Cea mai buna modalitate de ati cumpara ghete pentru fotbal
Last Updated: Jan 13 2020 14:08, Started by
mercurialboy
, Jul 27 2010 17:42
·
0

Posted 27 July 2010 - 17:42

Buna! Ma intreb si eu de unde isi achizitioneaza "fotbalistii" ghete (exclud cei care au contracte cu producatorul) . Mi-as dori sa achizitionez mai multe perechi de ghete oficiale. Sau va rog sa`mi oferiti niste siteuri serioasa sau magazine din Romania de unde a-si putea sa achizitionez. Va multumesc!
|
Posted 27 July 2010 - 17:54

Dupa nick-ul tau vrei ghete Mercurial Vapor de la Nike. Sa fim seriosi,dar gasesti pe toate site-urile internationale.
Eu ti-as recomnda ghete bune de Mizuno. Daca iti permiti ia unele facute din piele de cangur. Stii ce trebuie sa faci la ghete ca sa iti stea fixe in picioare? ![]() Edited by mihai!, 27 July 2010 - 17:56. |
Posted 30 July 2010 - 15:44

gasesc pe siteuri internationale, doar ca te rog sa`mi recomanzi cateva, sa stiu care sunt sigure si avantajoase. In legatura cu intrebarea ta,
![]() |
Posted 07 September 2010 - 12:06

Si eu sunt interesat de niste sfaturi pt ghete de fotbal . Am avut niste ghete de baschet de la Reebok acum ceva timp si mi-au placut foarte mult ca si calitate si confort , ma gandeam sa merg tot pe Reebok . Vreau sa le folosesc pe iarba in meciuri de amatori . Vreun sfat ?
|
Posted 18 November 2011 - 14:10

Si eu sunt interesat de niste sfaturi pt ghete de fotbal . Am avut niste ghete de baschet de la Reebok acum ceva timp si mi-au placut foarte mult ca si calitate si confort , ma gandeam sa merg tot pe Reebok . Vreau sa le folosesc pe iarba in meciuri de amatori . Vreun sfat ? Adidas predator sau AdiPure
Dupa nick-ul tau vrei ghete Mercurial Vapor de la Nike. Sa fim seriosi,dar gasesti pe toate site-urile internationale. Eu ti-as recomnda ghete bune de Mizuno. Daca iti permiti ia unele facute din piele de cangur. Stii ce trebuie sa faci la ghete ca sa iti stea fixe in picioare? ![]() ce anume??? |
Posted 07 December 2011 - 17:53

care are vreo idee de unde pot sa cumpar o pereche de nike safari?
|
Posted 28 April 2014 - 11:46

Stiu ca e un topic vechi dar multa lume inca apare pe google si lumea intra sa vada raspunsul.
Incearca aici: Ghete de Fotbal |
Posted 13 January 2020 - 14:08

Salut, posibil sâ fie cam târziu dar am găsit un ghid despre cum să alegi ghetele de fotbal https://13ghete.ro/c...i-ghete-fotbal/
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users