Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior
 ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...
 Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 

Cum pot ajunge din Lloret Del Mar in Barcelona?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
lizica

lizica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.08.2010
O zi cat mai buna la toata lumea.
In octombrie plecam pt. un sejur de 8 zile in Costa Brava -Lloret Del Mar.
Cateva zile vrem sa le dedicam vizitarii Barcelonei.
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna concret cum pot ajunge mai repede din Lloret Del Mar in Barcelona cu transportul lor adica tren s-au autobuz.Poate stiti si la ce intervale circula. Cam in cat timp ajungem in Barcelona.
As vrea sa mai stiu cat ar costa pt. o zi sau doua daca am lua la Barcelona masina lor supraetajata sa vizitam obiectivele si care culoare [am inteles ca sunt pe culori] este mai bine sa o luam. Ne-am gandit la o astfel de alegere ca sa putem vizita cat mai multe obiective in mai putin timp. Ce credeti, este o alegere buna, s-au se pot vizita in alt mod si ce ne sfatuiti.
Va multumesc anticipat pt. raspuns

#2
mcgregory

mcgregory

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 887
  • Înscris: 10.06.2008

 lizica, on 23rd August 2010, 02:03, said:

O zi cat mai buna la toata lumea.
In octombrie plecam pt. un sejur de 8 zile in Costa Brava -Lloret Del Mar.
Cateva zile vrem sa le dedicam vizitarii Barcelonei.
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna concret cum pot ajunge mai repede din Lloret Del Mar in Barcelona cu transportul lor adica tren s-au autobuz.Poate stiti si la ce intervale circula. Cam in cat timp ajungem in Barcelona.
As vrea sa mai stiu cat ar costa pt. o zi sau doua daca am lua la Barcelona masina lor supraetajata sa vizitam obiectivele si care culoare [am inteles ca sunt pe culori] este mai bine sa o luam. Ne-am gandit la o astfel de alegere ca sa putem vizita cat mai multe obiective in mai putin timp. Ce credeti, este o alegere buna, s-au se pot vizita in alt mod si ce ne sfatuiti.
Va multumesc anticipat pt. raspuns

Cu trenul(Renfe parca se numeste),care circula din 10 in 10 minute!Iti cumperi un card cu 10 calatorii(vreo 27 de euro daca nu-mi joaca memoria feste)si cam intr-o ora esti in metroul din Barcelona!Daca nu sunteti foarte lenesi eu recomand sa faceti turul de oras la pas:in prima zi Rambla,tarmul si fortareata de la MontJuic iar in cea de-a doua Sagrada si parcul ala a lui Gaudi!Obiective turistice sunt o gramada insa eu cred ca cele enumerate mai sus sunt arhisuficiente!
Nu stiu cat costa autobuzele alea dar parerea mea personala e ca nu merita,ce poti vedea dintr-un oras din goana masinii!?

#3
mcgregory

mcgregory

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 887
  • Înscris: 10.06.2008
Mai in detaliu mai jos:

"Va avertizez ca este un post lung, dar foarte folositor pentru cei care vor sa mearga in SPANIA pe Costa Brava (CALELLA) si BARCELONA!
In primul rand vreau sa va spun ca am ales aceasta destinatie fiind in top 5 al destinatiilor europene care merita vizitate ! dupa coasta de azur....
Am avut un concediu de 10 zile , 3 persoane , Calella , Hotel LES PALMERES BEST WEST 4* !
Am plecat pe 10 .08 si ne-am intors aseara , pe 20 .10 !
Am ales sa mergem cu Lufthansa pentru ca aveam bagaj, nu am vrut sa calatorim cu wizz air pentru ca stiam ca are intarzieri, orarul de zbor era mult mai bun pentru ceea ce ne doream noi si modul cum ne planuisem vacanta! Am mers TIMISOARA - MUNCHEN - BARCELONA (BCN AIRPORT) (17 30). De aici am luat aerobusul pana la Piata Catalunia (5.05 euro dus , 8,75 dus intors) ! (Atentie la terminale .... noi am ajuns pe t1 , pe cand low costurile ajung pe t2) ! In jumate de ora , am ajuns la PIATA CATALUNIA ! De acolo am luat RENFE , R1 - BLANES , MACANET.... catre CALELLA vin din 20 in 20 de minute CERCANIAS! Am luat T10 la recomandarea forumistilor 27,3 euro pentru zona 5 unde e calella! A plecat trenul si noi deja eram fascinati de mare , plaja , apus de soare , plin de tineri .... frumos ca in basme! Intr-o ora am ajuns la Calella , de la gara pana la hotel e 1 km (aprox) si cum am mers de la gara .... aproape am vauzt toata zona centrala a calellei .... ! Frumos , nebunie , lume care mergea dintr-o parte in alta , magazine , baruri , cluburi , restaurante , artisti de strada .... tot ce vrei .... INSA FARA HOTI SI CERSETORI (ROMANI) inca nu au ajuns si aici!!
HOTELUL:
E un hotel cum mi-am dorit (100 de camere, deci mic) ,curat , nou , foarte primitor , camera frumoasa , amplasata super era pe colt ... (intrare amaika, strada principala) !!
Mancarea foarte buna ..... bufet suedez dimineata si seara , deci demipensiune , cheneri putin barfitori la adresa turistilor (asta nu mi-a placut) , dar per total nu prea mi-a pasat!
Camera era curatata zilnic, wifi , tvr international....
PLAJA SI MAREA
SUPER ..... AM PRINS O PERIOADA FOARTE FAINA (28 de grade afara , 27 in apa ), apa cam adanca imediat dupa ce intrai !!!!! ATENTIE PENTRU CEI CE NU STIU SA INOATE!!!!!
DOUA PATURI + UMBRELA= 12 euro!

CALELLA ....
O statiune frumoasa , pe gustul meu cel putin , ca un fel de mamaia , dar mai civilizata si mai curata si mai calduroasa..... plin de nemti , rusi si olandezi .... cati italieni , englezi , romani si bineinteles spanioli!!! E o strada principala CARRERA de la EGLESIA ... strada biserici ... e cea mai cunoscuta ... 2 -3 km de magazine , baruri , atmofera de vancata!!!
BARCELONA
Noi ne-am gandit sa facem asa.....
o zi plaja , o zi barcelona si asa am facut....
Prima zi de barcelona .... am dedicat-o Rambla si Bari Gotic. Am mers pe Rambla pana in la port ... apoi pe la MAREMAGNUM ..... apoi ne-am intors la Catredala LA SEU (merita vizitata.... NU RATATI)
Am mers pe Carrera de ANGEL.... unde e primul il corte ingles...... pana la piata Catalunia ... am vizitat IL CORTE INGLES II din Piata Catalunia . Apoi am plecat la CAMP NOU.... intrarea e 19 euro... merita.... se face turul stadionului , muzeu ..... si spre seara ne-am intors la hotel cu trenul!!

A doua zi de barcelona a fost mai mult o dupamiaza si o seara..... am luat pranzul in loc de cina si am plecat la barcelona!! Am ales sa vedem MontJUIC...... am mers paa la Parallele ... de unde am luat funicularul , apoi telefericul pana sus la castel ... de acolo am plecat pe jos pana la stadionul olimpic , pana la OZN (cum spune maicamia , la ANELLE , se vede si din Aeroport...).. apoi la PALATUL SAN JORDI.... si am coborat catre PALATUL DE ARTA CALATALA... aproape de fantani.... care incepeau la 21..... NU 21 30 cum se spune pe forum...... , iarna incep de 20... Un spectacol superb...... ! Singurul pericol e dat de hotii romani care sunt peste tot in zona aia.... mai ales la metrou , DECI MARE ATENTIE!!!! si pe www.tripadvisor.com se plangea un englez ca au vrut sa il fure.... dupa fantani pe 11 seara! DECI ATENTIE sporita!!!
A treia zi de barcelona ... am dedicat-o operelor lui GAUDI ..... Din piata Catalunya ... am plecat pe PASSEIG DE GRACIA, catre PARK GUELL.... am trecut pe langa Casa Batlo si Marul DISCORDIEI...... am vizitat Pedrera ... impresionanta merita..... si intr-un final am ajuns la Park Guell.... prin cartierul Gracia... plin de showuri de strada, unde poti vedea viata barcelonezilor mai saraci! Dupa o panta grea , ajungem la Park Guell.... unde pur si simplu , sufletul pleaca incantat , dupa ce vede arcadele spectaculoase de la NR 10 ... , simbolul parcului , care pentru mine era un CROCODIL:))))) , si multe alte atractii spectaculoase...! La intoarcere reusim sa luam autobuzu 116 pana la statia de metrou Lesseps .... de unde am plecat spre Sagrada Familia! Nu am intrat... am ascultat de voi (plin de schele), am facut turul impresionantei catedrale , vazand cele 2 fete.... si am plecat inapoi la Calella !
Ultima zi am hotarat sa o impartim in 2 .... baietii merg la COSMOCAIXA, fetele raman la SHOPPING!
Am plecat la CosmoCAIXA.... cu L7 ... FGC ... ATTENTIE nu face parte din TMB..... care duce pana la AV de Tibidabo... de acolo pleaca Trambia Blau ... e fain , insa noi am luat autobuzu pana muzeu.....!
Despre muzeu , pot sa va zic ca merita mai mult ca orice altceva in barcelona .... si e doar 2.5 euro.... incredibil de putin..... fata de 11 padrera , 19 nou camp..... si altele .... ! Cel mai tare etaj e -5 , sa petreci cel mai mult timp acolo.... pe cand celelalte etaje sunt mai mult in costructie si pentru expozitii temporale.....!
ne-am intors apoi si noi la cumparaturi..... . Gasesti , tot ce vrei in barcelona , numa bani sa fie si buna dispozitie!
LA intoarcere ... am luat trenul de la gara (Calella - Piata catalunia ), aerobus(piata catalunia - aeroport ), avion (barcelona - munchen - timisoara )!
GATA AM SCRIS DESTUL!!
Per total ..... e un oras care merita vizitat , care te impresioneaza daca stii sa il descoperi!
Gaudi le-a asigurat un viitor inca vreo 200 de ani .... saracilor catalani:))
Vreau sa inchei spunand ca a fost una din cea mai frumoasa vacanta pe care am facut-o , relaxata , fara stres , pentru ca ei sunt mult mai calmi si civilizati ca noi.... cu toate ca sunt latini....
Multumesc membrilor softpedia pentru toate informatiile acordate si de asemenea stau si eu la dispozitia vroasta cu orice intrabare si nelamurire.... si DA MERITA SA MERGETI !! DACA ATI VAZUT PARISUL!"

#4
lizica

lizica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.08.2010

 mcgregory, on 23rd August 2010, 08:50, said:

Cu trenul(Renfe parca se numeste),care circula din 10 in 10 minute!Iti cumperi un card cu 10 calatorii(vreo 27 de euro daca nu-mi joaca memoria feste)si cam intr-o ora esti in metroul din Barcelona!Daca nu sunteti foarte lenesi eu recomand sa faceti turul de oras la pas:in prima zi Rambla,tarmul si fortareata de la MontJuic iar in cea de-a doua Sagrada si parcul ala a lui Gaudi!Obiective turistice sunt o gramada insa eu cred ca cele enumerate mai sus sunt arhisuficiente!
Nu stiu cat costa autobuzele alea dar parerea mea personala e ca nu merita,ce poti vedea dintr-un oras din goana masinii!?


Eu va multumesc pt. raspuns, dar trenul nu ajunge in lloret del Mar de aceea am intrebat. Acolo nu ajunge calea ferata si eu nu stiu daca sunt masini pana la cea mai apropiata statie de tren. daca ma poate ajuta cineva cu o informatie v-as multumii.

#5
gpopovici

gpopovici

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 26.08.2009
da ... te ajut eu..! Am vazut pe un pliant.... care prezenta orarrul de functionare   a trenurilor RENFE ca de la blanes fiecare tren are legatura catre LLORET DE MAR cu un autobus si vice versa! Te rog verifica informatia dar 100 % e adevarata! incerc sa te mai ajut cum pot! Vacanta PLACUTA!
De asemenea, cred ca exista si excursii organizate din LLORET DE MAR pana la BARCELONA , zilnic de catre firme de turism dar pretul e mai mare ... undeva pe la 30 de euro!

Edited by gpopovici, 23 August 2010 - 21:39.


#6
SAdi79

SAdi79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 05.07.2008
Am fost anul trecut in Lloret si pot sa confirm ca exista autobuz din statiune pana la statia de tren. Autobuzul se ia din autogara din Lloret, care e asezata destul de central, si tot din autogara se poate lua si biletul de tren impreuna cu cel de autobuz. Cursele spre si dinspre gara sunt dese si sincronizate cu trenurile ce circula spre Barcelona.

#7
lizica

lizica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.08.2010
Va multumesc pt raspuns.
Imi puteti spune cam cat se face pana in Barcelona ? Ati facut un astfel de drum?
In jurul statiunii ce ar mai merita vizitat.
Va multumesc

#8
gpopovici

gpopovici

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 26.08.2009
In juru de 1 ora si 30 de minute pana in Piata Catalunya. Prietenul care a fost a zis ca e o gradina botanica foarte frumoasa in Blanes.... cum e tot in drum ... poate merita.... altceva nu stiu personal!

#9
SAdi79

SAdi79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 05.07.2008
Noi nu am gasit nimic importat de vizitat in vecinatatea statiunii. Locurile importante de vazut sunt in Barcelona. Si sunt suficient de multe. Pentru o vacanta de 7 zile nici nu apuci sa vezi tot ce e de vazut in Barcelona si sa faci si plaja in Lloret.
Statiunea Lloret e destul de mare, cu multe magazine, terase, restaurante. Exista chiar si un Aquapark. Plaja are un nisip mai grunjos cu bobul ceva mai mare, iar apa devine destul de adanca imediat ce intri.
Pentru mai multe informatii despre statiune poti sa te uiti aici:

http://www.lloretguide.com/

#10
geocosma

geocosma

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 17.05.2007
Ceva informatii despre Lloret mai gasesti si in topicul despre Costa Brava, pe la pagina 6. Poate acolo gasesti si ceva informatii despre transportul catre Barcelona.

#11
andradaelena

andradaelena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 27.08.2010
buna, imi doresc foarte mult sa ajung in barcelona dar nu am si nu o sa am bani in viitorul apropiat. poti sa ma ajuti sa castig un bilet spre barcelona daca imi lasi un vot pe urmatorul link http://cityquiz.viaj...0586928627/show
multumesc

#12
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,078
  • Înscris: 07.07.2006
Din Lloret merita vazuta Tossa de Mar, se merge cu vaporul sau autobuzul.

#13
isoldacleo

isoldacleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.03.2011

 mcgregory, on 23rd August 2010, 09:46, said:

Mai in detaliu mai jos:

