![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
sfat..
Last Updated: Aug 07 2010 09:40, Started by
rebelrobert
, Aug 07 2010 00:30
·
0

Posted 07 August 2010 - 00:30

Sal,
Dupa cum unii ma stiu ca's cam "dus de acasa" si am -din motive obiective- vreo 7 programe Av pe al meu adik SAS,avira, threat fire, Malwareb,Spysweeper, razor antirookit,sophos, gmer, mai e cazul daca a squared are protectia activa - am castigat 1 an de licenta- asta avand setari de blocare behaviour, risk,si navigare impreuna cu threatfire plus spysweeper cu licenta - dar fara real prot sa mai pun un firewal..recte online a sau comodo?Mentionez ca am...2,5 GB ram..au loc..pe langa altele eu cred ca nu...voi ce spuneti? Cum vi se pare agnitum?Dar ashampoo? Mersi frumos... |
Posted 07 August 2010 - 09:40

Prea multe chesii pe PC.
Avira + ThreatFire si un firewall e de ajuns. Si SAS si MBAM pentru scan..in rest sa dispara. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users