![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pe scena urca Fapt Divers !
Last Updated: Jul 27 2005 09:08, Started by
faptdivers
, Jul 23 2005 00:19
·
0

Posted 23 July 2005 - 00:19

Nu sunt prea multe cuvinte de spus despre ei pentru ca nu sunt prea multe lucruri shtiute. Vrei sa shtii ? ...... www.faptdivers.ro
Sunt shi piese la dowload. Aprecieri shi/sau critici aici..... AVETZI CUVANTUL... |
Posted 23 July 2005 - 00:57

faptdivers, on Jul 23 2005, 01:19, said: Nu sunt prea multe cuvinte de spus despre ei pentru ca nu sunt prea multe lucruri shtiute. ![]() |
Posted 27 July 2005 - 09:08

the fuck is that? nu imi vine sa cred c-am pierdut 3:23 din viata ascultand rahatul ala.
argumente: sound penal, stil dance ejay sau mai degraba similar cu music instructor, compus dintr-un sample banal, si total pe langa subiect care se repeta de-ampulea si pe refrene si pe bridge-uri in alternanta cu inca o chestie la fel de haotica. versuri la fel de penale, tipate in graba, repetitive, fara nici o noima, fara nici un mesaj. tempo mult mai rapid pentru ce se doreste a fi. suna a gluma toata treaba. vocea.. se vede ca nu sunteti facuti pentru asta. concluzie, in mod cert ajunge in trash, cel putin la mine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users