"Va avertizez ca este un post lung, dar foarte folositor pentru cei care vor sa mearga in SPANIA pe Costa Brava (CALELLA) si BARCELONA!
In primul rand vreau sa va spun ca am ales aceasta destinatie fiind in top 5 al destinatiilor europene care merita vizitate ! dupa coasta de azur....
Am avut un concediu de 10 zile , 3 persoane , Calella , Hotel LES PALMERES BEST WEST 4* !
Am plecat pe 10 .08 si ne-am intors aseara , pe 20 .10 !
Am ales sa mergem cu Lufthansa pentru ca aveam bagaj, nu am vrut sa calatorim cu wizz air pentru ca stiam ca are intarzieri, orarul de zbor era mult mai bun pentru ceea ce ne doream noi si modul cum ne planuisem vacanta! Am mers TIMISOARA - MUNCHEN - BARCELONA (BCN AIRPORT) (17 30). De aici am luat aerobusul pana la Piata Catalunia (5.05 euro dus , 8,75 dus intors) ! (Atentie la terminale .... noi am ajuns pe t1 , pe cand low costurile ajung pe t2) ! In jumate de ora , am ajuns la PIATA CATALUNIA ! De acolo am luat RENFE , R1 - BLANES , MACANET.... catre CALELLA vin din 20 in 20 de minute CERCANIAS! Am luat T10 la recomandarea forumistilor 27,3 euro pentru zona 5 unde e calella! A plecat trenul si noi deja eram fascinati de mare , plaja , apus de soare , plin de tineri .... frumos ca in basme! Intr-o ora am ajuns la Calella , de la gara pana la hotel e 1 km (aprox) si cum am mers de la gara .... aproape am vauzt toata zona centrala a calellei .... ! Frumos , nebunie , lume care mergea dintr-o parte in alta , magazine , baruri , cluburi , restaurante , artisti de strada .... tot ce vrei .... INSA FARA HOTI SI CERSETORI (ROMANI) inca nu au ajuns si aici!!
HOTELUL:
E un hotel cum mi-am dorit (100 de camere, deci mic) ,curat , nou , foarte primitor , camera frumoasa , amplasata super era pe colt ... (intrare amaika, strada principala) !!
Mancarea foarte buna ..... bufet suedez dimineata si seara , deci demipensiune , cheneri putin barfitori la adresa turistilor (asta nu mi-a placut) , dar per total nu prea mi-a pasat!
Camera era curatata zilnic, wifi , tvr international....
PLAJA SI MAREA
SUPER ..... AM PRINS O PERIOADA FOARTE FAINA (28 de grade afara , 27 in apa ), apa cam adanca imediat dupa ce intrai !!!!! ATENTIE PENTRU CEI CE NU STIU SA INOATE!!!!!
DOUA PATURI + UMBRELA= 12 euro!

CALELLA ....
O statiune frumoasa , pe gustul meu cel putin , ca un fel de mamaia , dar mai civilizata si mai curata si mai calduroasa..... plin de nemti , rusi si olandezi .... cati italieni , englezi , romani si bineinteles spanioli!!! E o strada principala CARRERA de la EGLESIA ... strada biserici ... e cea mai cunoscuta ... 2 -3 km de magazine , baruri , atmofera de vancata!!!
BARCELONA
Noi ne-am gandit sa facem asa.....
o zi plaja , o zi barcelona si asa am facut....
Prima zi de barcelona .... am dedicat-o Rambla si Bari Gotic. Am mers pe Rambla pana in la port ... apoi pe la MAREMAGNUM ..... apoi ne-am intors la Catredala LA SEU (merita vizitata.... NU RATATI)
Am mers pe Carrera de ANGEL.... unde e primul il corte ingles...... pana la piata Catalunia ... am vizitat IL CORTE INGLES II din Piata Catalunia . Apoi am plecat la CAMP NOU.... intrarea e 19 euro... merita.... se face turul stadionului , muzeu ..... si spre seara ne-am intors la hotel cu trenul!!

