![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Gaseste-ti telefonul furat!
Last Updated: Jul 18 2011 19:44, Started by
old_jhon
, Aug 06 2010 11:20
·
0

Posted 06 August 2010 - 11:20

Cu aceasta aplicatie poti sa aflii pozitia GPS a telefonului tau, sa il blochezi, sau sa stergi toate datele personale de pe el, cu un simplu sms. Mai multe in clipul acesta.
Download aici Am testat doar functia #locate# si #lock#, nu si #wipe# ![]() Apropo nu este numai pentru Symbian, merge si pe Win Mo, si pe Android Edited by old_jhon, 06 August 2010 - 11:24. |
Posted 06 August 2010 - 12:01

Posted 06 August 2010 - 12:08

1. Se pot face abuzuri-ii instalez aplicatie colegului meu cand e la WC si pe care sunt suparat
![]() 2. Cum naiba afli pozitia gps la un telefon care nu are GPS, de exemplu N73 ? 3. Cred ca e doar o reclama a celor de la F-Secure, iar stiti cum e cu reclamele si cu 'adevarul' din ele |
Posted 06 August 2010 - 12:10

eu mi-am cumparat un antivirus [] si, imi da aceasta posibilitate...printr-un singur SMS trimis pe telefon, il blocheaza si sterge toate datele din el, si imi trimite coordonatele.
Edited by lex404, 06 August 2010 - 12:10. |
Posted 06 August 2010 - 12:13

eu mi-am cumparat un antivirus [] si, imi da aceasta posibilitate...printr-un singur SMS trimis pe telefon, il blocheaza si sterge toate datele din el, si imi trimite coordonatele. |
Posted 06 August 2010 - 12:15

eu mi-am cumparat un antivirus [] si, imi da aceasta posibilitate...printr-un singur SMS trimis pe telefon, il blocheaza si sterge toate datele din el, si imi trimite coordonatele. La ce mai trimiti tu sms ? ![]() |
Posted 06 August 2010 - 12:20

Eu am testat programul asta pe un Nokia 5800. Am trimis mesajul de localizare dupa digi si a inceput sa caute sateliti. Dupa ce s-a conectat la sateliti am primit inapoi pe digi msg cu link pe google maps. Acum normal ca poti sa ii faci ce zici u colegului tau
![]() ![]()
Deobicei cand iti fura cineva telefonul, arunca prima data cartela... La ce mai trimiti tu sms ? ![]() Din ce am fazut in videoclip, inca nu am incercat, dar o sa incerc, atunci cand schimbi cartela, trimite automat un sms la numarul de telefon care l-ai salvat tu in program, si asa faci rost de nr nou de telefon. ![]() |
Posted 06 August 2010 - 12:27

Degeaba ca s-au smecherit hotii si la telefoane inteligente nici nu baga in ele vreo cartela, butoneaza offline. Cand gaseste cumparator, ala vine si isi baga in el cartela lui si pleaca.
Tot fara telefon ai ramas. |
Posted 06 August 2010 - 12:28

Din ce am fazut in videoclip, inca nu am incercat, dar o sa incerc, atunci cand schimbi cartela, trimite automat un sms la numarul de telefon care l-ai salvat tu in program, si asa faci rost de nr nou de telefon. ![]() ![]() Daca ii asa, atunci poti sa-l prinzi pe ala care ti l-o furat. |
|
Posted 06 August 2010 - 12:45

cel mai simplu e sa ai tel cumparat cu acte in regula si operatorul sa-l blocheze dupa IMEI, lucru care insa nu se intampla in Ro...
|
Posted 06 August 2010 - 12:45

Degeaba ca s-au smecherit hotii si la telefoane inteligente nici nu baga in ele vreo cartela, butoneaza offline. Cand gaseste cumparator, ala vine si isi baga in el cartela lui si pleaca. Tot fara telefon ai ramas. Si tot il gasesti, pentru ca atunci cand cumparatorul o sa bage cartela lui, o sa stii unde e si te duci peste el, eventual cu politia si o sa iti iei telefonul inapoi. Bine inteles daca ai acte pe el. |
Posted 06 August 2010 - 14:47

Si tot il gasesti, pentru ca atunci cand cumparatorul o sa bage cartela lui, o sa stii unde e si te duci peste el, eventual cu politia si o sa iti iei telefonul inapoi. Bine inteles daca ai acte pe el. O iei prin mana. Trebuie sa deschida ancheta, ''sa stranga dovezi si probe'' ca de obicei, ca ala poate sa zica ca tu i-ai vandut telefonul in caz ca e pe mana si stie de la ce fel de om a cumparat. Ca in general astea furate sunt vandute imediat si la preturi mai mici de catre tigani. Pici tu de vinovat. Politistii oricum nu fac nimic, foarte rar se poate intampla sa contacteze ei firma de telefonie si sa faca verificari mai departe. Suntem in romania si suntem serviti ca atare. Doar in instanta ai sanse sa-ti recuperezi telefonul, si nu merita banii dati pe avocat. + ca unii poate nu mai au actele telefonului. |
Posted 13 August 2010 - 06:47

Ai actele telefonului pe care e trecut IMEI-ul? Mai clar de atata ca e telefonul tau nu se poate.
![]() |
Posted 14 August 2010 - 19:53

Doar in instanta ai sanse sa-ti recuperezi telefonul, si nu merita banii dati pe avocat. + ca unii poate nu mai au actele telefonului. Nu ajungi in nicio instanta. Poate ala ajunge sa depuna marturie cum a intrat in posesia telefonului. Si zic asta in calitate de pagubit de 2 telefoane din care mi-au adus unu inapoi si mi-au zis si unde l-au gasit. Practic asa l-au gasit si pe prostila ala de hot pentru ca il vanduse pe mai nimic unei rude care s-a varsat imediat la ancheta. Edited by onlyone, 14 August 2010 - 19:54. |
|
Posted 15 August 2010 - 21:09

eu mi-am cumparat un antivirus [] si, imi da aceasta posibilitate...printr-un singur SMS trimis pe telefon, il blocheaza si sterge toate datele din el, si imi trimite coordonatele. Stie cineva despre ce antivirus este vorba? Edited by CMVD, 15 August 2010 - 21:13. |
Posted 16 June 2011 - 12:22

De aplicatia Lookout Mobile Security ce stiti? In market este gratuita.M-ar interesa o astfel de aplicatie care sa ma ajute in caz ca doamne fereste mi se fura telefonul. Dar o aplicatie care sa activeze la comanda mea 3G + GPS si sa il localizeze cat mai exact. (eventual sa il si blocheze)
Edited by Drag0n_X, 16 June 2011 - 12:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users