Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...
 Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d

switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi
 Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!

S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...
 Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...

Dividende 2023 declaratia unica A...

kit placa de baza si procesor pen...
 

BitDefender 2011

- - - - -
  • Please log in to reply
171 replies to this topic

#55
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007
Am instalat cam de 1 săptămână Bitdefender 2010 AV cu o licență primită de la @adi1981 (căruia îi mulțumesc din nou). A mers binișor primele zile dar între timp a cerut de 2 ori repornirea sistemului de operare pentru a termina ceva reînoire pt el.

Problema e că încetinește foarte mult navigarea pe internet. Folosesc FF la zi cu add-on-ul BD activat (XP cu licență la zi) și efectiv blochează navigatorul 2-3 secunde până când începe să încarce imaginea. Nu am mai văzut așa „dibăcie” în a limita performanțele unui browser (și face așa și cu IE8 sau Chrome). SO-ul nu se blochează totuși în acele momente însă cu BD am feelingul că dețin net de la RDS prin modem Huawei nu prin fibră optică. Ah, poate mă întreabă careva „cât de curat e SO-ul”. Păi e instalat de curând, de 2 ori scanat cu BD și o dată cu Malwarebite's. Așadar...nu e problema mea. Înainte foloseam Microsoft Security Essential și mergea strună (cu Comodo Firewall cu tot).

Ideea e că am vrut să fiu...patriot...dar nu pot să folosesc așa antivirus pt că efectiv mă apucă dracii să aștept 2 secunde să afișeze rezultatele căutării în Google și 4-5 secunde să afișeze o pagină mai pompoasă cum este pagina de început de la BD. Așadar: la revedere BD, sau poate nu, nici măcar la revedere. Îmi pare rău totuși pt licența aia pe care am activat-o deja. Mai bine stăteam cu trialul vreo 30 de zile să mă lămuresc. N-am avut nevoie nici de 10 zile.

Totuși felicit că nu îngreunează pornirea și oprirea sistemului. Măcar atât. Scanarea completă a unui hard de 120 Gb durează o veșnicie comparând cu ce am mai folosit (MSE, ESET, AVG, Avira).

Pe scurt: greoi, nu recomand să aruncați banii pe el. Nu e vorba de ce bombă de PC ai (eu am XP SP3 pe 2 Ghz Core Duo și 2 Gb DDRAM). E vba că îți face conexiunea praf.

P.S. Am cont la ei de prin 2006 și am tot activat din când în când câte o licență...ba de un an, ba de 6 luni. Nu am reușit niciodată să duc până la capăt licențele alea. Pur și simplu mi s-a părut greoi de fiecare dată. Singurul care încerca să-l ajungă era F-Secure 2009 dar ăla avea ceva doar cu Youtube nu cu toate siteurile.

#56
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Setari implicite ?

#57
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007

View Postcrysty2k5, on 6th September 2010, 17:38, said:

Setari implicite ?
Da, absolut nimic modificat. Era penibil.
Acum am AVG AV 9 cu licență și Comodo Firewall și FF sau IE zboară. Nu știu ce se întâmplă cu BD, mă dezamăgește de fiecare dată când îl încerc.

#58
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Stiu ca Mike spunea ca i s-a rezolvat oarecum problema dupa un update cu patch.(mai pe la inceputul topicului, la vreo 2 zile de la lansare).

Edited by crysty2k5, 06 September 2010 - 18:38.


#59
ady1981

ady1981

    Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania&

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 11.11.2009
Problema cu ingreunarea  navigari pe internet nu sa rezolvat! startup, greoi( pana la intrarea in windows poti fuma o tigara). dupa ce intra in windows, si sa poti folosi calculatorul. bei si cafeaua, asta pe un sistem bunicel( windows vista ultimate.32/bit. cpu. core duo,3,0 g. 4 gb, de ram. si placa P5Qdelux) ce sa mai zic de un sistem mai slab.
patriot dar pana la o limita!

#60
angajatul_anonim

angajatul_anonim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 677
  • Înscris: 22.04.2010
Si eu am avut aceeasi problema pe Windows Xp Sp3 cu Intel Core 2 Duo E6300 1,86 ghz @ 2,33 ghz , 4 gb Ram DDR2, dar pe Windows 7 se misca excelent (aceesi configuratie) !

#61
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Kiturile in limba romana:

BitDefender Antivirus Pro 2011 32 bit:

http://download.bitd...us_2011_32b.exe

BitDefender Antivirus Pro 2011 64 bit:

http://download.bitd...us_2011_64b.exe

BitDefender Internet Security 2011 32 bit:

http://download.bitd...ty_2011_32b.exe

BitDefender Internet Security 2011 64 bit:

http://download.bitd...ty_2011_64b.exe

BitDefender Total Security 2011 32 bit:

http://download.bitd...ty_2011_32b.exe

BitDefender Total Security 2011 64 bit:

http://download.bitd...ty_2011_64b.exe

Edited by crysty2k5, 22 September 2010 - 18:05.