A doua zi de barcelona a fost mai mult o dupamiaza si o seara..... am luat pranzul in loc de cina si am plecat la barcelona!! Am ales sa vedem MontJUIC...... am mers paa la Parallele ... de unde am luat funicularul , apoi telefericul pana sus la castel ... de acolo am plecat pe jos pana la stadionul olimpic , pana la OZN (cum spune maicamia , la ANELLE , se vede si din Aeroport...).. apoi la PALATUL SAN JORDI.... si am coborat catre PALATUL DE ARTA CALATALA... aproape de fantani.... care incepeau la 21..... NU 21 30 cum se spune pe forum...... , iarna incep de 20... Un spectacol superb...... ! Singurul pericol e dat de hotii romani care sunt peste tot in zona aia.... mai ales la metrou , DECI MARE ATENTIE!!!! si pe www.tripadvisor.com se plangea un englez ca au vrut sa il fure.... dupa fantani pe 11 seara! DECI ATENTIE sporita!!!
A treia zi de barcelona ... am dedicat-o operelor lui GAUDI ..... Din piata Catalunya ... am plecat pe PASSEIG DE GRACIA, catre PARK GUELL.... am trecut pe langa Casa Batlo si Marul DISCORDIEI...... am vizitat Pedrera ... impresionanta merita..... si intr-un final am ajuns la Park Guell.... prin cartierul Gracia... plin de showuri de strada, unde poti vedea viata barcelonezilor mai saraci! Dupa o panta grea , ajungem la Park Guell.... unde pur si simplu , sufletul pleaca incantat , dupa ce vede arcadele spectaculoase de la NR 10 ... , simbolul parcului , care pentru mine era un CROCODIL:))))) , si multe alte atractii spectaculoase...! La intoarcere reusim sa luam autobuzu 116 pana la statia de metrou Lesseps .... de unde am plecat spre Sagrada Familia! Nu am intrat... am ascultat de voi (plin de schele), am facut turul impresionantei catedrale , vazand cele 2 fete.... si am plecat inapoi la Calella !
Ultima zi am hotarat sa o impartim in 2 .... baietii merg la COSMOCAIXA, fetele raman la SHOPPING!
Am plecat la CosmoCAIXA.... cu L7 ... FGC ... ATTENTIE nu face parte din TMB..... care duce pana la AV de Tibidabo... de acolo pleaca Trambia Blau ... e fain , insa noi am luat autobuzu pana muzeu.....!
Despre muzeu , pot sa va zic ca merita mai mult ca orice altceva in barcelona .... si e doar 2.5 euro.... incredibil de putin..... fata de 11 padrera , 19 nou camp..... si altele .... ! Cel mai tare etaj e -5 , sa petreci cel mai mult timp acolo.... pe cand celelalte etaje sunt mai mult in costructie si pentru expozitii temporale.....!
ne-am intors apoi si noi la cumparaturi..... . Gasesti , tot ce vrei in barcelona , numa bani sa fie si buna dispozitie!
LA intoarcere ... am luat trenul de la gara (Calella - Piata catalunia ), aerobus(piata catalunia - aeroport ), avion (barcelona - munchen - timisoara )!
GATA AM SCRIS DESTUL!!
Per total ..... e un oras care merita vizitat , care te impresioneaza daca stii sa il descoperi!
Gaudi le-a asigurat un viitor inca vreo 200 de ani .... saracilor catalani:))
Vreau sa inchei spunand ca a fost una din cea mai frumoasa vacanta pe care am facut-o , relaxata , fara stres , pentru ca ei sunt mult mai calmi si civilizati ca noi.... cu toate ca sunt latini....
Multumesc membrilor softpedia pentru toate informatiile acordate si de asemenea stau si eu la dispozitia vroasta cu orice intrabare si nelamurire.... si DA MERITA SA MERGETI !! DACA ATI VAZUT PARISUL!"
Buna! Eu m-am intors recent de la Barcelona si am avut cazare foarte ieftina la o persoana particulara gasita pe site-ul airbnb.com .O gasesti sub numele Maria P.Pentru 3 nopti am platit pentru 2 camere 84 de euro. Locatia foarte buna, langa statia de metru, la 10 minute de mers pe jos de Sagrada familia, cu vedere de pe terasa la Sagrada si la mare.Sper sa-ti fie de folos

Pentru cei cu buget redus e foarte convenabil, locatia e buna, vederea e super, ai acces la bucatarie dotata cu tot ce trebuie, supermarket vizavi, iar persoana vorbeste 4 limbi ( italiana, engleza, franceza, spaniola).Plus ca nu trebuie sa stai la coada la toaleta ca la majoritatea hostelurilor.

#14
Constan

Constan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 14.04.2008

 SAdi79, on 24 august 2010 - 10:43, said:

Am fost anul trecut in Lloret si pot sa confirm ca exista autobuz din statiune pana la statia de tren. Autobuzul se ia din autogara din Lloret, care e asezata destul de central, si tot din autogara se poate lua si biletul de tren impreuna cu cel de autobuz. Cursele spre si dinspre gara sunt dese si sincronizate cu trenurile ce circula spre Barcelona.

Am fost de 2 ori in Costa Brava(Calella,Malgrat de Mar).Ma descurc cu metroul pana la Blanes(Fara suparare dar "ISOLDACLEO" arata o varianta mai scumpa si mai complicata de a ajunge in Calella)
Intrati aici: http://www.renfe.com...x.html  ,este si o harta a foarte simpla.
De la Aeroportul Barcelona nu trebuie decat sa iei trenul(renfe),nu sa urci si sa cobori prin autobuze,de la aeroport cobori la gara Sants(fara sa iesi din gara) si schimbi trenul ca la Piata Unirii.Costa 3,5-4 euro Aeroport-Blanes.
Vreau sa intreb cum ajung din gara Blanes in Paya dAro?Este autobuz din gara Blanes ? pot lua ceva direct din aeroportul Barcelona?

#15
lik_lights

lik_lights

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,153
  • Înscris: 31.08.2009

 Constan, on 28 ianuarie 2013 - 21:54, said:

Am fost de 2 ori in Costa Brava(Calella,Malgrat de Mar).Ma descurc cu metroul pana la Blanes(Fara suparare dar "ISOLDACLEO" arata o varianta mai scumpa si mai complicata de a ajunge in Calella)
Intrati aici: http://www.renfe.com...x.html  ,este si o harta a foarte simpla.
De la Aeroportul Barcelona nu trebuie decat sa iei trenul(renfe),nu sa urci si sa cobori prin autobuze,de la aeroport cobori la gara Sants(fara sa iesi din gara) si schimbi trenul ca la Piata Unirii.Costa 3,5-4 euro Aeroport-Blanes.
Vreau sa intreb cum ajung din gara Blanes in Paya dAro?Este autobuz din gara Blanes ? pot lua ceva direct din aeroportul Barcelona?
Pai vad ca ai mai fost de 2 ori in Barcelona,daca dai si sfaturi ar trebuii sa stii cum stau treburile cu transportul

#16
emylut

emylut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 03.03.2008

 Constan, on 28 ianuarie 2013 - 21:54, said:

Am fost de 2 ori in Costa Brava(Calella,Malgrat de Mar).Ma descurc cu metroul pana la Blanes(Fara suparare dar "ISOLDACLEO" arata o varianta mai scumpa si mai complicata de a ajunge in Calella)
Intrati aici: http://www.renfe.com...x.html  ,este si o harta a foarte simpla.
De la Aeroportul Barcelona nu trebuie decat sa iei trenul(renfe),nu sa urci si sa cobori prin autobuze,de la aeroport cobori la gara Sants(fara sa iesi din gara) si schimbi trenul ca la Piata Unirii.Costa 3,5-4 euro Aeroport-Blanes.
Vreau sa intreb cum ajung din gara Blanes in Paya dAro?Este autobuz din gara Blanes ? pot lua ceva direct din aeroportul Barcelona?

Intreb daca din El Prat gasesti usor gara sau ma rog Trenul pentru ca pe google maps desi de desluseste calea ferata nu e detaliata nici o statie... si se pot lua bilete de la ghiseu sau de la automate ? Noi aterizam pe terminal 2 B si vrem sa ajungem in Calella si intr-adevar am vazut ca varianta descrisa de tine e f buna (trenul pana la Sants si de acolo alt tren in directia Blanes)Iti multumesc!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate