Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru de apa curata apa de miner...

Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP
 Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese
 Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea

Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie
 TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...
 

Creta

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
3740 replies to this topic

#1
adelam

adelam

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.03.2005
As dori sa stiu cate ceva despre Creta, care sunt preturile pe acolo, cam cat costa sa mananci la un restaurant sau cam care sunt preturile in supermarketuri sau magazine si ce se poate vizita, ce excursii se pot face din Creta sau in Creta, daca ai ce sa faci si cum sa te distrezi. Vrem sa mergem intr-un sejur acolo si  vom sta la un hotel cu demipensiune si cam cat costa excursiile optionale care se pot face de acolo si unde. Va multumesc foarte mult.

#2
Ariadna L

Ariadna L

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.06.2005

adelam, on Jul 25 2005, 18:39, said:

As dori sa stiu cate ceva despre Creta, care sunt preturile pe acolo, cam cat costa sa mananci la un restaurant sau cam care sunt preturile in supermarketuri sau magazine si ce se poate vizita, ce excursii se pot face din Creta sau in Creta, daca ai ce sa faci si cum sa te distrezi. Vrem sa mergem intr-un sejur acolo si  vom sta la un hotel cu demipensiune si cam cat costa excursiile optionale care se pot face de acolo si unde. Va multumesc foarte mult.

<{POST_SNAPBACK}>



Daca mergi cu masina este Ok
Ai multe lucruri de vazut .
Parcuri de distractie cu intrare gratuita . Plaje cu nisip rosu sau negru etc .
Cat despre restaurante nu stiu daca mai ai nevoie de ele daca ai rezervare cu demipensiune . Se mananca excelent in Creta . Eu am fost acum 2 ani . Si a fost excelent . Vacanta placuta

#3
bogwol

bogwol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,514
  • Înscris: 26.04.2005
Vreau sa plec in toamna asta  la locatia din titlu. aveti ceva sfaturi? cum e cu inchiriatul masinii?

#4
Serena

Serena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.08.2005
eu am fost in anissaras, foarte aproape de chersonissos, insa am trecut in cateva seri pe acolo. este foarte aglomerata dupa parerea mea si foarte zgomotoasa. acum depinde ce iti doresti, daca vrei liniste si odihna nu te sfatuiesc sa mergi acolo, desi sunt convinsa ca depinde si de locatia hotelului. insa au o gramada de magazine (deschise pana la 12 noaptea) si terase.

despre inchiriatul masini - vezi la "creta-inchiriat masina".

tot ce pot sa-ti spun este ca merita cu siguranta sa inchiriezi masina si sa mergi pe cele mai misto plaje si in orasele vechi (de exemplu portul din Chania).

#5
Serena

Serena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.08.2005
M-am intors din Creta sambata, am fost acolo cu agentia Deltanet travel (nu iti recomand, desi cred ca toate agentii din Romania sunt pline de tepari).

Creta merita cu siguranta vizitata, mai ales daca inchiriezi o masina (daca nu mergi cu a ta).

Preturile sunt ca in Europa de Vest (Germania mai exact). Cateva exemple: apa la bax, de la supermarket, 1.75 Euro, benzina 0.95-0.99 Euro, inghetata 5-6 Euro, o portie de caracatita la gratar 7-8 euro (merita - e delicioasa), o masa la o teresa pt. 2 pers. cam 20 - 25 euro, o bere la supermarket in jur de 1 euro, la terasa cam 3 euro, sezlonguri + umbrela pe plajele amenajate....cam 5 euro; 7.5 la Vai parca, o umbrela normala de cumparat 5 euro.

Daca ai masina poti sa mergi la plaje super (Vai, Istro Bay), sa vizitezi Chania (vechiul oras, este bestial!!), sa vizitezi satele traditionale (gen Anogia).

Ca excursii cu siguranta ca nu merita sa mergi in excursiile organizate de agentia cu care mergi caci sunt foarte scumpe, mult mai scumpe decat daca ti le iei de la agentiile locale. Toata lumea spune ca merita luata excursia la Santorini (cam 100 de euro de pers. daca mergeti cu agentia - 60 daca mergeti cu o agentie locala, de exemplu din Heraklion). Noi am ratat-o anul asta dar ne vom lua revansa data viitoare.

Scuba este insa mult mai scump decat in Turcia (cam 35 de euro de pers. la mal si inca vreo 50 daca vrei in larg). Mai bine daca ai ochelari si labe te duci singur la plaja de la Vai si vezi tone de peste.

In concluzie daca ai masina si o harta... nu te plictisesti acolo. Si merita cu siguranta.

#6
Greuceanu

Greuceanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,273
  • Înscris: 12.03.2003
Eu unul iti multumesc mult pentru informatiile postate.

Ma bate gindul sa vizitez Creta, insa nu mi-as dori hotel megaluxos ci ceva apartament daca se poate - bun, asta e treaba mea sa caut, insa citeva eventuale sfaturi ar prinde bine.

As fi interesat de un loc linistit (fara cluburi, discoteci & stuff) - daca ai vreo recomandare in sensul asta.

De asemenea, ce Diving Center-uri ai vizitat? Preturile mentionate se refereau inclusiv la inchirierea intregului echipament, sau doar lest si butelii? Aveau ceva pachete mai convenabile (10 scufundari sau asa ceva...?)

Cit dureaza drumul cu avionul si ce aeronave opereaza?

Multumesc mult inca o data ...

#7
Serena

Serena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.08.2005
Referitor la Scuba: daca ii dai un search pe Google: scuba crete - iti gaseste cateva centre.

Noi am fost doar la cel de langa hotelul nostru - cred ca ii spune Discover Scuba, sau asa ceva - si era inclus tot in bani astia. Doar ca la mal era cam naspa, nu aveai mare lucru de vazut.  Si faceau si niste cursuri pt. atestatul PADI, dar dura 4 zile parca. Din pacate, nu stiu sa-ti spun insa cat costa asta.

Cu avionul, am plecat seara in jur de 6, avionul super misto, (Detlanet Travel opereaza cu un Boeing 737-700), si am ajuns in Heraklion dupa o ora jumatate. Dar e frumos ca se vad toate insulele de sus.

Iar despre cazare daca vrei liniste evita orasele (Chersonissos, Malia) si alege ceva gen Anissaras. Acolo am stat noi, la Vila Malievi (nici prea-prea, nici foarte-foarte). Daca nu esti foarte pretentios la mancare (si iti iei DP) e ok.

#8
cristeamax

cristeamax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 14.06.2005
Daca mergeti in Creta trebuie sa stati in Chania. Tocmai m-am intors de acolo dupa 2 saptamani si dupa o alta vacanta tot acolo acum 2 ani. Si sigur la anul tot pe acolo o sa ma duc.

Majoritatea firmelor de turism trimit lumea in Heraklion ca e mai ieftin acolo si e si charter direct, insa Heraklion e un oras mare si prea putin turistic... nu se compara cu Chania a carui arhitectura ar influente islamice si italiene. Nu stiu unde altundeva poti sa mai vezi moschei transformate in galerii de arta intre case italienesti sau biserici ortodoxe cu minarete.

Plaje bune gasesti mai peste tot in jur. Cea mai frumoasa este la 14 km spre aeroport si se cheama Kalatas iar daca mai mergi 7 km ajungi pe plaja unde s-a filmat Zorba Grecul in Stavros unde e si un parc acvatic.

Pana la cea mai frumoasa plaja din Creta sunt 80 de km (40 autostrada si 40 serpentine). La Elafonissi am ramas surprins sa vad ca plaja e intretinuta de romani care lucreaza acolo de mai multi ani. Asa ca daca vorbiti romaneste poate obtineti pe gratis un set de sezlonguri care costa 7 euro. Si la singurul fastfood de acolo tot o familie de romani o sa gasiti.  Si prin Chania la cateva taverne sa aveti grija ce comentarii faceti ca sunt multi ospatari romani :).

Preturile sunt decente peste tor unde te-ai duce. Important la ei e sa stii sa negociezi pentru ca toti sunt dispusi sa faca reduceri. La orice obiect mai scump puteti fi siguri de cel putin 10-15% reducere.  In portul venetian se poate manca un meniu complet in 2 persoane in 15 euro. (musaka, slata greceasca, vin).

Inainte sa plec eram putin reticent ca orice om in fata necunoscutului insa patronul agentiei de turism prin care am plecat mi-a povestit o gramada de lucruri care s-au adeverit 100% asa ca va recomand daca vreti sa plecati in Creta sa treceti si pe la Kretan Tour sa vedeti ce oferte au. Eu nu am luat un pachet standard ci mi-am configurat la fata locului vacanta in functie de recomandarile primite de la alti prieteni care mai fusesera in Creta. Naparat sa luati masina pentru ca sunt foarte mule lucruri de vazut la distante relativ mici.

#9
piki

piki

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.09.2005

bogwol, on Aug 2 2005, 11:32, said:

Vreau sa plec in toamna asta  la locatia din titlu. aveti ceva sfaturi? cum e cu inchiriatul masinii?

<{POST_SNAPBACK}>



Si eu plec in creta intr-o saptamana ..mai precis pe 17 septembrie. V-am auzit ca ati fost pe acolo printr-o agentie .. cu care intamplator ma duc si eu...anume delta net travel. Am ales hotelul in functie de recomandarile lor. Stiti ceva de aceasta agentie? A fost naspa prin ei? Noi plecam in hersonissos caci vrem distractie si nu neaparat un loc in care sa ma odihnesc. Vreau altceva... Stiti daca se organizeaza excursii in chania? cam cat costa? Care sunt preturile la haine/souveniruri? E de preferat sa faci cumparaturi din heraklion?

Merci,
Piki

#10
piki

piki

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.09.2005

Serena, on Aug 4 2005, 10:23, said:

M-am intors din Creta sambata, am fost acolo cu agentia Deltanet travel (nu iti recomand, desi cred ca toate agentii din Romania sunt pline de tepari).

Creta merita cu siguranta vizitata, mai ales daca inchiriezi o masina (daca nu mergi cu a ta).

Preturile sunt ca in Europa de Vest (Germania mai exact). Cateva exemple: apa la bax, de la supermarket, 1.75 Euro, benzina 0.95-0.99 Euro, inghetata 5-6 Euro, o portie de caracatita la gratar 7-8 euro (merita - e delicioasa), o masa la o teresa pt. 2 pers. cam 20 - 25 euro, o bere la supermarket in jur de 1 euro, la terasa cam 3 euro, sezlonguri + umbrela pe plajele amenajate....cam 5 euro; 7.5 la Vai parca, o umbrela normala de cumparat 5 euro.

Daca ai masina poti sa mergi la plaje super (Vai, Istro Bay), sa vizitezi Chania (vechiul oras, este bestial!!), sa vizitezi satele traditionale (gen Anogia).

Ca excursii cu siguranta ca nu merita sa mergi in excursiile organizate de agentia cu care mergi caci sunt foarte scumpe, mult mai scumpe decat daca ti le iei de la agentiile locale. Toata lumea spune ca merita luata excursia la Santorini (cam 100 de euro de pers. daca mergeti cu agentia - 60 daca mergeti cu o agentie locala, de exemplu din Heraklion). Noi am ratat-o anul asta dar ne vom lua revansa data viitoare.

Scuba este insa mult mai scump decat in Turcia (cam 35 de euro de pers. la mal si inca vreo 50 daca vrei in larg). Mai bine daca ai ochelari si labe te duci singur la plaja de la Vai si vezi tone de peste.

In concluzie daca ai masina si o harta... nu te plictisesti acolo. Si merita cu siguranta.

<{POST_SNAPBACK}>

A


Ce a fost neplacut cu agentia asta? Plec si eu tot prin ei pe 17 septembrie si am ales si hotelul la recomandarea lor: palmera beach in hersonissos. Vreau sa fac excursii de o zi sau ceva prin agentiile de acolo ca nu avem cum sa inchiriem masina. Cam care sunt preturile? Stie careva? Dar haine misto la preturi convenabile sunt? Auzisem de la cineva ca poti gasi haine de piele la preturi super!!! Ce stiti despre aceasta locatie?

Merci de raspuns,
Piki

#11
Dan

Dan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 26.08.2003
exact dupa sinagoga, pe dreapta, e o straduta ingusta. in susul strazii, daca urci, este o brutarie. acolo este cea mai buna paine pe care am mancat-o vreodata

#12
prafuit

prafuit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 722
  • Înscris: 28.06.2005

Dan, on Sep 14 2005, 00:08, said:

exact dupa sinagoga, pe dreapta, e o straduta ingusta. in susul strazii, daca urci, este o brutarie. acolo este cea mai buna paine pe care am mancat-o vreodata

<{POST_SNAPBACK}>

Corect!!! Dar ai aincercat si cornuletele cu mac si miere de acolo??? Mai mai sa-mi inghit degetele!

#13
Elena2k

Elena2k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,062
  • Înscris: 25.06.2005
Eu plec in Germania   :P

Edited by Elena2k, 14 September 2005 - 00:12.


#14
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
Daca mergi pe Heraklios, pana in capat spre turnul Makiniki, sai de un shop de artizant. Cere Hopinki din lemn de curmal. Are un miros ciudat, dar placut. Se agata la oglinda din baie. Cica tine apa curata. Ceva cu spirite...bla bla.

#15
Alina

Alina

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,039
  • Înscris: 04.11.2004

Dan, on Sep 14 2005, 01:08, said:

exact dupa sinagoga, pe dreapta, e o straduta ingusta. in susul strazii, daca urci, este o brutarie. acolo este cea mai buna paine pe care am mancat-o vreodata

<{POST_SNAPBACK}>


danutz ne uimeste din nou prin simtul sau ilar si capacitatea de orientare in spatiu...We all appreciate you...   :w00t:

#16
Serena

Serena

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.08.2005

piki, on Sep 12 2005, 13:39, said:

Si eu plec in creta intr-o saptamana ..mai precis pe 17 septembrie. V-am auzit ca ati fost pe acolo printr-o agentie .. cu care intamplator ma duc si eu...anume delta net travel. Am ales hotelul in functie de recomandarile lor. Stiti ceva de aceasta agentie? A fost naspa prin ei? Noi plecam in hersonissos caci vrem distractie si nu neaparat un loc in care sa ma odihnesc. Vreau altceva... Stiti daca se organizeaza excursii in chania? cam cat costa? Care sunt preturile la haine/souveniruri? E de preferat sa faci cumparaturi din heraklion?

Merci,
Piki

<{POST_SNAPBACK}>



delta net travel... sunt ok, doar ca am avut surpriza sa ne trezim cazati la alt hotel decat cel pe care il alesesem noi. poate acum nu se va mai inampla asa pt. ca nu este in plin sezon (iulie) cum am fost noi. in rest, sunt ok.

excursiile la chania... nu mai stiu daca organiza chiar agentia, daca nu cu siguranta ca sunt agentii locale care te duc acolo. sau cred ca poti sa mergi si pe cont propriu cu asa zisul lor transport local (autocare). cred ca e mai ieftin si mai misto ca iti faci programul tau.

Heraklionul este mai scump dupa parearea mea decat Hersonissos. Oricum sunt suficient de multe magazine in hersonissios ca sa ai de unde alege si la preturi rezonabile.

#17
Jtef

Jtef

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.09.2005
Eu tocmai m-am intors din Creta. Inainte sa dau alte detalii despre preturi vreau sa va zic sa nu mergeti pe Snatorini cu excursie organizata de ghid. Eu am mers cu cei de la Blue Agean cu un ghid pe nume Grigoris.
A fost o mare teapa.
1. Am plecat cu un vas "Golden Prince" unde aveam asigurata masa de dimineata si cea de seara. Am stat 45 de minute la coada sa intram la masa unde te intampina cu chlener mestecand guma foarte vertiginos. Mancarea este ok numai ca din bufet suedez cina s-a transormat in a trece prin dpretul platourilor si echipajul iti punea mancare. Cu aveam pofta de catofi taranesti i-am zis sa-mi puna. Am fost servit cu 3 catofi si l-am rugat sa-mi mai puna deoarece nu mai luasem altceva. S-a deranjat sa-mi mai puna unu, am mai cerut -> inca unul, am mai cerut -> inca unul. M-am ofticat si am renuntat eu ca altfel ma asteptam sa inceapa sa-mi puna cu jumatatile.
2. Am fost anuntati de ghid ininte sa ajungem pe vapor ca avem piscina si sezlonge unde sa face plaja. Nu a mintit cu nimic piscina era la locul ei (cat 4 cazi de baie una langa alta si nu mai pui ca era goala), cat despre sezlong am gasit si d'alea vreo 15 pentru 1000 de oameni.
3. Toaletele infecte si putine stateai la coada si acolo.
4. Aveai unica ocazia de a bea o bere proasta la halba cu numai 8.5 euro.
5. Ni s-a spus ca se va dansa. Normal a fost si muzica numai ca nu prea aveai ce sa dansezi si daca totusi doreai te intimidai imediat de turma de babe care isi miscau oasele p'acolo.
6. Ca sa ajungi pe Santorini se fac 2 opriri una la care vaporul opreste intr-un port si daca vrei sa fii plimbat pe insula cu autocarul platesti 20 euro si a doua de unde se face si plecarea (in Fira) unde vaporul nu poate ajunge la mal si trebuie sa fii transportat cu barci la mal. Ghidul ne-a zis ca daca nu dam 20 euro pt excursia cu autocarul o sa ajungem in Fira si o sa pierdem timp cu transportul pe uscat si cu coada de la telecabina pt a ajunge sus in oras. Noi normal am dat 20 euro si am fost plimbati in 2 sate unde nu aveai ce sa vezi si mai era si o caldura de abia respirai. La fiecare oprire ghidul ne zicea ora de revenire la autocar, sa mergem sa cumparam amintiri si sa mancam cate ceva si fugea de nu mai dadeai de el sa-ti mai spuna cate ceva. De cumparat nu aveai nici ce sa cumperi si preturile erau  foarte mari inclusiv la pietre. De mancat puteai manca in niste restaurante jegoase unde o pizza cu branza era 10 euro, spaghete 10 euro etc.
7. In excursia cu autocarul ni s-a promis ca ajungem pe plaja gri, dar inrte timp a inceput vantul puternic si nu s-a mai facut. (vant pe care noi nu l-am simtit nicaieri pe insula!!!)
8. Peisajul mie unu nu mi-a placut. Mai interesant mi s-ar fi parut sa plec pe cont propriu pe insula de la aprox 1 km unde era vulcanul si era mult mai interesant decat toata insula Santorini de 76km patrati.
9. Pe vas, seara, erau piese de teatru in diferite limbi: engleza, franceza, germana, poloneza numai roamana nu. (eram multi romani pe vas) OK asta am intels nu era o tragedie, problema a fost ca al nostru ghid nu a anuntat decat o data prin statie excursia de 20 euro in rest nu ne-a anuntat nimic, deh era si el la plimbare.

Intr-un cuvant m-am simtit ca intr-un lagar si bagat in seama numai cand trebuia sa dam bani!!! Am pierdut o zi aiurea si 220 euro (2 persoane) Aveti grija!


In rest pot spune ca destul de nice.
Preturi:
sezlong 3 euro;

umbrela 2 euro; (nu luati de la agentia din Romania sezlong pt plaja ca poate aveti surpriza sa fie plaja mica la hotel si degeaba le-ati platit) Majoritatea plajelor sunt naspa.

masina: Citroen->Pluriel 80 euro 1 zi (aveti grija cand inchiriati masina pretul care vi se zice afara e doar cu asigurarea obligatorie. ex. citroenul era 50 euro si cu full casco era 80)

atv - 76 euro 2 zile (merita de mers in platoul lacitie cu el, dar sa va imbracati mai gros ca e frig sus) (super a fost)

batura - sa va luati pe plaja bautura din super-market ca e mult mai ieftin decat pe plaja (plaja->o cola si un santal 6.6 euro)(supermarket 1.5l ice tea 1.5 euro; stela 1.2 euro, amstel 1.6 euro)

Cam astea ar fi. Aveti grija ca toti grecii sunt pusi pe jegmaneala!
Sper ca v-au fost utile informatiile mele!

Have Fun!

#18
Jtef

Jtef

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.09.2005
Eu tocmai m-am intors din Creta. Inainte sa dau alte detalii despre preturi vreau sa va zic sa nu mergeti pe Santorini cu excursie organizata de ghid. Eu am mers cu cei de la Blue Aegean cu un ghid pe nume Grigoris.
A fost o mare teapa.
1. Am plecat cu un vas "Golden Prince" unde aveam asigurata masa de dimineata si cea de seara. Am stat 45 de minute la coada sa intram la masa unde te intampina cu chlener mestecand guma foarte vertiginos. Mancarea este ok numai ca din bufet suedez cina s-a transormat in a trece prin dpretul platourilor si echipajul iti punea mancare. Cu aveam pofta de catofi taranesti i-am zis sa-mi puna. Am fost servit cu 3 catofi si l-am rugat sa-mi mai puna deoarece nu mai luasem altceva. S-a deranjat sa-mi mai puna unu, am mai cerut -> inca unul, am mai cerut -> inca unul. M-am ofticat si am renuntat eu ca altfel ma asteptam sa inceapa sa-mi puna cu jumatatile.
2. Am fost anuntati de ghid ininte sa ajungem pe vapor ca avem piscina si sezlonge unde sa face plaja. Nu a mintit cu nimic piscina era la locul ei (cat 4 cazi de baie una langa alta si nu mai pui ca era goala), cat despre sezlong am gasit si d'alea vreo 15 pentru 1000 de oameni.
3. Toaletele infecte si putine stateai la coada si acolo.
4. Aveai unica ocazia de a bea o bere proasta la halba cu numai 8.5 euro.
5. Ni s-a spus ca se va dansa. Normal a fost si muzica numai ca nu prea aveai ce sa dansezi si daca totusi doreai te intimidai imediat de turma de babe care isi miscau oasele p'acolo.
6. Ca sa ajungi pe Santorini se fac 2 opriri una la care vaporul opreste intr-un port si daca vrei sa fii plimbat pe insula cu autocarul platesti 20 euro si a doua de unde se face si plecarea (in Fira) unde vaporul nu poate ajunge la mal si trebuie sa fii transportat cu barci la mal. Ghidul ne-a zis ca daca nu dam 20 euro pt excursia cu autocarul o sa ajungem in Fira si o sa pierdem timp cu transportul pe uscat si cu coada de la telecabina pt a ajunge sus in oras. Noi normal am dat 20 euro si am fost plimbati in 2 sate unde nu aveai ce sa vezi si mai era si o caldura de abia respirai. La fiecare oprire ghidul ne zicea ora de revenire la autocar, sa mergem sa cumparam amintiri si sa mancam cate ceva si fugea de nu mai dadeai de el sa-ti mai spuna cate ceva. De cumparat nu aveai nici ce sa cumperi si preturile erau  foarte mari inclusiv la pietre. De mancat puteai manca in niste restaurante jegoase unde o pizza cu branza era 10 euro, spaghete 10 euro etc.
7. In excursia cu autocarul ni s-a promis ca ajungem pe plaja gri, dar inrte timp a inceput vantul puternic si nu s-a mai facut. (vant pe care noi nu l-am simtit nicaieri pe insula!!!)
8. Peisajul mie unu nu mi-a placut. Mai interesant mi s-ar fi parut sa plec pe cont propriu pe insula de la aprox 1 km unde era vulcanul si era mult mai interesant decat toata insula Santorini de 76km patrati.
9. Pe vas, seara, erau piese de teatru in diferite limbi: engleza, franceza, germana, poloneza numai roamana nu. (eram multi romani pe vas) OK asta am intels nu era o tragedie, problema a fost ca al nostru ghid nu a anuntat decat o data prin statie excursia de 20 euro in rest nu ne-a anuntat nimic, deh era si el la plimbare.

Intr-un cuvant m-am simtit ca intr-un lagar si bagat in seama numai cand trebuia sa dam bani!!! Am pierdut o zi aiurea si 220 euro (2 persoane) Aveti grija!
In rest pot spune ca destul de nice.
Preturi:
sezlong 3 euro;

umbrela 2 euro; (nu luati de la agentia din Romania sezlong pt plaja ca poate aveti surpriza sa fie plaja mica la hotel si degeaba le-ati platit) Majoritatea plajelor sunt naspa.

masina: Citroen->Pluriel 80 euro 1 zi (aveti grija cand inchiriati masina pretul care vi se zice afara e doar cu asigurarea obligatorie. ex. citroenul era 50 euro si cu full casco era 80)

atv - 76 euro 2 zile (merita de mers in platoul lacitie cu el, dar sa va imbracati mai gros ca e frig sus) (super a fost)

batura - sa va luati pe plaja bautura din super-market ca e mult mai ieftin decat pe plaja (plaja->o cola si un santal 6.6 euro)(supermarket 1.5l ice tea 1.5 euro; stela 1.2 euro, amstel 1.6 euro)

Cam astea ar fi. Aveti grija ca toti grecii sunt pusi pe jegmaneala!
Sper ca v-au fost utile informatiile mele!

Have Fun!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate