![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Hotel Hurghada
Last Updated: Jan 23 2011 20:17, Started by
Vulpitza3007
, Aug 23 2010 15:54
·
0

Posted 23 August 2010 - 15:54

Buna,
Am vrea sa mergem o saptamana in Egipt, Hurghada la hotel LTI Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*. A mai fost cineva la acest hotel ? Puteti sa imi recomandati ceva ? Ne-ar interesa ca hotelul sa aiba si Aqua Park. Multumesc frumos |
Posted 23 August 2010 - 21:05

Vulpitza3007, on 23rd August 2010, 16:54, said: Buna, Am vrea sa mergem o saptamana in Egipt, Hurghada la hotel LTI Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*. A mai fost cineva la acest hotel ? Puteti sa imi recomandati ceva ? Ne-ar interesa ca hotelul sa aiba si Aqua Park. Multumesc frumos Citeste aici.. http://****.ro/hotel...-...ada&id=6083 sau aici.. http://www.tripadvis..._and_Sinai.html Sper sa te ajute ...eu doar am trecut pe langa el Mai multe pe privat .... Edited by adrianv, 23 August 2010 - 21:06. |
Posted 05 September 2010 - 10:06

salut Vulpitza,
merg si eu la acelasi hotel. plec marti (7 sept). poti sa imi spui cum a fost? mersi |
Posted 21 September 2010 - 12:52

Vulpitza3007, on 23rd August 2010, 16:54, said: Buna, Am vrea sa mergem o saptamana in Egipt, Hurghada la hotel LTI Titanic Beach Spa & Aqua Park 5*. A mai fost cineva la acest hotel ? Puteti sa imi recomandati ceva ? Ne-ar interesa ca hotelul sa aiba si Aqua Park. Multumesc frumos Daca ai ajuns pana la urma la acest hotel poti sa-mi spui care sunt impresiile???? Multumiri |
Posted 06 January 2011 - 17:07

A fost cineva la PHARAOH CLUB in Hurghada?Ce ne puteti spune despre el?
|
Posted 06 January 2011 - 17:43

califul, on 6th January 2011, 17:07, said: A fost cineva la PHARAOH CLUB in Hurghada?Ce ne puteti spune despre el? Hotelul supranumit si Santa Maria del Diablo este unul din cele mai jalnice din Hurghada. Mizerie in camera, igrasie, mancare foarte proasta. E izolat si foarte departe de oras (la 1/2 h de mers cu masina) Dar daca dai 300 euro cu tot cu avion cam 130 euro face hotelul 7 nopti. |
Posted 23 January 2011 - 20:07

Buna! m-am hotarat ca anul acesta sa merg in Egipt
![]() Ma ajuta orice informatie concreta de la cineva care a vizitat hurghada. Multumesc! |
Posted 23 January 2011 - 20:17

esmilie, on 23rd January 2011, 20:07, said: Buna! m-am hotarat ca anul acesta sa merg in Egipt ![]() Ma ajuta orice informatie concreta de la cineva care a vizitat hurghada. Multumesc! Depinde care locuri de vizitat e vorba . Fata de statiunile din Sinai e mai facila calatoria spre Luxor . Spre Cairo e cam acelasi lucru ca timp pierdut pe drum . Din Hurghada ies din calcul muntele lui Moise si minastirea Sf Catherina precum si Ierusalim sau Petra Despre hotel pe tripadvisor parerile nu sunt tocmai favorabile http://www.tripadvis..._and_Sinai.html |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users