![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
O nelamurire
Last Updated: Aug 24 2010 16:10, Started by
andrei382
, Aug 24 2010 11:48
·
0

Posted 24 August 2010 - 11:48

Am vrut sa verific conexiunile la startup pentru ca mi s-a parut ca macina cam greu. Cand sta deschis si nu ruleaza nici un program nu apare nici o conexiune "established" ca am inteles ca atunci e posibil sa fie probleme. Cu toate acestea la startup apar mai multe conexiuni dubioase. Una stiu sigur ca e de la antivirus ca isi face updateul la fiecare startup. E ekrn.exe. Celelalte nu stiu de unde vin. I-am dat de 2 ori netstat odata cu parametrii -ano si odata -abn sa vad ce executabile genereaza conexiunile respective. Nu inteleg de ce la primul svchost.exe(PID 1100) si la cel de mai jos(PID 1192) apare "unknown components". Nu sunt dll-urile acelea din windows? Am oare ceva gandacei prin PC?
Attached FilesEdited by andrei382, 24 August 2010 - 11:49. |
Posted 24 August 2010 - 16:10

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users