#62
qlimax1975

qlimax1975

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 07.03.2010
Se misca mult mai bine varianta in limba romana, sau mi se pare doar mie?

#63
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
E la fel.

#64
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
ady ai dat licenta? eu am nevoie daca o mai ai, ti-am dat pm

eu am 2010 si as vrea sa upgradez la 2011 dar manual, ca sa fac treaba calumea. Aici vad ca e un program care ajuta la dezinstalearea perfecta a bitdefenderului, dar e pt varianta englezeasca cred. Ori merge si la romana?..

Edited by bubu™, 25 September 2010 - 05:38.


#65
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,226
  • Înscris: 02.02.2006
Merge indiferent de limba instalată.

#66
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ca la carte faci asa:

Tragi kit-ul de 2011 si uninstaller-ul BitDefender.

Scoti cablul de net.

Dezinstalezi cu utilitarul versiunea veche. Restart. Instalezi versiunea noua. Restart. Conectezi net, (re)activezi licenta si update.

Edited by crysty2k5, 25 September 2010 - 11:46.


#67
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,226
  • Înscris: 02.02.2006
Conform suportului tehnic (și documentației publicate), produsele BD2011 se pot instala chiar și peste versiunile precedente, nemafiind astfel nevoie de înregistrare și activare (se păstrează licența). Nu sunt sigur dacă se păstrează și setările.

Asta relativ de ”ca la carte”. :)

#68
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
E bine si peste, dar riscul unei infectii urmand "cartea" mea e fffffffffffffffffffffff mic :)

Astfel nu sta conectat la net in timpul procesului de schimbare.

#69
bubu™

bubu™

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,629
  • Înscris: 29.12.2006
mersi, deci chestia cu scosul netului e numai ca masura contra virusilor? in acest caz nu scot firum ca n-am virusi. Dar dupa ce dezinstalez versiunea veche si o bag pe cea noua, trebuie sa bag iar cheia? sper sa nu-mi dea o eroare ca e deja folosita!

#70
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Nu e vorba de virusii existenti ci de faptul ca in timpul procesului de upgrade cum l-am prezentat eu exista momente cand pe PC nu exista antivirus. De aia am zis sa scoti cablul.

#71
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,226
  • Înscris: 02.02.2006
Cristi, uiți un minor detaliu: quickscanul din timpul instalării, care asigură două lucruri:
1) nu vor exista malware activi în sistem pe parcursul instalării
2) NU se poate face eficient fără conexiune la internet (dacă sistemul nu are conexiune la internet, se va face scanarea cu motoarele interne, nu va fi scanare cloud, iar asta are 2 dezavantaje majore: (a) este mult mai lentă, ( B) definițiile din kit sunt vechi, pe când cele din cloud sunt întotdeauna de actualitate)

Deci instalarea BD 2011 fără conexiune de net este la fel de ”riscantă” precum statul 10 minute fără AV instalat. Părerea mea. :)


P.S.: Da, sfatul tău se aplică la general. Produsele antivirus se instalează cu conexiunea de net dezactivată. Dar din moment ce aici vorbim specific de BitDefender 2011, care asigură scanare cloud la instalare, sfatul se cam invalidează de la sine. ;)

EDIT: Sau, ca să împăcăm și capra, și varza, putem recomanda asta: lași conexiunea la net activă pentru a porni procesul de instalare, se face scanarea (cloud, durează max 5 minute), iar după aceea se poate scoate cablul de net, pe parcursul restului procesului de instalare.


EDIT 2: bubu, nu îți va da erori la cheie (de genul că e deja folosită), indiferent de metoda de instalare aleasă (upgrade direct, sau dezinstalare+reinstalare). Dacă, totuși, ai probleme cu cheia, contactează-mă pe PM.

Edited by alexcrist, 25 September 2010 - 19:29.
mici detalii


#72
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Eu asa obisnuiesc sa instalez toate produsele AV si nu o sa o fac in alt fel.

Uite o faza: daca treci de la un BD vechi la unul nou nu ai nevoie de scanare sistem pentru ca oricum cel vechi avea definitiile la zi si daca nu era o infectie in sistem, QuickScan nu o sa gaseasca nimic.

Parerea mea...

p.s.: de fiecare data fac gura cand producatorii scot kit-uri de instalare online. Sa iti spun si de ce: Windows instalat pe curat, fara cablul de net conectat. Daca vreau sa instalez un antivirus trebuie sa o fac dintr-o sursa sigura si offline(gen CD, stick) si imi trebuie kit offline.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate