Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d
 switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi

Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!
 S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...

Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...
 Dividende 2023 declaratia unica A...

kit placa de baza si procesor pen...

Cum aflu balanta unei adrese cu b...

Sfaturi achitizie PC - Cabinet Av...
 

BitDefender 2011

- - - - -
  • Please log in to reply
171 replies to this topic

#73
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
mersi. Eu am dual boot. Pe un OS am bitdef 2010 si pe celalalt nimic. Daca bag pe celalalt direct 2011 o sa mearga si nu imi zice ca cheia e utilizata?

#74
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
S-a mai discutat despre asta: licenta produs pe dual boot.

Nu e folosit produsul de 2 ori in acelasi timp, deci merge.

#75
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
stie cineva unde gasesc tool-ul de dezinstalare bitdefender?

#76
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009

View Postbubu™, on 28th September 2010, 12:16, said:

stie cineva unde gasesc tool-ul de dezinstalare bitdefender?


AICI http://www.bitdefend...itDefender.html

#77
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
mersi, ma intreb acest tool de dezinstalare pt mai multe versiuni face treaba mai bine decat daca as dezinstala normal? si daca vreau sa upgradez un 2008 la 2011, dupa dezinstalarea 2008 mai trebuie sa bag cheia? (ca n-o mai gasesc deocamdata....)

#78
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
O ai in contul My BitDefender.

#79
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007

View Postcrysty2k5, on 28th September 2010, 17:44, said:

O ai in contul My BitDefender.
Bine că mi-ai adus aminte de cont. Am 5 licențe pe el, în pauză și nu-mi vine să instalez nimic. Stau cu MSE-ul pe sistemele mele pt că efectiv Bidefenderul face navigarea pe net un chin. Zici că aș avea un hârb de sistem și o conexiune pe modem nu pe fibră optică.

Cum poți să ceri bani pentru asta?!

#80
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai rulat update ? Stiu ca s-a rezolvat problema navigarii din ce au raportat userii. Discuta la suport despre rambursari, compensatii, etc.

#81
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007

View Postcrysty2k5, on 6th October 2010, 19:01, said:

Ai rulat update ? Stiu ca s-a rezolvat problema navigarii din ce au raportat userii. Discuta la suport despre rambursari, compensatii, etc.
Rulat update. Totul la zi. Un sistem are Vista Business, unul are  XP Home iar altul 7 Professional x64. Nici nu-mi mai bat capul cu rambursări etc. O licență e din 2008 de ex și mai are cam 250 de zile. Îmbătrânesc licențele de pomană.
Un client cel puțin l-au pierdut. MSE e suficient pentru mine. Adio BitDefender.

#82
bunciuleo

bunciuleo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 16.02.2007
La mine merge perfect (se cunoaste foarte putin la startup, in jur de 5-10 sec)! Nu imi ingreuneaza de loc sistemul, nici navigarea, la scanare profunda mi-a detectat o multime de fisiere infectate (unele le-a dezinstalat, altele le-a sters dar sistemul merge perfect spre deosebire de alti antivirusi care dupa ce imi dezinfectau sistemul apareau o gramada de erori si mergea mai prost decat anterior), folosesc licenta de la 2010 si merge perfect, o mica nedumerire am: dupa ce inchid orice program care ruleaza in fullscreen ma intreaba daca il adaug in lista cu jocuri! E normal?

#83
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da e normal si e ok sa faci asa ca sa nu te deranjeze cu alerte.

#84
bunciuleo

bunciuleo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 16.02.2007

View Posttzotzolyno, on 6th October 2010, 20:59, said:

Rulat update. Totul la zi. Un sistem are Vista Business, unul are  XP Home iar altul 7 Professional x64. Nici nu-mi mai bat capul cu rambursări etc. O licență e din 2008 de ex și mai are cam 250 de zile. Îmbătrânesc licențele de pomană.
Un client cel puțin l-au pierdut. MSE e suficient pentru mine. Adio BitDefender.
Cred ca ai u o problema! Eu am sala net-cafe si folosesc pe 10 calc (aprox configuratia ta) + calc meu de acasa. Pot spune ca nu am absolut nicio problema! Net Romtelecom. (Totusi am OBS ca daca fac update la windows se ingreuneaza sistemul, asta chiar si fara antivirus, ia sa iti pui so=ul din nou si sa nu-i mai faci update, probabil ca problema e de acolo si nu de la antivirus).

#85
angajatul_anonim

angajatul_anonim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 677
  • Înscris: 22.04.2010
Antivirusul asta chiar incetineste vitaza internetului. Mananca din banda pur si simplu. Cine nu ma crede sa faca un test pe http://www.speedtest.net inainte de a instala antivirusul si unul dupa. Sa aveti browserul curatat de coockies, istoric, stuff ca sa nu fie prea incarcat.
M-am lecuit de bitdefender!

#86
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Hai ca asta e tare, tu faci teste in browser cu antivirusul pornit? Probabil si cu optiunea HTTP Scan activata :lol:

Edited by Blackhawk, 27 October 2010 - 23:19.


#87
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,270
  • Înscris: 14.06.2006

View Postcrysty2k5, on 6th October 2010, 19:01, said:

Ai rulat update ? Stiu ca s-a rezolvat problema navigarii din ce au raportat userii. Discuta la suport despre rambursari, compensatii, etc.
Tii minte ca ti-am spus si eu acum cateva zile ca e un chin sa intru pe net. Am renuntat la el pentru ca mergea cumplit de prost.

#88
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
de ce cand folosesc un kit de 2011 numit bitdefender_antivirus_2011_32b imi zice ca e prezenta o noua versiune si daca vreau s-o trag? si dupe ce o trage da eroare ca nu poate extrage ceva si cere restart la windows??

#89
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
ma chinui de 2 ore sa instalez bitdef 2011, cum e posibil? (dupa ce am utilizat tool-ul de dezinstalare pt 2010, care a tinut 20 minute si se chinuia sa inchida aplicatia aiurea, mai bine il dezinstalam eu manual...)

Imi da eroare ca nu poate sa creeze ori sa extraga niste file, dupa ce le downloadeaza. Dar de ce nu gasesc pe nicaieri kitul separat sa-l trag si sa-l instalez eu manual daca el e nenorocit? nici macar pe site-ul oficial. De fapt gasesti niste kituri, chiar in linkurile date in acest thread, dar cand folosesti ce ai tras de acolo zice ca e valabila o noua versiune (adica pro) si dupa ce o trage apare eroare de extractie etc. Am localizat unde extrage, in common files, dar degeaba rulez manual setupul de acolo, tot eroare

asta mi se intampla si pe celalalt sistem de operare, am dual boot, deci e o problema care apare la multi probabil. Acolo am reusit sa instalez si pare sa mearga ok, a ignorat cumva eroarea si a inceput instalarea, dar acum vreau sa instalez fara acea eroare

DECI UNDE E KITUL SA-l trag eu manual, de PRO nu de cel simplu? daca e

Edited by bubu™, 12 November 2010 - 09:39.


#90
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009
Uite aici kitul complect http://forum.bitdefe...showtopic=21371

Si eu am patit asta ieri. Am dual boot.vista si win.7.eu bitdefenderul il aveam pe vista. si kis pe win.7.Si am zis sa le schimb intre ele sa vad cum merge pe 7. si acelasi lucru am patit si eu.Trebuie sa faci o curatenie manuala in registri. si in temp sa cureti tot ce a ramas de la cel care a dat ochi peste cap. altfel pauza.
Poate se va sesizeaza si cei in masura sa rezolve problema......

Edited by ady1981, 12 November 2010 - 10:25.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate