Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Identificare Jante

Amintiri din viitor: Blondele, te...

Intrebare program spion telefon a...
 W10 busit

„Scriere” Calculator ...

Calprotectina crescuta si Helicob...

Conectare TV, telefon și pc ...
 PROIECT CASUTA MICA IN JUR DE 40M...

Vecini cu chef de renovari

La multi ani @TheSignMetro64!

Exista firme DDD dezinsectie Bucu...
 Masina noua - plata finala

Laptop 17" - baterie buna

Uree 239 analize catel

Programare Sala Tulcea
 

VCD PROBLEME. (Tks)

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
kanku

kanku

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 03.04.2002
Am reusit sa fac un VCD, am pus si subtritarea, merge dar cu mici blocari, se blocheaza imaginea 2-3 sec., sonorul merge. Stie cineva cauza? Pe Cd-rom merge bine. Am facut si SVCD si nu mi-l citeste, cu toate ca, cand l-am cumparat acum o sapt. vanzatorul  mi-a zis ca citeste SVCD, am cautat pe internet si acolo zice ca citeste SVCD. Nu stiu ce sa mai cred. E CYBERCOM CC4941. Exista vreun alt mod de inscriptionare decat cel clasic cu nero 5590.
Si merci pentru toate sfaturile care mi le-ati dat. Nu stiu de unde invatam eu atatea daca nu erati voi.
Sper sa ma ajutati in continuare.

#2
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002

Quote

kanku wrote on Today 00:06:
scuze deranju'
am o problema cu VCD. poate ma ajuti. am reusit sa fac VCD cu sutitrare, dar se cam ingheata imaginea si nu stiu de ce. am folosit tmpgenc 2.57, Virtualdub si nero 5590. pe calc merge bine. am facu si SVCD dar nu mi-l vede DVD-u, cu toate ca ar trebui sa citeasca si SVCD. poate ma ajuti sa rezolv macar una din astea doua probleme.  
merci mult.

Te rog:
- da-mi un link pentru a vedea ceva detalii legate de DVD-ul tau. Nota: eu nu l-am gasit (CYBERCOM CC4941). Vezi daca nu cumva poti sa faci un update de firmware.
- spune ce CD-Rom ai.
- spune ce format ai folosit pentru SVCD. Daca nu ai facut-o, eu as sugera sa folosesti pentru teste doar CBR si mai tarziu sa vezi daca accepta si VCR. NOTA: sper ca versiunea de TMPGEnc este Plus sau ca ai toate informatiile legate de modul în care arata o codare pentru SVCD.
Apropo, stiai ca standardul de SVCD a fost creeat de chinezi? (Probabil ca de aceea ridica atatea probleme)

La prima vedere nu apare nici o neregula.

Nota: scuze ca am citat PM-ul pe care mi l-ai trimis, dar am crezut ca detaliile din el ar putea sa furnizeze altcuiva o informatie utila si sa te poata ajuta.

#3
kanku

kanku

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 03.04.2002
asta-i linku' http://www.vcdhelp.c...h&Search=Search

nu stiu cum sa-i fac update de firmware (daca trebuie). cd-romul meu e teac 24x (am laptop celeron la 700) si cd-rw teac 4x4x32x. l-am ecodat cu tmpgenc 2.57. ca VCD si l-am ars ca SVCD cred ca aici am gresit. trebuia sa-l encodez ca SVCD. nu? dar am vazut ca intra doar 35 de min. la 650mb si am zis ca daca-l fac VCD intra cca. 70 la 650mb si la urma sa-l ard ca SVCD. asta sa fie buba de nu-l vede DVD-u? sa incerc cu tmpgenc plus? e mai bun? cam atat cu SVCD. iar VCD cum am mai zis ingheata imaginea si nu stiu de ce. mi-ar convenii si VCD daca s-ar vedea ca lumea.
merci mult.

#4
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002
M-am uitat la caracteristicile de la CyberCOM CC 4931 (nu am gasit nici acum 4941). Se pare ca suporta tot ce trebuie si nu cred ca-ti trebuie upgrade.
Dupa câte vad ai descoperit singur eroarea: codarea VCD este de tip MPEG1 iar cea SVCD este de tip MPEG2. Daca tu îi spui playerului ca îi dai MPEG2 el te crede, nu te corecteaza si incearca sa-l decodeze ca MPEG2 desi are MPEG1 înauntru. Asta pare a fi cauza pentru care nu vezi SVCD-urile.

La ce te ajuta versiunea Plus: are un wizard care te ajuta sa codezi VCD, SVCD si DVD. Cu alte cuvinte fixeaza el setarile care iti trebuiesc pentru ce doresti sa obtii. Cred ca la faza la care te aflii ti-ar fi de mare ajutor daca ai putea sa-l gasesti.

Nota: îti intra 35 min daca faci codare CBR; daca faci VBR la 1600kbps (cea mai joasa rata acceptata ca SVCD) ai 55 min de film.

Eu insa te sfatuiam sa faci o proba la cea mai buna codare din pdv calitate pentru ca timpii necesari pentru decodare sa fie cat mai mici. Astfel vei stresa mai putin DVD-ul si ai sanse sa scapi de întreruperi (evident vei pierde din lungimea de film care încape pe CD).

Succes,

#5
kanku

kanku

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 03.04.2002
Merci Darlock. ti-am dat linku' nu ai intrat? http://www.vcdhelp.c...h&Search=Search
Sper sa ma descurc. Daca mai vreo nelamurire imi permit sa te mai deranjez odata.
Merci inca odata. :)  :)  :)

#6
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002

Quote

Originally posted by Darlock
M-am uitat la caracteristicile de la CyberCOM CC 4931 (nu am gasit nici acum 4941).
Descrierea am gasit-o pe site-ul idicat de tine. Pe acel site nu am gasit CYBERCOM CC4941 asa cum ai scris ca ai. Oricum, dupa cum am spus la:VCD PROBLEME. (Tks), problema nu cred ca este de la DVD.

#7
kanku

kanku

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 03.04.2002
Darlock, (sau cine mai stie) te rog sa-mi mai lamuresti cu niste chestii. Encodez cu Tmpgenc plus SVCD si cand ajunge la 100%, imi apare o eroare "Stream Reading Error". Stii cumva de ce? Nu reusesc nici cum sa fac SVCD si la VCD inca se blocheaza imaginea. La Tmpgenc in Filter Setting-Other Settings, nu pot modifica nimic pt. nimic nu e activ doar Motion Search Precision, unde l-am lasat pe normal.  Iar la Advanced la video source am lasat Non-Interlace, la Field Order, Top Field First, la Source Aspect Ratio 1:1(VGA) iar Video Arange Mode Full Screen(keep aspect ratio). Iar restul (adica la Gop Structure, la Quantize Matrix, Audio si System) nu am modificat nimic. Iar la SVCD am lasat CBR 2520 iar la Other Setings-Video ma lasa sa modific: Rate Control Mode (CBR), Bit Rate(2520), Encode Mode(Non-Interlace) si Motion Search Precision...aici nu mai stiu ce a fost, dar o sa las normal. Si bine inteles ii reduc Bit Rate atat cat sa incapa pe CD. Iar la sfarsit Error. Poti sa-mi spui ce ar mai trebui sa setez?
Merci :confused:  :confused:  :confused:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate