![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tarife excursii optionale din Sharm el Sheikh
Last Updated: Aug 18 2010 09:53, Started by
madetyj
, Aug 02 2010 20:52
·
0

Posted 18 August 2010 - 09:53

Daca nu te-ai mai scufundat pana acum eu cred ca nu trebuie sa te arunci direct in brevet. Poate nu-ti place cum te simti sub apa, poate ai rau de mare, poate nu poti egaliza presiunea, sunt multe.
Daca mergi in Egipt fa snorkeling la greu. Poti incerca si diving, preturile sunt cam ca la noi(un brevet e intre 200-300 euro primul nivel, OWD) Tu esti cel mai in masura sa decizi asupra acestui fapt. Tu iti cunosti bugetul cel mai bine, iar divingul e un sport neprietenos cu buzunarul ![]() Daca doresti mai multe amanunte intra aici P.S. Recomand Sharm, Hurghada e mai departe fata de locurile de scufundari si din ce am inteles de la prieteni si alti scufundaci e mai "saracacioasa" decat Sharm. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users