a departat de ei ca la o aruncatura de piatra, a ingenuncheat si a inceput sa Se roage,

42. zicand: "Tata, daca voiesti, departeaza paharul acesta de la Mine! Totusi faca-se nu voia Mea, ci a Ta."

43. Atunci I s-a aratat un inger din cer, ca sa-L intareasca.


Puteti sesiza o diferență clară între Isus și Tatăl său. Dumnezeu nu are nevoie să fie întărit de îngeri.

Edited by Utanu, 24 September 2010 - 21:33.


#17
overseas

overseas

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 38,193
 • Înscris: 09.01.2007

 Utanu, on 24th September 2010, 22:32, said:

Puteti sesiza o diferență clară între Isus și Tatăl său. Dumnezeu nu are nevoie să fie întărit de îngeri.

Dar Dumnezeu are nevoie de inchinare si de supunerea noastra ? Adica ce, daca oamenii nu i se inchina, Dumnezeu se enerveaza ingrozitor si face atac de cord sau ce ? Stii tu exact de ce anume are nevoie Dumnezeu ?

#18
kruger

kruger

  Guru Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,928
 • Înscris: 04.02.2006

 Utanu, on 24th September 2010, 22:32, said:

Puteti sesiza o diferență clară între Isus și Tatăl său. Dumnezeu nu are nevoie să fie întărit de îngeri.

Domnul Isus era atunci om, "supus acelorasi slabiciuni ca si noi, dar fara pacat".

Ai foarte mare grija, inainte sa spui ca Domnul Isus are nevoie de vreun ajutor, ca ar avea slabiciuni sau ca ar fi mai prejos de Dumnezeu. Acelasi avertisment si pentru creatorul acestui topic.

Nu aveti altceva de lucru, decat va apucati sa va ganditi voi care e  mai puternic din Trinitate? Ganditi-va mai bine la sufletul vostru, sa nu ajungeti in fata scaunului de judecata, iar cand veti fi intrebati de ce nu ati primit pe Domnul Isus ca Mantuitor personal, sa va dati seama ca voi ati fost prea ocupati stabilind ierarhia in Trinitate...adica lucruri pe care nu le puteti intelege

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate