![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Donat organe
Last Updated: Jun 02 2012 17:19, Started by
AmRenascut
, Aug 27 2010 17:05
·
0

Posted 27 August 2010 - 17:05

Unde te poți înregistra ca donator de organe în cazul în care... o să aibă altcineva mai mare nevoie decât are cadavrul tău?
|
Posted 27 August 2010 - 17:23

La noi cred ca inca trebuie sa isi dea familia acordul pentru donarea organelor. Prin strainatate esti considerat automat donator daca n-ai stipulat contrariul cat erai in viata.
|
Posted 29 May 2012 - 12:10

Stie cineva daca s-a mai schimbat legislatia din tara noastra?
As vrea sa stiu daca ma pot inregistra undeva si sa apara automat daca am vreun accident sau ceva. Nu de alta, dar nu stiu daca familia mea ar avea suficient sange rece in momentele alea si daca si-ar da acordul. In plus, daca tot vreau sa fiu incinerata, nu vad sensul pentru care nu mi-as dona organele, ca n-ar mai fi nici un soc pentru ai me sa mai vada ciopartita sau ceva ![]() |
Posted 29 May 2012 - 12:35

Stie cineva daca s-a mai schimbat legislatia din tara noastra? As vrea sa stiu daca ma pot inregistra undeva si sa apara automat daca am vreun accident sau ceva. Nu de alta, dar nu stiu daca familia mea ar avea suficient sange rece in momentele alea si daca si-ar da acordul. In plus, daca tot vreau sa fiu incinerata, nu vad sensul pentru care nu mi-as dona organele, ca n-ar mai fi nici un soc pentru ai me sa mai vada ciopartita sau ceva ![]() Sori mâțo. http://www.cenusadet...gane-in-romania Dacă în cazul celor care optează să nu doneze organe lucrurile sunt relativ clare și ușor de realizat, pentru cei care decid să facă acest gest situația este mult îngreunată, adesea ea neputând fi validată în cele din urmă. Trebe să-ți pui o zgardă cu acordul tău, și s-o porți tătă vremea. |
Posted 02 June 2012 - 17:19

Dacă în cazul celor care optează să nu doneze organe lucrurile sunt relativ clare și ușor de realizat, pentru cei care decid să facă acest gest situația este mult îngreunată, adesea ea neputând fi validată în cele din urmă. Trebe să-ți pui o zgardă cu acordul tău, și s-o porți tătă vremea. Eh, sper ca pana mor eu sa se modifice si la noi legea ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users