![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
drumetie de 1 saptamana 'pe-afara'
Last Updated: Jul 21 2005 07:40, Started by
autox
, Jul 20 2005 21:25
·
0

Posted 20 July 2005 - 21:25

Salutare
Vreau sa dezmortesc un pic masina pe care tocmai am luat-o si ma gandeam sa plec cu prietena 1 saptamana prin alpii austrieci si cei elvetieni, de nebuni. Stiti cumva prin ce formalitati trebuie sa trec si de ce acte am nevoie ? Luati in considerare faptul ca nu vreau sa imi rezerv loc la vreo cabana pe undeva, pentru ca prefer sa poposesc ici si colo pe traseu dupa bunul plac. Adica nu pot spune autoritatilor romane inainte de plecare, daca cumva acestea cer asa ceva, unde anume o sa stau. Puteti ajuta ? Multumesc |
Posted 21 July 2005 - 07:40

Cred ca trebuie sa arati la vama ca ai destui bani ca sa te intretii un nr de zile si iti mai trebuie cartea verde pt masina pe care o iei de la ACR
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users