Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Internet prin Satelit

Upload mic...

Angajator privat - obligatie plat...

Sfat achiziție laptop max 30...
 Achizitionarea primului Atv

Ce arbusti/pomi sunt in imagine

DAMEX - Card VISA cu Plan in func...

Jardiniera din OSB
 Problema cuptor Arctic

Cum as putea adormi mai repede se...

Suspendare permis conducere pentr...

Recomandare bormasina (Buget: ~20...
 Masina SH 6000 euro

Glet peste calciu

Facultatea de Agronomie - Agricul...

mobilat sau nemobilat/semimobilat?

Donat organe

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

AmRenascut

AmRenascut

Junior Member

• Grup: Members
Unde te poți înregistra ca donator de organe în cazul în care... o să aibă altcineva mai mare nevoie decât are cadavrul tău?

citronelle

citronelle

Senior Member

• Grup: Senior Members
La noi cred ca inca trebuie sa isi dea familia acordul pentru donarea organelor. Prin strainatate esti considerat automat donator daca n-ai stipulat contrariul cat erai in viata.

risuka

risuka

Gheparduta pufoasa

Stie cineva daca s-a mai schimbat legislatia din tara noastra?
As vrea sa stiu daca ma pot inregistra undeva si sa apara automat daca am vreun accident sau ceva. Nu de alta, dar nu stiu daca familia mea ar avea suficient sange rece in momentele alea si daca si-ar da acordul. In plus, daca tot vreau sa fiu incinerata, nu vad sensul pentru care nu mi-as dona organele, ca n-ar mai fi nici un soc pentru ai me sa mai vada ciopartita sau ceva :)

sfantu.dracu

sfantu.dracu

Guru Member

View Postrisuka, on 29th May 2012, 12:10, said:

Stie cineva daca s-a mai schimbat legislatia din tara noastra?
As vrea sa stiu daca ma pot inregistra undeva si sa apara automat daca am vreun accident sau ceva. Nu de alta, dar nu stiu daca familia mea ar avea suficient sange rece in momentele alea si daca si-ar da acordul. In plus, daca tot vreau sa fiu incinerata, nu vad sensul pentru care nu mi-as dona organele, ca n-ar mai fi nici un soc pentru ai me sa mai vada ciopartita sau ceva :)

Sori mâțo.
http://www.cenusadet...gane-in-romania

Dacă în cazul celor care optează să nu doneze organe lucrurile sunt relativ clare și ușor de realizat, pentru cei care decid să facă acest gest situația este mult îngreunată, adesea ea neputând fi validată în cele din urmă.

Trebe să-ți pui o zgardă cu acordul tău, și s-o porți tătă vremea.

risuka

risuka

Gheparduta pufoasa

View Postsfantu.dracu, on 29th May 2012, 13:35, said:

Dacă în cazul celor care optează să nu doneze organe lucrurile sunt relativ clare și ușor de realizat, pentru cei care decid să facă acest gest situația este mult îngreunată, adesea ea neputând fi validată în cele din urmă.

Trebe să-ți pui o zgardă cu acordul tău, și s-o porți tătă vremea.
Mda, exact cum ma asteptam.
Eh, sper ca pana mor eu sa se modifice si la noi legea :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate