![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
imi trebuie ajutor la cod
Last Updated: Nov 08 2010 20:10, Started by
Mehanix
, Aug 01 2010 17:54
·
0

Posted 01 August 2010 - 17:54

Salut.Incerc sa fac un program.La un moment dat am scris asa:
Public Class scanform Private Sub FileSystemWatcher_Create(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.IO.FileSystemEventArgs) Handles FileSystemWatcher1.Created MsgBox("A Possible Program that could harm your computer was found.....Scanning it......(if Virus Contained program will ask you to delete it)") Dim arr() As String Dim strl As String Dim newbox As New TextBoxnewbox.Multiline = True newbox.Text = My.Computer.FileSystem.ReadAllText(e.FullPath) strl = ListBox1.Text arr = Split(strl, ",", , CompareMethod.Text) Dim i As Integer For i = 0 To UBound(arr) Dim newstring As String For Each newstring In newbox.Lines If newstring = arr(i) Then If MsgBox("Virus(es)was found during Scan, delete it???", MsgBoxStyle.Critical + MsgBoxStyle.YesNo) = MsgBoxResult.Yes Then My.Computer.FileSystem.DeleteFile(e.FullPath) MsgBox("Virus Successfully Deleted File!") Exit Sub End If End If Next Next End End Sub End Class Si primesc eroare End of statement expected. Oricate enduri pun... tot asa arata. Putin ajutor ![]() L.E.:E mai bine asa edu2004edu? Edited by Mehanix, 01 August 2010 - 18:06. |
Posted 01 August 2010 - 18:01

Macar daca formatai codul putin, dar daca ii dai paste asa cum l`a lasat Dumnezeu, cine crezi ca se oboseste sa descifreze ce ai tu acolo...? Sincer, mai bine mi`am pierdut timpul cu acest comentariu pana la urma inutil, decat sa te ajut.
Noroc si la mai mare. |
Posted 01 August 2010 - 18:35

Cred ca ai vrut sa scrii ceva in genul asta:
Private Sub FileSystemWatcher_Create(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.IO.FileSystemEventArgs) Handles FileSystemWatcher1.Created MsgBox("A Possible Program that could harm your computer was found.....Scanning it......(if Virus Contained program will ask you to delete it)") Dim arr() As String Dim strl As String Dim newbox As New TextBox newbox.Multiline = True newbox.Text = My.Computer.FileSystem.ReadAllText(e.FullPath) strl = ListBox1.Text arr = Split(strl, ",", , CompareMethod.Text) Dim i As Integer For i = 0 To UBound(arr) Dim newstring As String For Each newstring In newbox.Lines If newstring = arr(i) Then If MsgBox("Virus(es)was found during Scan, delete it???", MsgBoxStyle.Critical + MsgBoxStyle.YesNo) = MsgBoxResult.Yes Then My.Computer.FileSystem.DeleteFile(e.FullPath) MsgBox("Virus Successfully Deleted File!") Exit Sub End If End If Next End <------------- pe asta l-ai uitat Next End End Sub |
Posted 07 November 2010 - 17:11

VB cod
Salut am si eu nevoe un sfat pentru Dim Write As New System.IO.StreamWriter(CurDir() & "\Fisier.txt") Write.Write(" Ip meu IP") Write.Close() Dim AppPath = (CurDir() & "\fisier.exe") Shell(AppPath, vbMinimizedFocus) Close()Vreau sa pot pune un ip in fisierul text si cand apas butonul start sa citeasca ip din fisierul txt Va multumesc |
Posted 07 November 2010 - 19:38

Si ce legatura are citirea din fisierul text cu executarea lui fisier.exe?
|
Posted 08 November 2010 - 20:07

Si ce legatura are citirea din fisierul text cu executarea lui fisier.exe? Dim Write As New System.IO.StreamWriter(CurDir() & "\fisier.txt") Write.Write(" IP meu") in loc de IP meu vreau sa citeasca ip din fisier.txt nu sa il scrie Multumesc Daca poti sa imi dai o mana de ajutor iti sunt recunoscator Ma intereseaza connect la ip din fisier txt Edited by adrianstayll, 08 November 2010 - 20:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users