lg u8130
Last Updated: Aug 22 2005 15:46, Started by
crryys2005
, Jul 22 2005 08:45
·
0

Posted 13 August 2005 - 19:06

pe cnx nu iti merge ca autentificarea intr-adevar se face cu parola din litere.
insa nu toate LG-urile au pb asta...doar unele din ele. pe ONG ar trebui sa iti mearga ca la ei nu e cu parola deci lasi liber si gata deci singura posibilitate este sa ma mut la orange ? crezi ca daca ma duc al un dealer autorizat sau la un service pentru mobile am vreo sansa sa il decodeze sau sa ii faca ceva ? |
Posted 13 August 2005 - 19:11

poti sa incerci.
dar depinde ce soft iti pun aia. unele merg, altele nu. pb e ca nu stiu care merg si care nu ![]() o alta solutie ar fi sa vinzi tel si sa iei altul. tu alegi la ce renunti...tel sau operator? |
Posted 13 August 2005 - 19:21

pai.. telul l-as vinde din mai multe motive. unul ar fi ca are memoria cam mica si din cate am auzit eu fara posibilitate de upgrade ( 27 mb ).. + chestia cu MMS.. + k de multe ori cand vreau sa dau un telefon imi zice ca abonatul are telefonul inchis sau imi da un mesaj de genul " Service Unavaiable ". dar in special principalul minus revine memoriei mici.
printre altele stii cumva cum pot da un video telefon ? |
Posted 13 August 2005 - 19:28

nope. in mod normal ar trebui sa te intrebe ce fel de apel faci, video sau voce.
Service Unavaiable e posibil sa iti dea daca esti in zona cu semnal 3G ca iti intra automat semnalul 3G si nu se impaca cu tel. Daca vrei sa nu schimbi op vinde-l cuiva de pe ORG sa poata folosi serviciile mms si wap si ia un tel nou de la cnx daca vrei 3G. cica doar ptr a lor garanteaza functionare...in rest...zei dont cher ![]() |
Posted 13 August 2005 - 19:33

acum sunt si mai dezamagit :| cu cat as putea sa vad un LG 8330 adus din italia de vreo 2 zile , si decodat.
in leg cu apelul... nu ma intreaba e posibil ca la cei care au 3G sa intre automat ? |
Posted 13 August 2005 - 19:36

am aflat cum se paote da un video telefon.. are o tasta separata pt asa ceva. numai eu nu am vazut :|
|
Posted 13 August 2005 - 19:48

Posted 13 August 2005 - 21:19

pai daca zic de chestia aia- connex - orange.. cred ca se diminueaza sansele de a face o vanzare. mai bine nu zic
![]() |
Posted 20 August 2005 - 23:50

Heeeeeelp
![]() Nu stiu ce si cum ....dar atata m-am jucat cu telefonu pana nu a mai mers sa inregistres video, dupa ce i-am dat un reset a mai mers 10 minute si l-am aranjat iar . Acum nu mai vrea nici o cartela zice USIM locked . Ce mai e si asta ? ![]() |
Posted 22 August 2005 - 15:46

elsycutza, on Aug 20 2005, 23:50, said: Heeeeeelp ![]() Nu stiu ce si cum ....dar atata m-am jucat cu telefonu pana nu a mai mers sa inregistres video, dupa ce i-am dat un reset a mai mers 10 minute si l-am aranjat iar . Acum nu mai vrea nici o cartela zice USIM locked . Ce mai e si asta ? ![]() |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users